Tutaj piszcie w jakiej gazecie, na jakiej stronie itd są informacje o Johnnym Depp'ie
Może ja zacznę:
1. http://www.filmweb.pl/topic/791880/Wywiad.html
2. "Tele Tydzień" - pół strony
3. "Tele Świat" - dwie strony
4. "To i owo w tv" - dwie strony
:)
http://allegro.pl/item473487217_super_naszywka_johnny_depp.html
http://allegro.pl/item473491069_super_naszywka_johnny_depp.html
zapraszam :)
Na okładce "VIVY"(na okładce Małgorzata Foremniak) jest tytuł artykułu o JOHNNYM DEPPIE :
"JOHNNY DEPP Na co wydaje pieniądze najbogatszy aktor świata?"
Dzięki, Euhenia!
Kupiłam gazetę (5,90zł). Artykuł podobny jak w Gali, ale liczby pozmieniane. Tutaj też są zdjęcia jego posiadłości i jachtu. Jest wielkie (prawie na całą stronę) zdjęcie Deppa, jego mniejsze zdjęcie z Van, a także z premiery PotC3 i małe zdjęcie jako Sparrow.
;-))
Nie ma za Jutynko :-). A czy w "Vivie" nie ma przypadkiem zdjęcia Orlando Blooma? Miałabym dodatkową motywację do kupienia tej gazetki :-).
W dzisiejszym "Fakcie", a właściewie w dodatku do nim pod tytułem "Gwiazdy" jest na stronie 21 zdjęcie Johnnego, a obok artykuł. Piszą w nim, że Depp zajął pierwsze miejsce w konkursie na najseksowniejszego mężczyznę według czytelniczek "COSMOPOLITANA" wyprzedził nawet George Clooneya.
Nie, Orlanda nie ma tam. Jeszcze jest małe zdjęcie Johnny'ego w pojedynku kurtka V płaszcz. Depp występuje w płaszczu hehe.
;-))
W "Party" (na okładce Edyta Górniak) są dwa artykuły o Johnnym Deppie na stronie 20 i 49 wraz ze zdjęciami.
I znów Euhenia dostarcza informacji... ;-))
a można wiedzić jakie długie są te artykuły/artykuliki?
=D
na 20 stronie jest maly artykul ale bardzo ladne zdjecie:) na 49 stronie jest fotka johnnego i opis ze zgarnie 50 milionow zielonych. To jest ranking najbogatszych gwiazd i johnny na 1 miejscu. fotka tez ladna:)
spox:) no Party jest fajne bo ciekawe rzeczy w nim pisza:) bez Party i Joy'a zyc nie moge:D noi Tele Tyg:D w Joyu tez lubia o Johnnym napisac:)
Czasami kupuję 'Joy' jak jest coś o Deppie ;-))
Dobrze, że jest ten temat na FilmWebie. Wiadomo "Co? Gdzie?"
Pozdrawiam! =D
W grudniowym "Joy'u" na stronie 49 jest krótka wzmianka o Johnnym na temat 56 mln dolarów za 4 część piratów i śliczne, małe zdjęcie, ale w "Cosmopolitan" jest ta sama fotka tylko powiększona i piszą tam w trzech zdaniach o tym, że Brytyjki uznały Johnny'ego za najseksowniejszego faceta świata (ale już wszyscy chyba o tym wiemy;))
http://allegro.pl/item504637288_super_naszywka_johnny_depp.html
http://allegro.pl/item504638032_super_naszywka_johnny_depp.html
to już ostatnie :)
Czwartek (25 grudnia) o godz. 20:10
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
w TVP1
W tamtym roku była pierwsza cześć. Może a rok będzie trzecia na święta?
;-))
25.12, Polsat, 14:30 'Edward Nożycoręki':) 26.12, TVN, 14:35 'Charlie i fabryka czekolady' o Piratach juz wiecie:) zapowiadaja sie Święta pełne Johnnego. Tak jak w zeszłym roku:) a tak przy okazji to Wesołych Świąt wszystkim:)
nie dało mi sie dodac nowego tematu wiec pisze tutaj:P
sweet.paradise1990, dzięki za informację! Drugiej części piratów jeszcze nie było w tvp1, a Charlie i Edward... no to powtórka, ale cieszmy się chociaż z tego.
Puszczają ba święta, bo np. w Edziu jest motyw świąteczny, a w Charliem też coś tam o śniegu jest...
;-))
Powtorka ale milo obejrzec jeszcze raz:) mojego ulubionego 'Edwarda' moge ogladac i ogladac:) przepiękny film:)
dobrze, że chociaż w telewizji nie zabraknie Johnny'ego, bo w gazetach totalne pustki...
teletydzień-nic (tylko małe zdjęcie z piratów)
joy-nic
cosmopolitan-nic
Party-nic. a jeszcze w pon jest film Tima-Planeta Małp:) zapowiadaja sie Swieta przed tv:D nie ma to jak sie porzadnie wyleserowac:D
Imo to dobrze, że o nim nic nie piszą, bo po pierwsze niech mu lepiej dadzą spokój, a po drugie - po co z niego robić taką komerchę? ;pp
w sumie masz rację, ale miło się człekowi robi kiedy już jest na przedostatniej stronie gazety i już porzucił wszelkie nadzieje na szczęśliwy koniec...
a tu nagle ukazuje się w pełnej okazałości twarz Deppa ;>>
i happy end :))
W "Teleświecie" jest artykuł o "Hitach kinowych 2009 roku" i piszą "Public Enemies"(w którym gra Johnny Depp). W "Gali" jest niewielki artykuł i duże zdjęcie Johnnego Deppa z "Piratów z Karaibów".
....zapomniałam dopisać , że w "Teleświecie" jest niewielkie zdjęcie Johnnego z tego filmu "Public Enemies" :-)
o dzięki Euhenia ;))
...czy to nie jest chore, że kiedy się dowiaduje, że w jakiejś gazecie jest coś o Deppie, to zaraz lecę ją kupić?
...może trochę.
Nie sądzę kiedyś też tak miałam , no ale teraz wolę poczytać o tym wszystkim na forum. Przyłączam się do podziękowań Euhenia ;)) jesteś jak zwykle nie zawodna.;))))))
Nie ma za co :-). W najnowszym "Teleświecie"(na okładce Charlese Theron) jest zdjęcie Deppa na całą stronę i artykuł o nim też na całą stronę.
news-kurier ;))
skąd Ty zawsze wiesz co w prasie piszczy???? mieszkasz w kiosku??
(dzięki.....)
Kupuję "Teleświat" i stąd wiem, że piszą o Johnnym Deppie i niestety nie mam możliwości ze skanowania tego zdjęcia. Artykuł o nim jest zaraz na początku czasopisma nosi tytuł "Milioner w łachmanach", może Pani w kiosku pozwoliłaby zajrzeć.... jak nie to na stronie fanów Johnnego znalazłam to zdjęcie, które jest zamieszczone w "Teleświecie" :
http://www.ifod.it/gallery/displayimage.php?album=158&pos=5
Zapomniałam, że oprócz tego dużego zdjęcia Deppa na całą stronę jest jeszcze małe Johnnego z filmu "Piraci z Karaibów":-)
Przeglądałam najnowszą "Galę" i zauważyłam zdjęcie Johnnego Deppa jako pirata oraz niewielki artykuł o nim mówiący o tym, że najpierw ten aktor nie chciał więcej grać Jacka Sparrowa, ale kwota 54 mld dolarów jaką mu zaproponowali producenci, go przekonała do zmiany zdania. I bardzo dobrze! :-)
A ja widziałam w dodatku do "Faktu" w "Gwiazdach" jest o tym, że w kwietniu bierze ślub z Vanessą,że to będzie skromna uroczystość, tylko najbliżsi i rodzina..świadkiem będzie Tim Burton i uczestniczyć będzie też Keith Richards:))
W najnowszym "Teleświecie" na okładce Eva Longoria są dwa zdjęcia Johnnego Deppa artykule o mężczyznach - gwiazdach, którzy zrobili są operacje plastyczne i właśnie Johhny też do nich należy. Poprawił sobie ramiona.... Ale nie chce mi się wierzyć w to co piszą, na tych dwóch zdjęciach nie widać jakiejkolwiek różnicy :-).
Jakoś mi też się nie widzi, żeby aktor, który stroni od sławy, paparazzi, światka Hollywood i te sprawy sobie cokolwiek przeprawiał, poprawiał ;PP
operacje plastyczne mi do Deppa nie pasują kompletnie ...
a gazety jak gazety coś tam pozmyślać muszą ;>
(PS jak się poprawia ramiona??? hehe)
Ja także nie wierzę, by sobie zrobił taką operację :-). Co do Twojego pytania jak się poprawia ramiona, to w artykle pisze, że Johnnego martwiły opadające ramiona i w wieku 45 lat uznał, że dłużej tego nie zniesie, dlatego "poddał się operacji wszczepienia implantów kolagenowych i silikonowych poduszek" :-)
<hahahahahahaha>
Jakakolwiek konsultacja medyczna przed napisaniem czegoś takiego byłaby wskazana. Idioci.
I to jeszcze jak przyczepiają się do czego tylko można lub nie można szukają sensacji i zawsze coś wymodzą.Ha,ha,ha,ha,ha,ha.
W lutowym "Twoim stylu" pod koniec opasłej gazety jest arytykuł o początkach kariery paru gwiazd. Jest o Bradzie Pittcie udającym kurczaka, o Umie Thurman tłuczącej talerze, o kimś tam jeszcze, no i oczywiście o Johnnym. Artykuł nie jest zbyt długi jednak ciekawy, a tytuł tego kawałaka o panu Deppie to "chłopak z gitarą" aż samo się na usta ciśnie "...byłby dla mnie parą" w myśl starej piosenki;D
W dzisiejszym dodatku do "Faktu" "Gwiazdy" jest wzmianka o Johnnym Deppie i malutkie jego zdjęcie z koncertu (w ładnym berecie :-)). Piszą pod fotografią, że "Amerykanin ma swoją kapelę "The Kids". Dwukrotnie wziął też udział w nagraniach z brytyjskim zespołem rockowym Oasis".