Nie wiem co się z nim dzieje i jestem zaniepokojona...
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=33234 - pijany.
Wszędzie piszą, że już nie mieszkają razem, a on załatwia rozstanie u prawników. Jeśli to prawda to chyba się załamię. To nie może być prawda. Piszą, że ma romans z Evą Green, ale ja w to nie wierzę(kręci z nią nowy film i podobno mają romans, ale to na pewną tylko plotki). Wszyscy tylko nie on!:( Co wy na to?
dla niektorych obojetne czy to sprawiedliwe czy nie (nie tylko fanek i nie zawsze dla nich wszystkich;))
Niesprawiedliwość nie jest dobra. .....ale ogólnie to chyba już się zapętliłam w tym trudnym temacie:)
niesprawiedliwosc dotyczyla rozroznienia-wg Ciebie. ja napisalem ze to obojetne dla niektorych fanek/ogolnie kobiet.
a mi chodziło o to, że niesprawiedliwie jest pisać tylko o fankach-kobietach, że one niby takie złe, a Johnny dobry ogłoszącym, że rodzina to dla niego świętość......
Tak naprawdę nie wiemy, czy dla Johnnego czy dla Vanessy ta świętość okazała się mniej ważna
"niesprawiedliwosc dotyczyla rozroznienia-wg Ciebie. ja napisalem ze to obojetne dla niektorych fanek/ogolnie kobiet.' -tez to zle wyjasnilem:). bo chodzilo mi o to ze obojetne pojecie swietosci (chyba...;)).
a odn powyzszego twojego postu: wiem wiem, tak sobie lekko ironizuje;>
Bo rzadko bywasz na tym forum i nie wiesz tego co DonVito-ża miałam z nim romans(z Deppem)
OOOOOOOOOO kurde i sie wygadałam:(
W tym momencie to był komplement,bo pojechałam po nim jak zimna suka.
Zreszta to nie było w kwestii obrażenia mnie.Musisz sie nauczuć czytać między wierszami.Znamy się trochę i po prostu czasami tak gadamy-dla rozluźnienia.
Dla mnie świetny,jak wszystkie obozowe.
10/10
Ale trza lubić takie klimaty.Obejrzałam sporo podobnych i poszukuję nowych.
Jeśli rzeczywiście jakoś by do tego doszło to i tak na pewno do siebie wrócą. Muszą przemyśleć to i owo. Lubią kolorowe życie.
chyba wykrakałam :>, ostatnio aż się dziwiłam, że tylko on się nie rozstaje z żoną, a tu nagle takie plotki wyskakują, miejmy nadzieje, że to kryzys, bo jakoś nie wyobrażam sobie go z inną panną :)