Tutaj piszcie w jakiej gazecie, na jakiej stronie itd są informacje o Johnnym Depp'ie
Może ja zacznę:
1. http://www.filmweb.pl/topic/791880/Wywiad.html
2. "Tele Tydzień" - pół strony
3. "Tele Świat" - dwie strony
4. "To i owo w tv" - dwie strony
:)
W najnowszym "Teleświecie" (na okładce: Jennifer Aniston) jest na stronie 6 zdjęcie Johnnego Deppa (nieco większe niż połowa strony)w okularach przeciwsłonecznych i kapeluszu w artykule "Skąpi bogacze". Johnnego nazwali "ELEGANTEM Z LUMPEKSU" i każdy element jego stroju na zdjęciu podpisali ile kosztuje, i tak wisiorki z jarmarku 2 dolary, okulary z supermarketu 8 dolarów, dżinsy z outletu za 39 dolarów, pasek z lumpeksu 9 dolarów oraz skórzana kurtka z pchlego targu 40 dolarów :-). Oto artykuł: "Johnny Depp. Ma świra na punkcie oszczędzania. Ubrania kupuje na pchlim targu, swój samochód zamienił na stary rower, a żywi się głównie tym, co rośnie w jego ogrodzie przy willi w południowej Francji. A biorąc pod uwagę, że niedawno kupił swojej partnerce, Vanessie Paradis, winnicę, nie musi też wydawać majątku w sklepach alkoholowych. Nic dziwnego, że udało mu się zaoszczędzić aż 300 mln dolarów.
Mówię Ci MorganaBlackcat, że to nie z kiosku! Może kosmici codziennie rano podrzucają jej pod drzwi domu, tysiące gazet? Moja wersja jest chyba bardziej prawdomówna niż twoja, nieprawdaż?
Pytanie nie było skierowane do Ciebie (z resztą jak poprzednie), ale skoro uważasz, że nie. To może podasz swoją wersję?
A i jeżeli próbujesz (jesteś) być dla mnie chamska, i chcesz wyprowadzić mnie z równowagi, to wybacz, ale Ci się nie uda. Pussy była o wiele lepsza ;)
Po prostu Cię nie lubię i tyle. Kwiatuszku. Twój sztuczny sposób bycia jest irytujący. i nie podniecaj się, bo wcale nie jesteś taka fajna jak Ci się wydaje
Mi się wydaje, że jestem "fajna"? Proszę Cię, to ty cały czas mnie "obrażasz" i się wywyższasz. Może trochę dystansu do swojej osoby? Sztuczny sposób? Tsaa, a tyłek mam z plastiku.
Co do "obrażania" ludzi to masz rację, nie powinnam, bo to Twoja rola
Bardzo się cieszę z okazji Twojego tyłka.
Nie wywyższam się.
Nie jesteś oryginalna.
Jesteś wtórna.
I nie doszukałam się niczego co wskazywałoby na to, że Cię obrażam.
(chyba, że to żeś ślepaś, głuchaś i nierozumnaś Cię obraziło ;)
ślepaś i głuchaś bo nie dostrzegasz piękna, nie sądzę, że to obraza, wielu ludzi tak ma; nierozumnaś, bo często nie rozumiesz sensu moich wypowiedzi, co nie oznacza, że są one mądre i wyszukane)
i nie szukaj dziury w całym, bo właśnie zaczęłaś kopiować tego nekrofila, mimo, że sama pisałaś, że to odnawianie starych tematów jest niepotrzebne i głupie, i jesteś jeszcze bardziej uciązliwa od niego;>
jak sequel
co tu się znowu dzieje???
wyjeżdża człowiek na kilka dni i wszystko zmieniają, cudują, kombinują ...
W najnowszej "VIVIE" (na okładce: Agata i Piotr Rubik) jest niewielkie zdjęcie Johnnego Deppa(na stronie 28) w okularach przeciwsłonecznych w czerwonym samochodzie. Napisali o nim niewieki artykuł, oto on:
"(NIE)ŚMIERTLENY?
W czerwcu Johnny skończy 46 lat, a wcale nie wygląda na poważnego pana. Twierdzi jednak, że nie poddał się żadnym zabiegom odmładzającym. "Formę zawdzięczam przeprowadzce do Francji. Tu czas płynie wolniej niż w Ameryce" , zwierzał się z łobuzerskim uśmiechem na planie najnowszego filmu "The Rum Diary". A może zawarł pakt z diabłem?"
:-)
(nie)śmiertleny:D:D Jak wiem, że literówka, zdarza się, zresztą poprawiłaś, ale fajnie wyszło:P:P Kojarzy mi się jakoś zabawnie:)
I zgadzam się z owym artykułem, Depp wcale nie wygląda na 46 lat.
Ciekawi mnie po co te gazety dodają takie zdania 'może podpisał pakt z diabłem'. Zdanie z kosmosu, nawet się z treścią nie zgadza.
Nie ważne co piszą. Ważne, że piszą? No to mnie zabiłaś.
Chociaż podoba mi się czyjś cytat: 'Niech o mnie piszą. Dopóki piszą nieprawdę.'
Nie no w sumie: ważne jest co piszą, ale w gazetach na ogół o Johnnym nie piszą źle. Ja jakjuż kupuję jakąś gazetę to lubię się natknąć na artykuł o tym kogo podziwiam :-)
Nie wiem co za debil to napisał...
A więc w nowym Joyu na stronie 8 bodajże (jestem ślepa) jakiś (jak już wspomniałam) DEBIL napisał: "Johnny Depp. Spoważniał? bla, bla, bla...(afera, bo Johnny ma na sobie garniak...do filmu, ale co najważniejsze:):...jest raczej podobny do SWOJEGO ZAWSZE ELEGANCKIEGO KOLEGI PO FACHU, Toma Cruise'a....bla, bla, bla....".
Jak to jest "kolega po fachu", to ja się koleguJĘ z Britney Spears.
A czy jak ja zagram drzewo w szkolnym przedstawieniu to też będę koleżanką po fachu Deppa?
A tak w ogóle to doznałam urazu :O Depp nosi garnitur... ja myślałam, że on nawet do komunii szedł w tych obdartych dżinsach i starych butach.
Mnie również mimo eleganckiego garnituru i krótkich włosów Johnny w ogóle nie przypomina Toma Cruise`a.
Dziękuję za informację o artykule w "Joy`u".
W "Gazecie telewizyjnej"(na okładce: Johnny Depp w scenie z filmu "Sweeney Todd..") czyli w dodatku do dziesiejszej "Gazety Wyborczej" jest wywiad z Johnnym Deppem na dwie strony i duże jego zdjęcie.
Widzę, że tu raczej inne gazety dominują, ale na wszelki wypadek podam.
W miesięczniku Movie (do kupienia w empiku) Johnny ma okładkę i obszerny artykuł (chyba było tego z 4 kartki) o Wrogach Publicznych.
W Filmie też o Wrogach Publicznych, 3 strony. (na okładce ten mały co gra Pottera)
Dobre artykuły. Zdjęcia takie jak można znaleźć w galerii fw.
w filmie jest tylko o wrogach publicznych a o samym johnnym nic, ale myślę, że może być dużo w sierpniowym wydaniu bo będzie już po premierze polskiej. sie zobaczy :)
W najnowszym „Teleświecie”( na okładce Megan Fox) jest krótki artykuł o Johnnym Deppie. Jest również jego ładne zdjęcie w przebraniu „Pirata z Karabów”:-). Tytuł tego artykułu to „Niezwykle hojny pirat”. Piszą w nim, że Johnny podczas promowania „Wrogów publicznych” w Londynie znalazł czas na wizytę w szpitalu dziecięcym . Pojawił się tam niezapowiedziany w przebraniu Jacka Sparrowa z „Piratów z Karaibów”. Maluchy oszalały ze szczęścia, szczególnie ,że aktor nie tylko się z nimi bawił, ale robił sobie ze wszystkimi zdjęcia. Wcześniej Depp w dowód wdzięczności za wyleczenie chorej na zapalenie nerek córki Liliy- Rose – podarował temu samemu szpitalowi 1,5 mln dolarów.
W "popcorn" jest o nim urywek strony. Jest tam jego zdjęcie z Piratów z karaibów i pisze o jego wyspie.
Nie wiem...ale wydało mi się, że w reklamie "Twojego stylu" pisało na okładce Johnny Depp. Ktoś ma ta gazetę?
Ja też już mam. Bardzo fajny wywiad z Deppem :) i przy okazji dodatek ze zdjęciami Michaela Jacksona.
No a ja dodatku z Michaelem nie dostałam ! Fuck ! Ale wywiad fajny;))
W Joyu jest jedna strona o Johnnym. W sumie na tej stronie są tylko zdjęcia i krótkie opisy pod nimi. Zdjęcia przedstawiają Johnnego od początku kariery, jak był piękny i młody, do dziś. Są to głównie fotki z filmów.