Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tutaj piszcie w jakiej gazecie, na jakiej stronie itd są informacje o Johnnym Depp'ie

Może ja zacznę:
1. http://www.filmweb.pl/topic/791880/Wywiad.html
2. "Tele Tydzień" - pół strony
3. "Tele Świat" - dwie strony
4. "To i owo w tv" - dwie strony

:)

Nieaktywny_2

Tutaj piszcie w jakiej gazecie, na jakiej stronie, kiedy w tv itd będą wywiady, informacje o Johnnym Depp'ie (no i przy okazji możecie mi pisać o Kirze Knightley i Orlando Bloom'ie ^^ )

Może ja zacznę:
1. http://www.filmweb.pl/topic/791880/Wywiad.html
2. "Tele Tydzień" - pół strony
3. "Tele Świat" - dwie strony
4. "To i owo w tv" - dwie strony

:)

Nieaktywny_2

edit:

5. "Dziewczyna" - Jest strona o Keirze Knightley...
6. ...i dwie strony o "Zbuntownych" jak ktoś lubi, ja nie ale pisze ;)

Nieaktywny_2

Co do "Tele Tygodnia" to chodzi o ten artykuł o "Sweeney Todd"? Czy jest jeszcze coś o samym Deppie? ;-)

Nieaktywny_2

osobiście proponuję pisać tu tylko o Deppie, w końcu to jego forum. Takie wątki można założyć też przecież u Keiry i Blooma.

AsRaindropsFell

Wiecie co w cinema city plaza w lublinie nie będzie sweeney todda! cholera by to wzięła. to możliwe że nie będzie? nie ma w repertuarze. :(

NonaT

W CinemaCity w Częstochowie to samo! A co jest najgorsze? Że całe kino było upstrzone reklamami ,,Sweeney Todda"!!! A w poniedziałek zachodzę i się pytam o bilet a kasjerka mi na to ,,My nie mamy informacji o takim filmie". To jakiś spisek! Pewnie za wszystkim stoi Kaczyński ;D

nooooooooooooo

he he ale to jest chamstwo! niby takie kino super i w ogóle a tu taki numer to straszne :( jeśli za tym stoi kaczyński to robie najazd na warszawę!

NonaT

W razie czego to Ci pomogę. Zkrzykniemy jeszcze kilkoro oszołomów, weźmiemy ze sobą ... brzytwy... i to będzie konic rządów Kaczyńskiego :)

nooooooooooooo

tak, brzytwy to chyba będzie najlepsze rozwiązanie :) a na koniec zaczniemy śpiewać piosenkę pt. "the worst Kaczyński in Poland" :)

NonaT

W Rzeszowie to samo!!!!! Helios poleciał sobie w kulki na całego!!!! Pisałam do nich maila tydzień temu czy będzie Sweeney bo nie ma go w zapowiedziach to odpisali, że jeszcze nie znają repertuaru na 22.02. A dziś patrzę i lipa!!!! nie ma!!!!!!!!!!!! Film obsypywany nagrodami na każdym kroku, a go nie ma?!?!?!?!? A puszczają jakiegoś Asterixa czy Konia Wodnego o którym nikt prawie nie słyszał, a który zalatuje Eragonem. Dla mnie to porażka kina na całej linii.

Karola

Ale czemu oni się wycofali(tzn. te wszystkie kina) ??? Według mnie mieliby więcej klientów niż zwykle! Ale chamstwem jest to, że w kinie były już reklamy ,,Sweeney Todda". Adziś wchodzę do kina i nic! WSZYSTKO ZNIKNĘŁO!!! Naskarżę na nich... policji, ONZ i... Timowi Burtonowi!

nooooooooooooo

naślijmy na nich al kaidę moze to pomoże :)

NonaT

a ja będę osama bin NONA :)

NonaT

Heh.

<za króóóóóóóóóótkiiiiiiiiiiiiii>

nooooooooooooo

Nie ma co liczyć - ja przynajmniej nie moge - na to że kino puści Sweeneya - bo nie puszcza :/ Całe szczęście ja film widziałam - i polecam wszystkim ;)

Kingusia_92

tez widziałam ale w kinie to jest dopiero niesamowite wrażenie a te ćwoki nie puszczą tego filmu????

NonaT

W tele swiat jest krotki watek o Deppie,że Eva Longoria ma na niego chrapkę itd.buahha (gdzies na początku)

Bodysnatchers

O tak, tak. Eva Longoria ma na niego chrapkę i che mieć z nim namiętny romans, ale jest żonata więc wymyśliła że zagra z nim w filmie gdzie będą parą! buhahaha

nooooooooooooo

A ja wam mówię, że to nie Kaczyński, tylko Orlando! On jest taki chamski, bo wolimy Dippa.

Nieaktywny_2

To jest możliwe... A nawet bardzo prawdopodobne! Orli się wścieka, bo on by nie umiał tak zagrać i zaśpiewać jak Johnny.

nooooooooooooo

I pewnie za to dostaje od Eragona...

Nieaktywny_2

Widzę, że niezłą rozmowę tu macie. hehe ^^
W cinema-city już jest repertuar ^^

Nieaktywny_2

Tiaaaa... Przynajmniej u mnie Deppa brak. :(

nooooooooooooo

tak jest repertuar ale nie ma ST! widziałas?

NonaT

Jest jest, napisałam Ci na Twoim blogu gdzie.

Nieaktywny_2

http://www.cinema-city.pl/szukaj.php?cityid=0&cid=0&gatunek_id=0&dzwiek_typ=0&fi d=971&dd=2008-02-20&Szukaj.x=115&Szukaj.y=18
spójrz tu i w lublinie nie ma a tak apropos to o której bedziesz w plazie? ja sie ze szkoły zrywam :)

NonaT

http://www.cinema-city.pl/szukaj.php?dd=2008-02-22&cityid=0&cid=0&fid=971
sie znaczy tu bo to 22 lutego :) i nie ma :((((((

NonaT

Zaraz znajdę, bo wiem że jest. Na kompach w sql bylismy i było.

Nieaktywny_2

Faktycznie nie ma :( Musiałam źle patrzeć, ale można do nich zadzwonić i sie zapytać. Może jutro tak zrobię :)

Nieaktywny_2

jak zadzwonisz to mogę Cie prosić o smska :) ja już dzwoniłam 5 razy i chyba ze 2 razy napisałam zaraz napisze ci na blogu swój nr ok i potem go skasujesz z bloga ok :)?

NonaT

Okej :D

Nieaktywny_2

W niemieckim magazynie ''in'' są 3 strony o Johnnym ,niestety prawie nic z tego nie rozumiem.Tą gazetę nie będzie ławtwo zdobyć chyba że mieszkacie w Niemczech lub zachodnio-pomorskim.Ja akurat jestem nad morzem i znalazłam w kiosku ten magazyn.
No ale ważny sam fakt!

Jenks

Dziękuje wszystkim! Jak jeszcze coś będzie to piszcie :D

p.s. Jutro w emiku będe, a tam są niemieckie gazety to może być Johnny.

Nieaktywny_2

Madzia :0 obczaj te plakaty dla mnie :) jak możesz oczywiście :) ok?

NonaT

Okej. Pamietasz zdjęcie Johnnego ze skrzydłami? Masz może link do niego?

Nieaktywny_2

nie nie mam ale poszukam

Nieaktywny_2

Dziś w dzienniku w dodatku tv kultura jest wywiad z Deppem:)

Justina_7

w tele świecie czytałam duży artykuł na temat Sweneey Todd'a

Nieaktywny_2

W dodatku do Dziennika: 'KULTURA" jest wywiad z Johnnym i Timem> Bardzo fajny! polecam

Nieaktywny_2

W Cinema City Krewetka w Gdańsk też nie ma Sweeney Todda. Ale wiocha! A wystawili kilka stojaków i plakaty. Na szczęście było w Multikinie, więc tam byłam;)

Reduta_Ordona

Eee... U mnie nigdzie blisko tego filmu nie ma bo mieszkam w takim mieście, które w sumie od wiochy sie niczym nie różni... :( Ale spróbuje gdzieś dalej wyjechać na Tooda..:D

Nieaktywny_2

No włąsnie, czego tu nie rozumiem- wszędzie śa reklamy, stojaki, wielkie plakaty, a w mało któym kinie to grają! Skandal! Ja na szczęscie byłam w Silverscreen w gdyni, ale to i tak nie zmienia faktu że za niepokazywanie tak dobrego filmu powinna byc jakaś kara.

Szucia

Ja mieszkam w niby nie małym mieście ale u mnie też nie grali :/ Całe szczęście mi udało się zobaczyć ten jakże cudowny movie :P

Nieaktywny_2

http://www.pudelek.pl/artykul/9131/johnny_depp_pomaga_wyjsc_nastolatce_ze_spiacz ki/ to jeżeli chodzi o inf. a u mnie w mieście wszystko jest tak opóźnione, wszystko przychodzi strasznie późno... mimo że oglądałam sweeney'ego todd'a to zamierzam jeszcze iść do kina na ten efekt :P mam nadzieję że mnie wpuszczą :/

melody_5

W najnowszej "Dzieczynie" są dwa zdjęcia Johnnego Deppa(niestety, nie pamiętam, na której stronie) oraz jedno Orlanda na str. 28.

Euhenia_2

W Przekroju w piatek 04.04 bedzie "Pluton" ^^ to tez sie zalicza to tematu chyba ;P

Astartte

a duże te foty w dziewczynie?
ej a po ile to będzie szara? ten pluton?

ana89

"Helikopter w Ogniu" byl za 9 cos wiec "Pluton" pewnie tez.

Astartte

no ale to był pierwszy odcinek :P więc wiesz...
dobra to 4 idę to coś zakupić xD
tak w ogóle to nie od 3? czy od 4?

ana89

Wydaje mi się, że te zdjęcia miały 7 X 3 cm. Dokładnie nie powiem, bo tylko przeglądałam ten magazym.