Tak sobie myśle bo od dłuższego czasu zastanawiam się nad jego wzrostem.Wiem że głupie pytanie,ale jeżeli ma on 177-178 to jak to jest że nikt wcześniej go nie obsmarował za to że zbyt wielki nie jest. Wiem że to mało istotne,ale pamietam z dawnych lat jak np sylwester stallone był zawsze dojeżdzany,a jest w zasadzie tego samego wzrostu.Dzięki sylwetce sprawia takie wrażenie czy po prostu jest wyższy?
Wiecie co... Mały to jest mr. Molko - 168 cm, chociaż sądzę, że nawet to jest zawyżone (patrząc na jego zdjęcia <3). John ma normalny wzrost.
A jesteś mężczyzną? :D
U mnie w klasie najniższa dziewczyna ma... 165? Więc faktycznie jesteś hardkorem. Ale to słodkie, kocham niskich ludzi :>
"A jesteś mężczyzną? :D"
Nieee...ale znam paru, którzy mają po 162,161,160cm wzrostu...więc w porównaniu z nimi Brian nie jest taki malutki ;P
Słodkie...raczej przydatne ;P. Szpilki forever!!! ;D
wydaje mi sie, że al pacino jest jeszcze nizszy...i jakoś wybitnym aktorem jest ;) tak naprawdę gdyby wszystko polegalo na wzroscie,pieknych włosach,aksamitnym głosie etc. to kino by nie istnialo :) musi byc jeszcze to coś!
pozdrawiam kobietki > 170 :)
Ja nie uważam np że 177cm to mało tylko sam mam akurat tyle i szczerze wydaje mi się że Deep sprawia wrażenie dużo wyższego:)Wiem kompletnie beznadziejne pytanie no,ale cóż po to są te fora żeby poruszać różne tematy.
177 to malo ? ... czekajcie zaksztusilem sie ;p Normalny wzrost , jak widac 177 cm wystarcza zeby zostac Najseksowniejszym facetem swiata .. 2 raz ; P Pamietajcie wzrost niema znaczenia liczy sie urok, cialo , charakter ;p taki maly offtopic ;) pozdrawiam
Chwilka nie chciałem żeby to przerodziło się w podowanie kto ile ma wzrostu?! :) Ktoś tu już idealnie trafił że wzrost tak naprawdę o niczym nie świadczy!... Ktoś ma 150 czy 190 nie jest żadnym wyznacznikiem tak naprawdę liczy się to coś... Johnny jest idealnym przykładem na to!
Na Fw często tak jest, że temat dotyczy aktora/aktorki, a użytkownicy przekładają to na siebie, to nic złego ;).
I tak jak napisałaś, to w sumie ma niewielkie znaczenie, ile kto ma wzrostu. Chociaż zdarzają się osoby, które np.: nie mogłyby być z kimś niższym od siebie, albo wyższym...
Ja np jestem bardzo niska i moja koleżanka zawsze się ze mnie naśmiewa to
nie jest miłe i cieszę się z Johnnego się nie naśmiewają bo liczy się jakim
jest aktorem a nie jakiego jest wzrostu.
Jeśli chodzi o kobietę to im mniejsza tym piękniejsza ;) Kiedyś sama się przekonasz że wcale to nie taki problem.
Mój najniższy kumpel z klasy ma 140cm i ma 16 lat :PP Pewnie spowodowane to jest jakąś wadą wrodzoną czy czymś tam. Ale rodziców ma wysokich...
Ja mam 170 cm i 13 lat ;D mój kolega z klasy ma 184. Johnny jest super aktorem i jakoś nie zauważyłam, żeby był wybitnie niski. Może to jego twarz odciąga wzrok od wzrostu? ;)
A ja nawet nie wiedziałam ile Depp ma wzrostu dopóki nie przeczytałam tego tematu. I to by było tyle w tym temacie ;)
Jak dla mnie 177cm to jak na faceta mało... Sama z wysokich jestem
171cm-13lat. Ale jakoś wcześniej nie zwróciłam na to u Deppa uwagi, ze
'niski' jest.