Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

17 lutego(niedziela) w programie "co za tydzień", Oliwier Janiak przeprowadzi wywyad z Johnnym na temat Sweeney Todd!!!
OGLĄDAJCIE!!!

hanson

To on tam gra główną rolę? Bo ja nie zorientowana :/ Kilka dni temu dopiero zainteresowałam się tym serialem :)

Nieaktywny_2

Lawa kocham cie<lol> dzieki za info.

Nieaktywny_2

Tak on tam gra glówną role! To dzieki niemu ten serial zdobył taką popularność w USA( szczególnie wśrod żeńskiej rzeszy oglądających). Johnny jest w prawie każdym odcinku(mmm...słodki! jeszcze taki młody i niewinny;-)). Johnny gra tam oficera Toma Hansona, który pracuje jako agent FBI wśrod młodzieży licealniej. Nazwa 21 Jump Street bierze się wlasnie od nazwy i numeru ulicy, na którym mieści sie siedziba wszystkich tych mlodych agentów( w tym Johnnego). zachęcam do oglądania!!!

lawa_3

http://www.youtube.com/watch?v=Vy5U3Rw7VVE - DLA ZAINTERESOWANYCH FRAGMENTY SERIALU...

lawa_3

Dzięki Lawa! :D Jesteś super! :D

Nieaktywny_2

Piszemy wierszyk o losach Johnny'ego i jego Aniołków. Wejdźcie tu: http://www.filmweb.pl/topic/771362/Mo%C5%BCe+Wam+si%C4%99+to+wyda%C4%87+%C5%9Bmi eszne...html?page=15
i zjedźcie na dół.
Zachęcam do zabawy!

hanson

Az mnie tym gadaniem zachęciłyście i ściągam pierwsze 7 odcinków :)

lawa_3

Co do serialu to odpowiedzieli mi tak:

"Witam,
Dziękujemy za przesłany list.

Emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować serial "21 Jump Street".
Na dzień dzisiejszy, serial ten nie jest uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych.

Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.

Pozdrawiam"

Nieaktywny_2

kurde co za ćwoki nie dość że 20 minutowe reklamy puszczaja to jeszcze nie puszcza tego serialu jak by skrócili reklamy to by sie nawet 4 seriale dało wciscac!

NonaT

Odświeżam!!!

lawa_3

hehe, ja też ! :D

lawa_3

LuDzIe!!!!!! To JuŻ dZiŚ!!! PRZYGOTOWAC SIE!

lawa_3

właśnie! tylko sprobujcie nie obejrzec xD

lawa_3

ojejku a mnie nie bedzie w domu o 16:00!!!! Ale i tak to obejze mam nadzieje, że wróce o 16:30. Ale jak nie to brat mi nagra na kasetkie:)

lawa_3

piip! za 58 minuit i 40 sekund! :D xD

eM_Barrie

nie wiecie czy można gdzieś to zobaczyć w internecie???
jakiś bezpośredni przekaz z telewizji????

Frances_27

i po...;ppppp,fajny,ale krótki..można nazwać wywiadem,chociaz zbytnio dużo się tam nie działo....ale Janiak ma gust,buhahaha,podarowac Johny'emu buty,jakby go stać nie było...;p

Bodysnatchers

Buty z Lublina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lawa_3

Widzieliście Johnny'ego?
trochę krótki ten wywiad, ale i tak cholernie zazdroszczę Olivierowi.

TODDka

wkurzyłam sie, bo właczyłam o 16.45 i bylo już za późno...ja p...

trzeba bedzie znaleźć na necie

Anastazja_2

Ok, jak zawsze pięknie, ale dlaczego tak krótko!!!???!!!

lawa_3

Stałam wryta w tv i miałam ogromny uśmiech na twarzy.
omg.
jestem podekscytowana
chce już PIĄTEK.!

Kadanada_Hadness

eh dał Johnnemu buty to nie rozwaliło, a Burtonowi "Pejzaże Polskie" ciekawe czy je obejrzy? ;) wywiad fajny ale krótki :(

NonaT

Cholercia, zapomniałam! A miałam nawet przypomnienie w telefonie ustawione, ehh. ;/

blumenkohl

Też to chciałam obejrzeć :( Zapomniałam . Shit shit shit :( Można gdzieś to w Internecie zobaczeć?

blumenkohl

Jak ktoś znajdzie linka do tego wywiadu to niech poda. Cholera a ja nic nie wiedziałam o tym wywiadzie :(

Harl

No, to jeszcze raz ja :) jakby kto chciał siedzieć do północy i zobaczyć wywaid to jest na tvn w poniedziałek (jutro):
00:50 Co za tydzień :))

Harl

Krótki ten wywiad, ale nawet fajny :). Te prezenty były udane, nie ma co ;), buty z Lublina, a ja niedaleko Lublina mieszkam XD

Lady_From_Burton_World

Zostańmy reporterami co Wy na to?

TODDka

jestem za...;p;p;p;p;p;p
<za krotki>
<za krótki>

TODDka

Buty z mojego miasta... Az mi sie lza w oku zakrecila... xD Nigdy jakos nie lubilam Janiaka, a teraz... lubie go jeszcze mniej :P Ale ze mnie wredna zazdrosnica :D

TODDka

tak, tak zgadzam się! i zróbmy z Johnnym 24godzinny wywiad (mamy duzo pytań;)) :D

Harl

Nastawie sobie budzik na 00.50 ;]

Anastazja_2

I tak by the way;

http://film.onet.pl/0,0,1693651,wiadomosci.html

;]

Anastazja_2

Powtórka będzie? Suuuper! Dzięki za informację. ;-)

blumenkohl

Ja już nie muszę oglądać, nagrałam "wywiad" na video. Z resztą nie opłacałoby się dla mnie zarwać nocy z powodu dwuminutowej rozmowy.

TODDka

Królestwo oddam za bycie Janiakiem przez te kilka minut XD

lawa_3

jakie buty z Lublina?
To Janiak bywa w moim mieście? Jaaaj, muszę sobie zaklęcia ochronne na domek rzucić <ok >.

Zdenio

A ja przeżyłam spotkanie pierwszego stopnia z Janiakiem. Aż dziw bierze, że jeszcze żyję. ;/ xD

blumenkohl

Znaczy wiecie, bez skojarzeń, w moim mieście prowadził jakąś tam imprezę czy coś. ;P

blumenkohl

Piratka, nie mozesz przerzucic tego jakos na komputer? Przegraj jakos moze, w ostatecznosci komorka, zniose i to :D

dzieckorosemary

Buty z Lublina... No nie mogłam z tego...!

...ale Janiak się podlizywał, no nie?

L_M

Ja...Zapomniałam o tym ,że to leci i wyszłam na dwór!! Jaa buty dać...hahahahaha...

lawa_3

Lol! Obejrzałam! Trochę krótko... Ale czuję się zaszczycona - butki z lublina ^^ (to tylko 30 km od moje miasta). Faktycznie, Janiak się podlizywał... Ale miejmy nadzieję, że Dipp na niego nie leci.

Nieaktywny_2

Już się bałam, że Janiak poprosi Johnnego, żeby przymierzył te kaloszki :D

L_M

hehehe to by mogła byc dobre a Timowi powinien kazac czytac po polsku w tej książce :)