Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie wiem co się z nim dzieje i jestem zaniepokojona...
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=33234 - pijany.

Wszędzie piszą, że już nie mieszkają razem, a on załatwia rozstanie u prawników. Jeśli to prawda to chyba się załamię. To nie może być prawda. Piszą, że ma romans z Evą Green, ale ja w to nie wierzę(kręci z nią nowy film i podobno mają romans, ale to na pewną tylko plotki). Wszyscy tylko nie on!:( Co wy na to?

dla niektorych obojetne czy to sprawiedliwe czy nie (nie tylko fanek i nie zawsze dla nich wszystkich;))

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

niestety nasz rację

czemu niestety? przynajmniej zawsze maja, moga miec nadzieje i/lub szanse:)

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

Niesprawiedliwość nie jest dobra. .....ale ogólnie to chyba już się zapętliłam w tym trudnym temacie:)

niesprawiedliwosc dotyczyla rozroznienia-wg Ciebie. ja napisalem ze to obojetne dla niektorych fanek/ogolnie kobiet.

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

a mi chodziło o to, że niesprawiedliwie jest pisać tylko o fankach-kobietach, że one niby takie złe, a Johnny dobry ogłoszącym, że rodzina to dla niego świętość......
Tak naprawdę nie wiemy, czy dla Johnnego czy dla Vanessy ta świętość okazała się mniej ważna

"niesprawiedliwosc dotyczyla rozroznienia-wg Ciebie. ja napisalem ze to obojetne dla niektorych fanek/ogolnie kobiet.' -tez to zle wyjasnilem:). bo chodzilo mi o to ze obojetne pojecie swietosci (chyba...;)).
a odn powyzszego twojego postu: wiem wiem, tak sobie lekko ironizuje;>

DonVitoCorleone

Czy masz na myśli,że nie zważałyby na jego rodzinę,gdyby chciały go "posiąść"?:P

Deppomaniaczka

wlasnie;). Ty wiesz najlepiej, ale pamietaj to nasza tajemnica wiec ciiii <milczek>

DonVitoCorleone

Dziwne teorie wysuwacie.

Allende_

Bo rzadko bywasz na tym forum i nie wiesz tego co DonVito-ża miałam z nim romans(z Deppem)
OOOOOOOOOO kurde i sie wygadałam:(

Deppomaniaczka

Haha. Marcinekk jest uroczy. Czyż nie?

Allende_

Powiedziałam mu co myslę,ale go lubię

Deppomaniaczka

Jak możesz go lubić, skoro nazwał Cię s*uką.

Allende_

W tym momencie to był komplement,bo pojechałam po nim jak zimna suka.
Zreszta to nie było w kwestii obrażenia mnie.Musisz sie nauczuć czytać między wierszami.Znamy się trochę i po prostu czasami tak gadamy-dla rozluźnienia.

Deppomaniaczka

Dobra, nie wnikam jak lubicie się nazywać.

DonVitoCorleone

aj tam,i tak juz szydło z wora wylazło.

Allende_

Widzę,że lubisz Dunst.Oglądałaś to:
http://www.filmweb.pl/film/Arytmetyka+diabła-1999-31704
???

Deppomaniaczka

Nie. Nawet nie słyszałam, a polecasz?

Allende_

Dla mnie świetny,jak wszystkie obozowe.
10/10
Ale trza lubić takie klimaty.Obejrzałam sporo podobnych i poszukuję nowych.

Deppomaniaczka

Dopiszę na swoją listę.

Deppomaniaczka

Jeśli rzeczywiście jakoś by do tego doszło to i tak na pewno do siebie wrócą. Muszą przemyśleć to i owo. Lubią kolorowe życie.

Allende_

chyba wykrakałam :>, ostatnio aż się dziwiłam, że tylko on się nie rozstaje z żoną, a tu nagle takie plotki wyskakują, miejmy nadzieje, że to kryzys, bo jakoś nie wyobrażam sobie go z inną panną :)

użytkownik usunięty
Allende_

Za bardzo się martwisz, wyluzuj. To Ciebie nie dotyczy. Dzieciaków tylko żal.

Trochę jednak tak bo mogę zmienić nieco nastawienie.

użytkownik usunięty
Allende_

Nikt nie jest doskonały. Nawet Depp.

On jest niedoskonały i to jest właśnie doskonałe w nim.

użytkownik usunięty
Allende_

haha dobrze powiedziane :P

PaniDod

No nie?:D