Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tutaj piszcie w jakiej gazecie, na jakiej stronie itd są informacje o Johnnym Depp'ie

Może ja zacznę:
1. http://www.filmweb.pl/topic/791880/Wywiad.html
2. "Tele Tydzień" - pół strony
3. "Tele Świat" - dwie strony
4. "To i owo w tv" - dwie strony

:)

millcia

W najnowszym "Teleświecie" (na okładce: Jennifer Aniston) jest na stronie 6 zdjęcie Johnnego Deppa (nieco większe niż połowa strony)w okularach przeciwsłonecznych i kapeluszu w artykule "Skąpi bogacze". Johnnego nazwali "ELEGANTEM Z LUMPEKSU" i każdy element jego stroju na zdjęciu podpisali ile kosztuje, i tak wisiorki z jarmarku 2 dolary, okulary z supermarketu 8 dolarów, dżinsy z outletu za 39 dolarów, pasek z lumpeksu 9 dolarów oraz skórzana kurtka z pchlego targu 40 dolarów :-). Oto artykuł: "Johnny Depp. Ma świra na punkcie oszczędzania. Ubrania kupuje na pchlim targu, swój samochód zamienił na stary rower, a żywi się głównie tym, co rośnie w jego ogrodzie przy willi w południowej Francji. A biorąc pod uwagę, że niedawno kupił swojej partnerce, Vanessie Paradis, winnicę, nie musi też wydawać majątku w sklepach alkoholowych. Nic dziwnego, że udało mu się zaoszczędzić aż 300 mln dolarów.

Euhenia_2

za pytam po raz setny, skąd Ty to bierzesz?! I dzięki!! ;)

ulterior_dreamer

Pewno faktycznie z kiosku. Artykuł świetny. Dzięki dawno się tak nie uśmiałam. :)))

MorganaBlackcat

Mówię Ci MorganaBlackcat, że to nie z kiosku! Może kosmici codziennie rano podrzucają jej pod drzwi domu, tysiące gazet? Moja wersja jest chyba bardziej prawdomówna niż twoja, nieprawdaż?

szklanka_muchy

Pytanie nie było skierowane do Ciebie (z resztą jak poprzednie), ale skoro uważasz, że nie. To może podasz swoją wersję?

A i jeżeli próbujesz (jesteś) być dla mnie chamska, i chcesz wyprowadzić mnie z równowagi, to wybacz, ale Ci się nie uda. Pussy była o wiele lepsza ;)

ulterior_dreamer

Prawdaż, wersja z kioskiem też była zapożyczona fakt wole kosmitów.:)))

ulterior_dreamer

Po prostu Cię nie lubię i tyle. Kwiatuszku. Twój sztuczny sposób bycia jest irytujący. i nie podniecaj się, bo wcale nie jesteś taka fajna jak Ci się wydaje

szklanka_muchy

Mi się wydaje, że jestem "fajna"? Proszę Cię, to ty cały czas mnie "obrażasz" i się wywyższasz. Może trochę dystansu do swojej osoby? Sztuczny sposób? Tsaa, a tyłek mam z plastiku.

ulterior_dreamer

Co do "obrażania" ludzi to masz rację, nie powinnam, bo to Twoja rola
Bardzo się cieszę z okazji Twojego tyłka.
Nie wywyższam się.
Nie jesteś oryginalna.
Jesteś wtórna.
I nie doszukałam się niczego co wskazywałoby na to, że Cię obrażam.
(chyba, że to żeś ślepaś, głuchaś i nierozumnaś Cię obraziło ;)
ślepaś i głuchaś bo nie dostrzegasz piękna, nie sądzę, że to obraza, wielu ludzi tak ma; nierozumnaś, bo często nie rozumiesz sensu moich wypowiedzi, co nie oznacza, że są one mądre i wyszukane)

i nie szukaj dziury w całym, bo właśnie zaczęłaś kopiować tego nekrofila, mimo, że sama pisałaś, że to odnawianie starych tematów jest niepotrzebne i głupie, i jesteś jeszcze bardziej uciązliwa od niego;>

jak sequel

szklanka_muchy

lubię, to robię ;)

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

co tu się znowu dzieje???
wyjeżdża człowiek na kilka dni i wszystko zmieniają, cudują, kombinują ...

W najnowszej "VIVIE" (na okładce: Agata i Piotr Rubik) jest niewielkie zdjęcie Johnnego Deppa(na stronie 28) w okularach przeciwsłonecznych w czerwonym samochodzie. Napisali o nim niewieki artykuł, oto on:
"(NIE)ŚMIERTLENY?
W czerwcu Johnny skończy 46 lat, a wcale nie wygląda na poważnego pana. Twierdzi jednak, że nie poddał się żadnym zabiegom odmładzającym. "Formę zawdzięczam przeprowadzce do Francji. Tu czas płynie wolniej niż w Ameryce" , zwierzał się z łobuzerskim uśmiechem na planie najnowszego filmu "The Rum Diary". A może zawarł pakt z diabłem?"
:-)

Euhenia_2

błąd*********************"(NIE)ŚMIERTELNY"***************błąd

Euhenia_2

(nie)śmiertleny:D:D Jak wiem, że literówka, zdarza się, zresztą poprawiłaś, ale fajnie wyszło:P:P Kojarzy mi się jakoś zabawnie:)
I zgadzam się z owym artykułem, Depp wcale nie wygląda na 46 lat.

necessity

Ciekawi mnie po co te gazety dodają takie zdania 'może podpisał pakt z diabłem'. Zdanie z kosmosu, nawet się z treścią nie zgadza.

cncll

bo im sie wydaje ze brzmi mądrzej............. a dupa blada!

joanna_te

Mnie nie przeszkadza to, co o nim piszą ważne, że w ogóle piszą i zamieszczają ładne fotki :-).

Euhenia_2

Nie ważne co piszą. Ważne, że piszą? No to mnie zabiłaś.

Chociaż podoba mi się czyjś cytat: 'Niech o mnie piszą. Dopóki piszą nieprawdę.'

cncll

Nie no w sumie: ważne jest co piszą, ale w gazetach na ogół o Johnnym nie piszą źle. Ja jakjuż kupuję jakąś gazetę to lubię się natknąć na artykuł o tym kogo podziwiam :-)

Euhenia_2

Nie wiem co za debil to napisał...

A więc w nowym Joyu na stronie 8 bodajże (jestem ślepa) jakiś (jak już wspomniałam) DEBIL napisał: "Johnny Depp. Spoważniał? bla, bla, bla...(afera, bo Johnny ma na sobie garniak...do filmu, ale co najważniejsze:):...jest raczej podobny do SWOJEGO ZAWSZE ELEGANCKIEGO KOLEGI PO FACHU, Toma Cruise'a....bla, bla, bla....".

Jak to jest "kolega po fachu", to ja się koleguJĘ z Britney Spears.

ulterior_dreamer

A czy jak ja zagram drzewo w szkolnym przedstawieniu to też będę koleżanką po fachu Deppa?
A tak w ogóle to doznałam urazu :O Depp nosi garnitur... ja myślałam, że on nawet do komunii szedł w tych obdartych dżinsach i starych butach.

użytkownik usunięty
Astartte

fail... nikogo to nie omija, Szara ;p

Mnie również mimo eleganckiego garnituru i krótkich włosów Johnny w ogóle nie przypomina Toma Cruise`a.

Dziękuję za informację o artykule w "Joy`u".

Euhenia_2

W "Gazecie telewizyjnej"(na okładce: Johnny Depp w scenie z filmu "Sweeney Todd..") czyli w dodatku do dziesiejszej "Gazety Wyborczej" jest wywiad z Johnnym Deppem na dwie strony i duże jego zdjęcie.

Euhenia_2

W "TeleTygodniu" jest artykuł na jakąś 1/4 strony i małe zdjęcie z "Blow".

Magda10

niom mam to :) fajny ten artykul :D

TereNia123

W "To i owo" jest o nim 3 stronki :D

TereNia123

a dokładniej

BRILLANTE

Widzę, że tu raczej inne gazety dominują, ale na wszelki wypadek podam.
W miesięczniku Movie (do kupienia w empiku) Johnny ma okładkę i obszerny artykuł (chyba było tego z 4 kartki) o Wrogach Publicznych.
W Filmie też o Wrogach Publicznych, 3 strony. (na okładce ten mały co gra Pottera)
Dobre artykuły. Zdjęcia takie jak można znaleźć w galerii fw.

Astartte

w filmie jest tylko o wrogach publicznych a o samym johnnym nic, ale myślę, że może być dużo w sierpniowym wydaniu bo będzie już po premierze polskiej. sie zobaczy :)

Nieaktywny_2

Siema ;p Według mnie najlepsza strona o Deppie to http://johnny-depp.org
Zaglądam tam codziennie xD

KateDeppxD

W najnowszym „Teleświecie”( na okładce Megan Fox) jest krótki artykuł o Johnnym Deppie. Jest również jego ładne zdjęcie w przebraniu „Pirata z Karabów”:-). Tytuł tego artykułu to „Niezwykle hojny pirat”. Piszą w nim, że Johnny podczas promowania „Wrogów publicznych” w Londynie znalazł czas na wizytę w szpitalu dziecięcym . Pojawił się tam niezapowiedziany w przebraniu Jacka Sparrowa z „Piratów z Karaibów”. Maluchy oszalały ze szczęścia, szczególnie ,że aktor nie tylko się z nimi bawił, ale robił sobie ze wszystkimi zdjęcia. Wcześniej Depp w dowód wdzięczności za wyleczenie chorej na zapalenie nerek córki Liliy- Rose – podarował temu samemu szpitalowi 1,5 mln dolarów.

Euhenia_2

W "popcorn" jest o nim urywek strony. Jest tam jego zdjęcie z Piratów z karaibów i pisze o jego wyspie.

TereNia123

widzialam, ze na okladce wydania specjalnego (bodajze focusa) IQ testy jest Johnny ;)

Sandra317

W "tester" jest na okładce

Nieaktywny_2

odwiedź strone www.johnny-depp.pl

:):):)

tacyssup

Nie wiem...ale wydało mi się, że w reklamie "Twojego stylu" pisało na okładce Johnny Depp. Ktoś ma ta gazetę?

Lady_From_Burton_World

ja mam ;) jest wywiad(na wyłączność), zdjęcia..
Polecam ;)

Lady_From_Burton_World

ja mam . zaczyna się na stronie 70. jest wywiad i zdjęcia które już wszyscy znacie .

BRILLANTE

Ja też już mam. Bardzo fajny wywiad z Deppem :) i przy okazji dodatek ze zdjęciami Michaela Jacksona.

Lady_From_Burton_World

No a ja dodatku z Michaelem nie dostałam ! Fuck ! Ale wywiad fajny;))

W Joyu jest jedna strona o Johnnym. W sumie na tej stronie są tylko zdjęcia i krótkie opisy pod nimi. Zdjęcia przedstawiają Johnnego od początku kariery, jak był piękny i młody, do dziś. Są to głównie fotki z filmów.

Coco_Choco

W Party, rankingu "Dwie krople wody" Skeet Urlich porównywany jest do Johnnego...

lawa_3

HOLLYWOOD (ten od FILMU) - na okładce z Vanessą, w środku artykuł o nich :)

gosia2326

jaka jest pełna nazwa tej gazety bo nigdy się z nią nie spotkałam , masz może link ?

BRILLANTE

http://film.com.pl/?wd=sp

gosia2326

dzięki :)

Nieaktywny_2

W "SHOW" mały artykuł na końcu " Czy Johnny Depp" założy sukienkę ?"

Amaelamin

Że co? xd Beznadziejne artykuły, beznadziejnych dziennikarzy.

użytkownik usunięty
pontianak

Nie dziennikarze są beznadziejni, a rzeczywistość o której piszą.