Tutaj piszcie w jakiej gazecie, na jakiej stronie itd są informacje o Johnnym Depp'ie
Może ja zacznę:
1. http://www.filmweb.pl/topic/791880/Wywiad.html
2. "Tele Tydzień" - pół strony
3. "Tele Świat" - dwie strony
4. "To i owo w tv" - dwie strony
:)
* W GALI jest zdjęcie Johnnego z rozdania nagród MTV Movie Awards
* w Twoim Imperium na str. 14 jest małe zdjęcie Johnnego z Penelope ( że niby ta chciała go odbić Vanessie :-/)
W "Tele świecie" jest malutkie zdjęcie Johnnego z Vanessą. Piszą o tym dlaczego odwołano ślub i o udziale w tym Marion Cottilard, tegorocznej laureatki Oscara.
Coś Ci się chyba pomyliło, bo przecież ja mam "Tele Świat" i nie ma tam nic o odwołanym ślubie Johnny'ego. Jest za to wywiad z nim i jego zdjęcie na 2 strony A4.
W najnowszym "Teleświecie"(który wyszedł w ten poniedziałek) jest o nim mały arykulik wraz ze zdjęciem. Wyżej także pisałam o tym numerze o którym Ty wspominasz, czyli egzemplarzu z przed tygodnia.
Euhenia skąd ty to wszystko wiesz??? Jesteś szybsza od...ah sama nie wiem...Pozwól mi chociaż raz być ta pierwszą...;-)
W Vivie jest obszerny artykul na temat zwiazku Johnny'ego z Vanessą i rzekomego romansu Deppa z kolezanka z planu filmowego (Public Enemies). Do artykulu dolaczone sa zdjecia
W najnowszym "Party" jest na stronie 10 o Johnnym artykuł i zdjęcie oraz w "Gali" na stronie 14 również artykuł ze zdjęciem.
солнсе, po pewnym czasie obserwacji wnioskuje, ze masz jakieś zboczenie odnośnie kupy;> bardzo ciekawe... :P
w JOYu z sierpnia na 37. str. jest wzmianka o Johnnym w takim małym artykuliku pt. "Eva Longoria i Madonna sprzedają się" (bez zdjęcia Johnny`ego). W tym samym numerze na 47. str. jest o związku Johnny`ego z Vanessą ze zdjęciem z jakiejś gali.
W "Party" na stronie 38 jest malutkie zdjęcie Johnnego Deppa(całej jego sylwetki) moim zdaniem bardzo ładne obok Salmy Hayek w sondzie NAJNIŻSZE KOBIETY SHOW BIZNESU". Piszą o Johnnym, że ma 178 cm i jak na faceta to niezbyt dużo "mimo to przy Salmie sprawia wrażenie wysokiego"(bo ona ma 155 cm). Oraz w tej samej gazetce jest jego maleńkie zdjęcie na stronie 72 w horoskopie. To tyle :-)
W Party jest krótki artykuł o tym że Johnny Depp wyprowadza się razem z vanessą Paradis i dziećmi z Francji. Obok zdjęcia z premiery ST
W "Teleświecie" jest krótki artykuł o Johnnym(ze zdjęciem) , że nie wziął pieniędzy za rolę w filmie, w którym zastąpił Heatha Ledgera, a swoją gażę przekazał dwu-letniej córce, nieżyjącego aktora.
sporo można znaleźć w fabklubie deepa na kipme.
http://johnny-depp.kipme.pl/
ja śledzę niusy tam się pojawiające, fajne bo jak coś się samemu wyszpera w sieci, to też można zapodać :)
btw, przeczytałam tam, ze pierwszą rolę załatwił johnny'emu nicolas cage. jakoś tak dziwnie, zaskoczyłam się ;)
jeja jeszcze ten temat istnieje myslałam,że mniej już tych głupich fanek co zbierają artykuły wyrośnijcie z tego wreszcie...
dlaczego mamy z tego wyrastać? co jest złego w zbieraniu artykułów? wybacz, ale nie rozumiem twoich pretensji...
Do LaDiDy,
Kulturalny człowiek jak mu coś przeszkadza w jakimś temacie, to nic w nim nie pisze. A Ty wchodzisz ... stękasz ... marudzisz... wypluwasz tu swoje zupełnie niepotrzebne, bezsensowne i głupie opinie! A to nikogo tu nie interesuje, bo to nie jest na temat("CO? GDZIE?").
W "Party" na stronie 18 jest krótki artykuł o Johnnym Deppie wraz ze zdjęciem.
Oto artykuł: "Johnny Depp chce wyprowadzić się ze swojej francuskiej posiadłości, gdzie mieszka z Vanessą Paradis i dwójką dzieci. Aktor nie może znieść tłumu paparazzich, którzy śledzą jego sąsiadów: Angeline Jolie i Brada Pitta, a przy okazji ineteresują się także jego życiem. Gwiazdor szuka nowego domu w Anglii".
W czasopiśmie "HOT" jest czterostronowy artykuł o kobietach Johnnego Deppa i i stylu ubierania się. Ponadto małe zdjęcie Deppa oprawione sercem.
w "Joy`u"(na okładce Gwyneth Paltrow):
na stronie 52 zdjęcie Johnnego w okularach
oraz
na stronie 58 dwa ładne zdjęcia Deppa w większym artykule zatutułowanym "KTO Z KIM , KTO KOGO ... w Hollywood"
Więc może to nie gazeta ale napisze ;P
Jeżeli ktoś chodzi do trzeciej klasy gim. i pracuje z podręcznikiem Teresy Mchałkiewicz, Kształcenie kulturowe (do polskiego)część pierwsza to oznajmiam iż na stronie 58 jest napisane o Johnnym Deppie :D
Johnny jest wszędzie! Nawet w podręcznikach ;)
W podręczniku do polskiego? hehe
Dlaczego nie ma go w moim podręczniku...?
My niestety mamy inne książki =/
Ale moja koleżanka w tamtym roku miała zdjęcie Deppa w książce do angielskiego.
xD
Wnajnowszym Party jest małe zdjęcie Johnnego z Kate Moss( artykuł o hotelu Mamrot) i w wywiadzie z Oliwier Janiak mówi, coś o swoim spotkaniu z Deppem
w Party na str 44 jest malutkie zdjecie Johnnego z Kate Moss i Johnny sie wypowiada na temat hotelu Marmont: 'Kochałem sie z Kate chyba w kazdym z tutejszych pokoi'-wyznal Johnny Depp. Chodzilo o Kate Moss i bylo to w czasach, kiedy mial opinie najwiekszego utracjusza Hollywood. Jak ktos chce to moze kupic ale to zdjecie jest malutenkie:)
W "PARTY"(na okładce Kinga Rusin) jest artykuł o Johnnym i jego rekordowej gaży za "Piratów ...4" z dwoma fotografiami(jedno jako Jack Saprrow)na stronie 24. Oraz na stronie 68 dwa zdjęcia Johnnego Deppa w artykule o fryzurach męskich.
http://allegro.pl/item464379046_super_naszywka_johnny_depp.html
http://allegro.pl/item464382308_super_naszywka_johnny_depp.html
polecam :)
W najnowszym "Teleświecie" (na okładce Doda) jest mały artykulik o Johnnym Deppie wraz ze zdjęciem na stronie 6.
Na okładce "GALI" (najnowszej) jest tytuł artykułu o Johnnym Deppie, czyli jak sądzę w środku powinno być sporo o nim napisane.
Dziękuję bardzo za wiadomość!
Właśnie przeczytałam na internetowej stronie gali ten artykuł:
http://www.gala.pl/gwiazdy/emocje-gwiazd/zobacz/artykul/johnny-depp-6/
" Jesteśmy bardziej małżeństwem niż niejedna para z obrączkami na palcach” – mówiła Vanessa w wywiadzie dla brytyjskiego wydania „Elle”. Rozgrzeszyła też kobiety, które próbują uwieść jej ukochanego. „Wcale im się nie dziwię. Sama molestuję go przy każdej okazji. Wprost nie mogę się od niego oderwać. Jest czarujący”. "
hehe dobre!
=D