17 lutego(niedziela) w programie "co za tydzień", Oliwier Janiak przeprowadzi wywyad z Johnnym na temat Sweeney Todd!!!
OGLĄDAJCIE!!!
To super! Taż zapisuje w komie ^^ A na jakim programie jest 'co za tydzień'? Bo o ile pamiętam to chyba na tvn, tak?
Jeeej, dzięki za tę wspaniałą informację. :P Też muszę sobie ustawić jakieś przypomnienie czy coś, bo miewam ostatnio krótkotrwałe zaniki pamięci... A ten Janiak to rzeczywiście szczęściarz!
<zerka do gazety z programem>
Nie wiem jak będzie 17 lutego, ale dzisiaj "Co za tydzień" było o 16:30. ;P
Tak, tak na Tvn o 16:30. Aż sie dziwie, że nie słyszeliście o tym! Wcześniej mówili o tym w radiu, a dziś tak sobie przerzucałam po kanałach i Oliwier gorąco polecał nastepny program "Co za tydzień", bo pojechał do Londynu, by przeprowadzić wywiad z Deppem. Jeszcze dzisiaj w tym samym programie wypowiadała sie jakas aktoreczka, że cholernie zazdrości Janiakowi, bo jest zauroczona Johnnym i od dawna marzy by sie z nim spotkać...( nie marzy dalej;-))
dzięki za informację! musze sobie to obejrzeć, ale nie cierpie janiaka ;/ czego sie ie robi dla Johnnego :)
niech mi to ktoś nagra i prześle na maila.....
ja to zawsze mam pecha ..... dlaczego nie mam tvnu?????!!!!:(:(
za te oscary to powinniśmy telewizję publiczną zbojkotować, że też akurat w TYM roku nie dadzą transmisji:/
Będę oglądać na 100 procent ;). Chyba musze się poważnie wziaść za moje marzenia o kareierze dziennikarki ;)
Albo dziennikarstwo, albo aktorstwo ;) Wolę to drugie. Tylko że za 10 lat to już Depp będzie stary :( To z nim nie zagram.
WOW, na pewno będę oglądać ^^.
Co do kariery dziennikarki/aktorki... Hm, w moim przypadku już szybciej to pierwsze, chociaż i tak na razie moim przodowym marzeniem jest podróż do USA..
To takie 'marzenie ściętej głowy' prawdę powiedziawszy.. Jak na razie przynajmniej ;]
Z tym wyjazdem do USA to i moje marzenie. Jak narazie jedyne. A potem to już tylko trzeba pchać się gdzie popadnie ;) Oczywiście przed tym wszystkim trzeba się nauczyć języka i takie tam...
On zawsze wyglądał i będzie wyglądał młodziej :) Tym się pocieszam. Ale przyznasz, że jak będzie miał 55 lat to nie zagrasz z nim w scenie miłosnej :P Bo ja raczej nie, chociaż go uwielbiam :D
oby to było na youtube, bo jak nie to się załamie :(
a o oskarach to już nie wspomnę...
do dupy z tymi dekoderami czy czymś tam
A żebyście wiedzieli że do dupy... :/ A teraz moim marzeniem jest żeby puszczali gdzie.ś na polsacie czy coś (w jakichś programach nie na kablówce
!) 21 jump street :)
to byłoby świetne zobaczyć 21 jump street w tv. oglądałam go na youtube, ale mało zrozumiałam, bo mój angielski nieciekawie się przedstawia.;)
najlepiej jak by puścili na tvp1
21 Jum Street też bym chętnie obejrzała ale:
- Polsat odpada, bo ma za długie reklamy
- TVP1 raczej nie zrezygnuje ze swoich klanów i plebanii, więc ich ramówka pewnie nie ulegnie zmianie
- A jak 1 tego nie kupi to 2 tym bardziej ;)
Więc zostaje nam TVN, na którym reklamy są czasami gorsze niż na Polsacie. Ech, ta polska telewizja ;) ;(
http://www.filmweb.pl/topic/592708/Najlepsze+cytaty+u%C5%BCytkownik%C3%B3w+FilmW eb..html?page=2 heh ^^
oj tak!!! ja juz 21 Jump Street mam za sobą... obejrzałam wszystkie 5 sezonów! Gdybym jeszcze miała pod ręka tłumacza byłby git:-/ jak macie zamiar napisać coś do jakies stacji o wyemitowaniu tego serialu to ja podpisuje sie pod tym z miłą chęcią! mogliby puścic 21 Jump Street na polsacie zamiast Swiata według Bundych:-/( żal.pl). Obydwa te seriale są z podobnego okresu( 21JS:1987-1992; ŚwB: 1989-1997)
Wiesz, ja tak bardzo się nigdy "21 jump street" nie interesowałam... Dlatego mam pytanie, a raczej kilka:
To ten serial ma 5 sezonów? A ile odcinków ma każdy z nich? (o ile wiesz)
Dzięki :)
Madzia
tak , ma on 5 sezonów, a odcinków jest przeważnie po 20(ale pewna nie jestem co do liczby).
czy ktoś z was widział "21 Jump Street" na dvd z polskim lektorem albo napisami??? jak nie telewizja to może dvd...:)