Bo jest ona przepiękną aktorką. Jak większość Francuzek z resztą.
ja miałem z majzy 80 bez nauki bez niczego
znowu zmienili coś na maturze ? Mam nadzieje że wam utrudnią .
Ja jestem humanistką, szybko uczę się języków, ale nie matematyka. O takich rzeczach, że "za łatwa" to może mówić ktoś, kto to ogarnia.
Straszą już od samego początku, że mamy się uczyć, bo jest trudna i w ogóle. Z polskiego ma być chyba inaczej, jeśli chodzi o te prezentacje czy coś.
też jestem humanistą ale z majzy nie byłem najgorszy .
Pamiętam moją prezentacje "Motyw sądu ostatecznego w literaturze i sztuce " zajebisty temat dla kozaków .Robię tez prezentacje znajomym .Jak będziesz potrzebować to daj znać .Jak klękniesz do miecza to może ale powtarzam MOŻE się zgodzę
Ja piszę prace głównie kolegom i jednej przyjaciółce, ale to z angielskiego. Tylko nie odwalam jakiejś tam pracy, ale prawdziwą pracę. Raz mi się zdarzyło, że chłopak dostał 3. Nie wiem jak.
Teraz są jakieś inne pytania do prezentacji chyba właśnie. Nie wiem, ta polonistka nas straszy.
Ogólnie spoko babka. Lubię ją (ona mnie chyba też). Mamy podobne zainteresowania. Dlatego niektórzy myślą, że jestem jakimś zasranym lizusem (sic!).
do tej pory matura z matmy to byl poziom dwojkowy. kilka zadan na 3. oczywiscie ze lotr ma racje ze podniesienie poziomu jest konieczne, (caly czas mowie o podstawie, rozszerzenia to sie nie tyczy)
nawet humanista wyjatkowo tepy moze zaliczyc dzis podstawe na wysoki procent
pewnie że ja a kogo sie spodziewałaś ? Pedała w rurkach ? Prawdziwy mężczyzna nie chodzi w rurkach bo musi mieć miejsce na jaja .
myslalam ze w ogole sciemniasz ze wkleiles zdjecie i nawet nie sprawdzalam a ono faktycznie tam jest
ja tam wolę Włoszki i latynoski oczywiście Bellucci ale mam chyba inny gust niz większość ludzi bo np w ogóle nie podoba mi się zachwalana tu kiedyś na forum twarz Emmy Watson .Ostatnio zauważyłem Ewę Farnę i uważam ze jest dobra dupa zwłaszcza jak zrobiła się bardziej kobieca i twarz ma ładną . Chętnie splugawiłbym jej świątynie
Nie za bardzo lubię taką "gorącą" urodę. Ale fajnie, kiedy kobieta opala się na brązowo, a nie biało.
Mi osobiście też nie podoba się Emma Watson, ale wydaje się miłą i sympatyczną dziewczyną. Jeśli chodzi o Farną, to głos ma całkiem ok, piosenki o niczym, a wygląd to: fajnie, że wyregulowali jej brwi ( w końcu!), ale kolor rozjechanej maliny na asfalcie nie jest dla niej i powinna wrócić do brązu.