Nie wiem co się z nim dzieje i jestem zaniepokojona...
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=33234 - pijany.
Wszędzie piszą, że już nie mieszkają razem, a on załatwia rozstanie u prawników. Jeśli to prawda to chyba się załamię. To nie może być prawda. Piszą, że ma romans z Evą Green, ale ja w to nie wierzę(kręci z nią nowy film i podobno mają romans, ale to na pewną tylko plotki). Wszyscy tylko nie on!:( Co wy na to?
Obudziłaś się?
Ten filmik to przeżytek.Napić się chyba jeszcze mu wolno(bez ironii)
http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Depp-29/discussion/Johnny+pada+na+aleje+gwia zd+w+Hollywood+%3A(-1749399
A ploty o rozstaniu krążą tu od kilkunastu dni.
Wybacz, nie jestem tak na bieżąco, aby obsesyjnie oglądać wszystkie posty na jego temat. Mam też swoje życie, Deppomaniaczko. Wiem o tym dawno.
Taka inteligentna jesteś, a nie potrafiłaś nawet zaobserwować, że jest pijany, co widać na pierwszy rzut oka.
"Mam też swoje życie, Deppomaniaczko. Wiem o tym dawno."
sprecyzuj ostatnie zdanie,bo mieszasz i juz nie wiem,co wiesz a czego nie.
To jesli wiesz co się dzieje w jego życiu,po co to pytanie o rozpad związku.Jeśli wszędzie o tym trąbią,to tak jest.Tylko co do rzekomego romansu nie jestem przekonana.
Jeszcze wierzę w Johnny'ego...narazie
Z plotek, które nie wiadomo czy są prawdą.Lepiej? Chciałam poznać zdanie innych i zapytać czy ktoś wie więcej.
Ja też wierzę.
1 byłaby niepewna(plotka).
Ale taka ilość nie może być kłamstwem.Depp by ich wszystkich podał do sądu:)
A swoją drogą to lipa.Fajna,bezszumowa para no i małolaty.
znudziła się temu ciulowi po prostu i sobie zmieni teraz na nowszy model jak każdy dramatyzujący przed 50tka dziad
nie moge napisac szczegolowo
powiem jedynie ze nastapil punkt zwrotny w moim zyciu(oczywiscie negatywny)
Hehe.Przyprawiłaś mnie o uśmiech<wesoła>
Marcinekk widocznie lubi od czasu do czasu mnie zjeżyć,ale DO CZASU!
Przepraszam,że co????
Ja się tu popisuję???????????
To raczej Ty przed nielubiącymi Deppa próbujesz zabłysnąć słownictwem.
Smutna sprawa.
"znudziła się temu ciulowi po prostu i sobie zmieni teraz na nowszy model jak każdy dramatyzujący przed 50tka dziad"
Kiedyś nie byłeś taki arogancki.
p.s.Przerzucam się na tak wyglądających dziadków.
chlodny osad
wezmy to na logike... sa razem 14 lat, maja dzieci, sa idealni i nagle rozstanie...
to ze cos pisze o deppie nie oznacza ze musisz byc taka zimna su*a i sie nade mna znecac;/ chociaz w sumie sam wam pozwolilem bo zasluguje na takie traktowanie w 100%..................................................................
Dobrze,masz prawo krytykować,ale między krytyką a obrazą jest różnica.
Nie,żebym sie specjalnie przejęła,ale dziad to na dworcu pije niebieski kompot:)
I obrażając w ten sposób kogoś obrażasz tez jego fanów.
nieprawda ze obrazam tez jego fanow
chyba ze ci fani uwazaja ze zostawienie kobiety z dziecmi jest w porzadku
ja o jednym,ty o drugim.Chodzi mi o nazwanie dziadem mojego narzeczonego.
Czytaj dokładnie,co piszę.
Zreszta nikt nie wie,jak to dokładnie było,po czyjej stronie leży wina.
Wypowiadasz się na tematy o których w ogóle nie masz fioletowego pojęcia, więc może lepiej zejdź z tego forum bo nie jest dla Ciebie. Znajdź sobie inne, gdzie ludzie lubią się kłócić i obrażać. Nie obchodzi mnie, że miałeś zły dzień. To nie jest powód, że obrażać pierwsze lepsze osoby, które niczym nie zawiniły.
Proszę Cię, już daj spokój. Zresztą Deppomaniaczka zacytowała. Nie musisz udawać.
Ze strony internetowej.
ten cytat to jedna z mozliwosci i niestety bardzo prawdopodobna
wiec twoje oburzenie jest dziwne, nie dopuszczasz nawet do mysli ze cos takiego moglo sie stac tak jestes nim zauroczona?
Dopuszczam. Jaki cytat?Twoja wypowiedź na jego temat?Wulgarnie go obraziłeś. Moje oburzenie nie jest dziwne. Twoje wykręty od faktów są bynajmniej dziwne. Masz wszystko czarno na białym i jeszcze łżesz.
ten ze jest dziadem i ciulem dramatyzujacym przed 50 tka
tak o tym mowie i dobrze wiem co napisalem, malo tego napisze jeszcze raz ze tak uwazam wlasnie o ludziach postepujacych w ten sposob
wiadomo ze nie mam pewnosci ze tak jest ale sama zaczepilas o dyskusje na ten temat wiec twoje oburzenie jest nie na miejscu!
poza tym w kazdym twoim poscie jest wrogosc, tu nie ma mowy o dyskusji przy takim nastawieniu