17 lutego(niedziela) w programie "co za tydzień", Oliwier Janiak przeprowadzi wywyad z Johnnym na temat Sweeney Todd!!!
OGLĄDAJCIE!!!
To on tam gra główną rolę? Bo ja nie zorientowana :/ Kilka dni temu dopiero zainteresowałam się tym serialem :)
Tak on tam gra glówną role! To dzieki niemu ten serial zdobył taką popularność w USA( szczególnie wśrod żeńskiej rzeszy oglądających). Johnny jest w prawie każdym odcinku(mmm...słodki! jeszcze taki młody i niewinny;-)). Johnny gra tam oficera Toma Hansona, który pracuje jako agent FBI wśrod młodzieży licealniej. Nazwa 21 Jump Street bierze się wlasnie od nazwy i numeru ulicy, na którym mieści sie siedziba wszystkich tych mlodych agentów( w tym Johnnego). zachęcam do oglądania!!!
Piszemy wierszyk o losach Johnny'ego i jego Aniołków. Wejdźcie tu: http://www.filmweb.pl/topic/771362/Mo%C5%BCe+Wam+si%C4%99+to+wyda%C4%87+%C5%9Bmi eszne...html?page=15
i zjedźcie na dół.
Zachęcam do zabawy!
Co do serialu to odpowiedzieli mi tak:
"Witam,
Dziękujemy za przesłany list.
Emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować serial "21 Jump Street".
Na dzień dzisiejszy, serial ten nie jest uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych.
Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.
Pozdrawiam"
kurde co za ćwoki nie dość że 20 minutowe reklamy puszczaja to jeszcze nie puszcza tego serialu jak by skrócili reklamy to by sie nawet 4 seriale dało wciscac!
ojejku a mnie nie bedzie w domu o 16:00!!!! Ale i tak to obejze mam nadzieje, że wróce o 16:30. Ale jak nie to brat mi nagra na kasetkie:)
i po...;ppppp,fajny,ale krótki..można nazwać wywiadem,chociaz zbytnio dużo się tam nie działo....ale Janiak ma gust,buhahaha,podarowac Johny'emu buty,jakby go stać nie było...;p
eh dał Johnnemu buty to nie rozwaliło, a Burtonowi "Pejzaże Polskie" ciekawe czy je obejrzy? ;) wywiad fajny ale krótki :(
Jak ktoś znajdzie linka do tego wywiadu to niech poda. Cholera a ja nic nie wiedziałam o tym wywiadzie :(
No, to jeszcze raz ja :) jakby kto chciał siedzieć do północy i zobaczyć wywaid to jest na tvn w poniedziałek (jutro):
00:50 Co za tydzień :))
Krótki ten wywiad, ale nawet fajny :). Te prezenty były udane, nie ma co ;), buty z Lublina, a ja niedaleko Lublina mieszkam XD
Buty z mojego miasta... Az mi sie lza w oku zakrecila... xD Nigdy jakos nie lubilam Janiaka, a teraz... lubie go jeszcze mniej :P Ale ze mnie wredna zazdrosnica :D
Ja już nie muszę oglądać, nagrałam "wywiad" na video. Z resztą nie opłacałoby się dla mnie zarwać nocy z powodu dwuminutowej rozmowy.
jakie buty z Lublina?
To Janiak bywa w moim mieście? Jaaaj, muszę sobie zaklęcia ochronne na domek rzucić <ok >.
Piratka, nie mozesz przerzucic tego jakos na komputer? Przegraj jakos moze, w ostatecznosci komorka, zniose i to :D
Lol! Obejrzałam! Trochę krótko... Ale czuję się zaszczycona - butki z lublina ^^ (to tylko 30 km od moje miasta). Faktycznie, Janiak się podlizywał... Ale miejmy nadzieję, że Dipp na niego nie leci.