Fajnie,niedługo premiera Sweeney Todd wprawdzie nie mam osiemnastki(za rok!)ale napewno się pojawię na premierze,nie wyobrazam sobie zebym nie byla na tym filmie.Pozdro!:)
Nie mogę się doczekać. ŁUHUHU!
Ale... cholera ja już mam ten film na DVD... Zmienili kolejność? :O
I tak pójdę! ŁUHUHU!
Hm.
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
data premiery: 2008-02-22 (Polska) , 2007-12-21 (Świat)
Ty, spójrz, premiera była rok temu! :O
Cicho...
Chce niech idzie...
Tylko nam potem opowiedz co się działo w tym filmie, a ja sprawdzę na DVD czy się zgadza ;)
matkooo elektocośtam jesteś jeszcze lepsza od pussycośtam ;P
brava dla tej pani...
(może na tej 'premierze' urządzimy zbiorowe harakiri??;));>
nie... nasze harakiri doprowadzi do nagłego i niespodziewanego nawrócenia i przemiany duchowej w pussy, która przebrana za trolla zajmie nasze miejsce...
Jak masz zamiar mnie nawracać to już lepiej stań przy autostradzie z tabliczką "Zawróćcie ze złej drogi". Wróżę większy sukces :D
A pussy to pussy i pussy'ą pozostanie :P
"A pussy to pussy i pussy'ą pozostanie :P"
Będę Cię cytować. Będę pisać te słowa w każdym temacie z dopiskiem "by Szara nie-nawrócona". Mogę? Mogeeeeeeeeee???
po prostu nie wiem czy wspaniałe stwierdzenie dotyczące pussycośtam będzie się dobrze sprzedawać...
Oj, chyba nie kupię. To nie na moje możliwości finansowe, mam 4 złote i musi mi starczyć do pierwszego ;p
Nowa??
gratulejszyn ;)))) ja też niedawno zaczęłam się udzielać aktywnie na filmwebie, bo wcześniej byłam przez długi okres czasu użytkownikiem biernym, aż w końcu nie mogłam zmilczeć ;)))
a jak chcesz pomocy, lub tez nie będziesz już mogła wytrzymać... -> możesz się zwierzyć w "BB" i tym samym dołączyć do "BN" ;>
zróbmy coś z tym tematem bo juz k*** nie wiem który mamy rok ;PP
i czuję się jak zagubiona w czasie ;PPP
jak ja byłam "nowa" na tym forum to wszyscy po mnie jechali, a teraz, kiedy nowy user zagościł na forum, widzę dobre rady i gorące powitania.
czuję się fatalnie.
;<.
proponuję wstrzyknięcie sobie lub połknięcie trucizny...
...najmniej bolesne i bardzo szybkie działanie ;))
Jechali po tobie bo byłaś nowa? Każdy w końcu kiedyś był nowy ;p
A ty jej od razu truciznę proponujesz?
Po mnie jechali tylko na forum serialu, który skrytykowałam, bo musiałam dać w beznadziejny sposób upust swoim emocjom ;PPPP
Może chcesz się zwierzyć???
Noże jesteś bo dawno Cię nie widziałam i nie masz już bloga więc nie mogłam złożyć Ci życzeń. Więc wszystkiego najlepszego. :)))
Ps.teraz dla odmiany ja mam bloga
podniosłaś mnie na duchu.
a, no, rzeczywiście - widzę bloga ;)
.. szzyyystkiegoo najlepsiejeszego
definicją filmwebu powinna być - kumulacja ironii