Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Bo jest ona przepiękną aktorką. Jak większość Francuzek z resztą.

ja miałem z majzy 80 bez nauki bez niczego
znowu zmienili coś na maturze ? Mam nadzieje że wam utrudnią .

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Ja jestem humanistką, szybko uczę się języków, ale nie matematyka. O takich rzeczach, że "za łatwa" to może mówić ktoś, kto to ogarnia.
Straszą już od samego początku, że mamy się uczyć, bo jest trudna i w ogóle. Z polskiego ma być chyba inaczej, jeśli chodzi o te prezentacje czy coś.

też jestem humanistą ale z majzy nie byłem najgorszy .
Pamiętam moją prezentacje "Motyw sądu ostatecznego w literaturze i sztuce " zajebisty temat dla kozaków .Robię tez prezentacje znajomym .Jak będziesz potrzebować to daj znać .Jak klękniesz do miecza to może ale powtarzam MOŻE się zgodzę

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Ja piszę prace głównie kolegom i jednej przyjaciółce, ale to z angielskiego. Tylko nie odwalam jakiejś tam pracy, ale prawdziwą pracę. Raz mi się zdarzyło, że chłopak dostał 3. Nie wiem jak.
Teraz są jakieś inne pytania do prezentacji chyba właśnie. Nie wiem, ta polonistka nas straszy.

to powiedz jej że ma was nie straszyć bo do niej przyjdę w nocy

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Ogólnie spoko babka. Lubię ją (ona mnie chyba też). Mamy podobne zainteresowania. Dlatego niektórzy myślą, że jestem jakimś zasranym lizusem (sic!).

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Zgłosiłam do usunięcia twój wpis na forum JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH MŁODYCH AKTOREK.

ej o co Ci chodzi ?! Nic złego nie napisałem

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Nie będę tolerować takich tematów.

Tak trzymaj!
Stop chamstwu i prostactwu!

użytkownik usunięty
JaFw

Odnoszę wrażenie, że chamstwo i prostactwo to synonimy do imienia Michał.

Nie sądzę. Mam sąsiada Michała i jest w pełni kulturalny:)

JaFw

kulturalnie robi Ci pierwszej minetę?

GeorgePatton

Żeby tylko...
On robi takie rzeczy, których
Ty nie nauczysz się nigdy.

JaFw

tyłeczek też Ci liże ?

GeorgePatton

Żegnam!

użytkownik usunięty
GeorgePatton

do tej pory matura z matmy to byl poziom dwojkowy. kilka zadan na 3. oczywiscie ze lotr ma racje ze podniesienie poziomu jest konieczne, (caly czas mowie o podstawie, rozszerzenia to sie nie tyczy)
nawet humanista wyjatkowo tepy moze zaliczyc dzis podstawe na wysoki procent

widzisz podobnie myślimy .Jesteśmy sobie przeznaczeni!
SSIJ GO WIĘC i WYPNIJ DUPĘ

użytkownik usunięty
GeorgePatton

tak. jestesmy dla siebie przeznaczeni. A WIEC LIZ

lubię wylizać gniazdko zanim zmasakruje je swoim KUTANEM

użytkownik usunięty

faktycznie to on. a myslalam ze kitowal ale nic prawie nie widac

pewnie że ja a kogo sie spodziewałaś ? Pedała w rurkach ? Prawdziwy mężczyzna nie chodzi w rurkach bo musi mieć miejsce na jaja .

użytkownik usunięty
GeorgePatton

myslalam ze w ogole sciemniasz ze wkleiles zdjecie i nawet nie sprawdzalam a ono faktycznie tam jest

użytkownik usunięty

racja
http://content6.flixster.com/photo/13/97/91/13979108_ori.jpg

użytkownik usunięty

Francuzki to najpiękniejsze kobiety na Ziemi.

ja tam wolę Włoszki i latynoski oczywiście Bellucci ale mam chyba inny gust niz większość ludzi bo np w ogóle nie podoba mi się zachwalana tu kiedyś na forum twarz Emmy Watson .Ostatnio zauważyłem Ewę Farnę i uważam ze jest dobra dupa zwłaszcza jak zrobiła się bardziej kobieca i twarz ma ładną . Chętnie splugawiłbym jej świątynie

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Nie za bardzo lubię taką "gorącą" urodę. Ale fajnie, kiedy kobieta opala się na brązowo, a nie biało.
Mi osobiście też nie podoba się Emma Watson, ale wydaje się miłą i sympatyczną dziewczyną. Jeśli chodzi o Farną, to głos ma całkiem ok, piosenki o niczym, a wygląd to: fajnie, że wyregulowali jej brwi ( w końcu!), ale kolor rozjechanej maliny na asfalcie nie jest dla niej i powinna wrócić do brązu.

użytkownik usunięty

Omg, co za błąd. ArnezedEr, ArnzedEr, ArnezedEr.