Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy Johnny pojawił się na gali rozdania oscarów?? A jeśli tak, to gdzie można to obejrzeć??

sucharek_

nie.

użytkownik usunięty
sucharek_

mozna go bylo spotkac na czerwonym dywanie

http://www.youtube.com/watch?v=8a_4VMYShIU

http://www.youtube.com/watch?v=q_pl6eNEKkI

http://www.youtube.com/watch?v=kUVH6giqoMI - i na gali tez

Depomaniaczka jestes jego fanka i piszesz ze - nie...

sucharkowi najprawdopodobniej chodziło o ten rok

PaniDod

Logiczne... pisał dzień po rozdaniu tegorocznych oscarów.

użytkownik usunięty
PaniDod

a dlaczego mialby sie pojawiac toz nie byl nominowany

jego post mozna bylo roznie zrozumiec ze albo mu chodzi o ten rok, albo ze w ogole czy sie na tej gali pojawil, no wiec pojawil sie i dalam temu dowody wyzej

MIAŁ WRĘCZAĆ NAGRODĘ. TAKA Z CIEBIE FANKA.

Wszędzie w necie trąbili o tym, że nie pojawi się prawdopodobnie ze względu na Vanessę = MEDIA, które nagłośniły całą sprawę.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Litr_na_dwoch

Racja,info było aż za nadto.
Wpadłam na to kiedys przypadkiem:
http://poszkole.pl/news,Johnny_Depp_bojkotuje_Oscary,184191,1.html
I słowa"bojotuje oscary"są kompletnie nie na miejscu.Nie wiem,jaki Mędrzec to pisał.Pewnie nie zaglądał nigdy pod słowo"bojkot".Gdzie tu Depp wyraził sprzeciw wobec tej nagrody,gali?
"Bojkotuje dziennikarzy"byłoby uzasadnione.

ewidentnie chodziło o ten rok
a, że na innych był to chyba każdy wie

użytkownik usunięty
PaniDod

na innych byla a na ilu galach takich byl co ? raczej na nie wielu, byl nominowany w 2008 wiec sie pojawil

a to ze sie teraz nie pojawi to bylo do przewidzenia

wiec jesli nawet chodziloby autorowi o ten rok, to tego w temacie nie zaakcentowal, wiec mialam prawo zrozumiec to ogolnie czy w ogole byl na gali takowej, na takich galach pojawial sie rzadko z wiadomych przyczyn

moze jednak pozwolisz wypowiedziec sie autorowi postu co mial/a na mysli nie od razu odpowiadasz za kogos

każdy wie o co chodzi, więc nie będzie takiej potrzeby

użytkownik usunięty
PaniDod

aaa jestes w znajomych Depomianiaczki dlatego tak jej w tylek wchodzisz..daruj sobie ;)

moglam to skomentowac jak chcialam, dla mnie to logiczne że nie pojawil sie na tej gali pojawił, wiec po co ktos mialby zakldac post o tym czy on sie tam pojawil, jesli to bylo do przewidzenia ze nie
jesli nie wiesz sama o co mi chodzi, to po co mi odpisujesz ?

nie chodzi o Deppomaniaczke, po prostu to jest logiczne,
już się tak nie rzucaj, dobrze.. zinterpretowałaś to na swój sposób, no i git, wszyscy już jesteśmy usatysfakcjonowani ?
a sucharek, po prostu może być nie w temacie
jak moge nie wiedzieć o co chodzi ? ciągle o tym dziamgolisz

użytkownik usunięty
PaniDod

najpierw piszesz ze to logiczne, potem ze moglam to zinterpretowac na swojsposób,potem za chwile ze sucharek mogł byc nie w temacie - mozesz mi oszczędzić takich zamąconych herezji ;)

alez owszem tez chodzi o Deppomaniaczke, jesli nie odpisalabys mi raz albo bys w ogole nie odpisala, bo moj koment nie byl skierowany do ciebie ani w nim nic nie bylo zawarte o tobie, wiec nie musisz tak jej wchodzic w... a jesli chcesz to rob to gdzie indziej :)

ty mi dziamgolisz ze kazdy o tym wie itd a za chwile ze sucharek mogl byc nie w temacie - idź policz do trzech zastanow sie na tym co piszesz a potem wal w klawiature :)

no i git?

myślałam, że jak napiszę, to na co tak czekałaś, juz sobie odpuścisz, ale ty ciągle szukasz problemów
żegnam

użytkownik usunięty
PaniDod

eghem "że jak napiszę, to na co tak czekałaś, juz sobie odpuścisz" mała poprawka że jak wejdziesz mi w .. i puscisz troche wazeliny to spuszczę z tonu, wybacz na mnie takie triki nie dzialaja moze na kogos jak twoja znajoma to tak ale na mnie najzwyczajniej w swiecie nie :)

ciesze sie ze żegnasz, w koncu herezje sie skoncza ;)

tylko,że do przewidzenia.Ale załozyciel chciał sie dowiedzieć,czy przewidywania okazały sie słuszne.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

no moze chcial, ale nie okreslil sie dokladnie, moglam to odczytac jak chcialam, nie bede przepraszac za to ze odczytam to w takic sposob jaki odczytalam bo mialam do niego prawo :)

Rozumiem,ale przy okazji wyszydziłaś(niesłusznie zresztą)niewiedzę innego uzytkownika,to trochę niegrzeczne.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

niegrzeczne bo ona byała bardzo niegrzeczna w stosunku do mnie, poczytaj sobie wczesniejsze posty to zrozumiesz...

Być może,ale to nie zmienia faktu,że nie należy wytykać komuś nieobeznania w temacie,gdy ten ktoś ma rację.W ten sposób nie dość,że jej nie "dowalisz"jak to sie mówi,to jeszcze sama sie skompromitujesz.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

No dobrze ale to ona się mnie czepiała wczesniej bez konkretnej przyczyny, ponadto w przypadkach kiedy sie mnie czepiala takze nie miała racji, więc jesli niby ja sie skompromitowalam ( choc moglam post autora zinterpretowac jak chce wiec kompromitacji tu nie widze pod tym kontem) to ona tym bardziej w swoich poprzednich komentarzach w innych postach - ja chcialam jej tylko pokazac jak to jest fajnie tak komus wytykac ze niby nie jest czyims fanem, moze i jego jakis fanem nie jestem mocnym bo ja go tylko lubie cenie jako aktora i nic wiecej nie śni mi sie on po nocach jak niektorym jego fankom wlasnie ;P

No dobrze,niech i tak będzie.Nie chce mi się latać po postach,za dużo tego i nie lubię wnikać w głębsze,do niczego nie idące dyskusje.
Lubię konwersację w sprawie konkretów,a nie czyichś wojen.
A jak widzę,tu takowa się toczy od paru dni.
Spadam na miasto.
Trzymaj się młoda.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

Tylko takie małe sprostowanie tutaj wojne praowadzi kazdy z kazdym wystarczy przejrzec ile postow tutaj zostalo zblokowanych na tym forum - a to jest wlasnie tego dowod...kazdy z kims sie tu kłócił...

ja obrazilam paru spamersow dalam ich troche do wiwatu dlatego teraz tak sie bulwersuja ze az posty o mojej osobie zakładaja - az czuje sie zaszczycona ;D po prostu ich głupota az wyłazi im bokiem

radze ci nawet nie udzielaj sie w ich tematach bo widze ze lubisz Deppa a jest tu wielu jego antyfanow i antyfanow jego fanow ktorzy moga cie zlinczowac tylko dlatego ze go lubisz i cos o tym napiszesz zaraz beda cie indoktrynowac na swoja strone mocy hehehehe :D jak probowalam powrocic do straszych fajniejszych tematow o Deppie, to szybko porobili nowe spamerskie tematy xD

Miłeej reszty dnia życze, ja tez sobie zrobie wolne, pod koniec dnia zajrze i sie jeszcze pośmieje z tego tutaj :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KOMPROMITACJA !

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

tak ja o tym wiem że jestes jedna wilka KOMPROMITACJĄ punkt dla ciebie ze sie do tego przyznajesz :)

użytkownik usunięty

JAK WIDZĘ TAKIE ŁACHMANY TO RZECZYWIŚCIE MAM OCHOTĘ SOBIE POLAĆ. GDZIE TO SIĘ RODZĄ TAKIE IGNORANTKI. DŻONY DEPP JEST TYLKO PRZYKRYWKĄ !!! TAKICH FANÓW MIAŁ 8 LAT TEMU...

DZIŚ JUŻ ICH NIE MA :((( FANI OD 7 BOLEŚCI.

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

tak ja o tym wiem że zbyt duża dawka alkoholu którą w siebie wlewasz spowodowała szybkie obumieranie twoich szarych komórek co dalej spowodowało iż stałeś się pustogłowym z zrytą banią stworkiem czego dowód widzimy w twoich powyższych komentarzach

:)

użytkownik usunięty

POLECAM KAC WAWA. IDEALNY FILM NA TWÓJ POZIOM INTELIGENCJI. WRĘCZ CIĘ PRZEWYŻSZA, TAKŻE NIE BĘDZIESZ CZUŁA SIĘ ZBYTNIO URAŻONA HUEHUEHUE

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

skoro ogladasz takie filmy jak Kac wawa - to bez urazy ale sam sobie już tą wypowiedzią metkę debila przylepiłeś :) winszuję :)

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

no i kolejny dowód na to że jestes gimnazjlana pustogłową szarańcza jest to że przyowłujesz tu idola takich jak Ty Biebera, widocznie jego teksty piosenek w ktorych sie pewnie zasłuchujesz także poczyniły ci wielka szkodę gdyz także przyczyniły się do obumierania i tak małej ilości twoich szarych komórek ;)

ponadto masz także jakies problemy ze wzrokiem, ciągle pisząc capslockiem - co także udowania iż jesteś na jeszcze niższym poziomie intelektualnym niż normalni userzy ;) nie martw się na głupotę się nie umiera, ale zostanie ci ona do końca ;)

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

hymm proponuję jakies korki z polskiego : wyraźnie napisałam że to ty wzywasz imię swojego idola ktorego słuchasz, więc jedyna osob ktora moze ogladac jego koncerty jestes tylko i wyłacznie - Ty :D

Tobie nikt nie robił papki z mózgu, sam sobie ja zrobiłeś - pisząc tak durne bezsensowne komenty jak ty nie można być osobą ktora ma równo pod kopułą, za dużo na sloneczku siedziałes w główkę zbyt mocno przygrzało znow troche szarych komorek wyparowalo - i mamy tego dowodu w postaci twoich komentarzy

ahahahahahahahaahahahahhahah!

DOKŁADNIE ! AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA TO JEDNO CAŁE TWOJE ZJAWISKO BŁĘDNIE NAZWANE ŻYCIEM.

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

mam pytanie czy ty w ogole rozumiesz moje komentarze - bo widze że chyba jednka nie ;D bo znow odpisuejsz BEZ SENSU :D

pamietaj nie siedź tyle na słońcu ani przed kompem - bo to ci wyraźnie szkodzi :D

TAK JAK SĄDZIŁEM. KOMPROMITACJA NA CAŁEJ LINI.

WIELKA FANKA DEPPA, A TAK NAPRAWDĘ TEN AKTOR JEST PRZYKRYWKĄ W ROBIENIE BURDELU NA FORUM.

U NAS WE FRANCJI NA TAKICH JAK TY MAWIAMY: la victime de la vie

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

nie wysilaj sie tak i nie pokrzykuj bo ci żyłka pęknie- bez spiny już udowodniłam że jesteś sama esencją kompromitacji a ty mi tylko przytaknąłeś wyżej swoimi "wypocinami" bo tego komentarzami nazwać nie można ! ;D

ty na pewno burdelu nie masz w głowie - bo masz w niej próznię - tylki ciiiii :***

:)

NIE WYSYŁAJ MI BUZIACZKÓW, BO ŻUL SPOD SAMU NA TAKĄ NIE SPOJRZY. NIE RÓB SOBIE NADZIEI.

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

to na końcu :*** nie było żadnym buziaczkiem raczej zwykłym ironicznym emotem, taki pustak nie mógl tego załapac ;D

myślisz ze ktos wysłał by takiej bezmózgiej szarańczy jak ty buziaka albo cos w tym stylu - jesli tak myslisz to nie rób sobie nadziei :D

nie rób sobie nadziei. Spójrz w lusterko.

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

ja mogę spojrzeć w lustro - ty raczej nie bo bys dostał zawału z przestrachu i lustro by pękło - więc ty lepiej swoich rad nie przeistaczaj w czyn ;D

NIE RÓB SOBIE NADZIEI. ODŁÓŻ TEN NÓŻ. NIE CHCĘ MIEĆ NA SUMIENIU GIMNAZJALISTEK SPOD SKLEPU SAMOOBSŁUGOWEGO

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

wiesz jeśli ty chcesz się zabić - to droga wolna - mniej takiej prostackiej gromady neo-szarańczy jak ty będzie na filmwebie - ufff ;D

[*] - dla ciebie !

Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż !!!