Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy Johnny pojawił się na gali rozdania oscarów?? A jeśli tak, to gdzie można to obejrzeć??

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

" ona ma siłę..." by cię skompromitować, ale nie musi - sam się kompromitujesz swoimi dennymi komentami :D

Litr_na_dwoch

Szacun dla zespołu i piosenek:)Zwłaszcza pierwsze krążki.

Jest producentem zdobywcy 5-ciu statuetek,czyt."Hugo i jego wynalazek"(a to nowość,prawda?) i jednym z największych nazwisk Hollywood.
Nie tylko nominacje są wyznacznikiem zaproszeń na galę.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

No może i tak, ale musisz przyznać że na takich galach to pojawial sie z rzadka ...

Nie pamietam,na których był(ciężko jest zapamiętać wszystko).

użytkownik usunięty
Mad_Lover

no ja nawet pmaietam by bylo ich malo, na pewno bardzo rzadko pojawial sie wlasnie na galch oskarowych a przy nawet wtedy kiedy juz byl w zwiazku z Vanessa bardziej wtedy cenil zwyczajne zycie niz ten blichtr

HAHAHA A WIĘC JEDNAK, TAK JAK SĄDZIŁEM. KOMPROMITACJA NA CAŁEJ LINI.

WIELKA FANKA DEPPA, A NIE WIE O NIM PRAKTYCZNIE NIC.

TRZYMAJCIE MNIE LUDZIE, BO PĘKNĘ ZE ŚMIECHU

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

Zaaraz pękniesz od nadużywania tego capslocka - hheheheh

Ja jedynie mam polewke z ciebie :
- teksty rodem z gimy niczym pustak z oślej ławki :D
- teksty które mogłby przebić w ripoście moj 3 letni chrzesniak - bo są tak denne a on ma większe pojęcie o wielu sprawach niz ty :)
- że ja ci tak dowalam a ty ciągle ciągniesz stylem dziecinno-gimnazjalno-prostackim- bo inaczej nie umiesz, ale czego się można spodziewac po pustogłowej szarańczy :)

HAHAHAAHAHA TAK JAK SĄDZIŁEM. DOKŁADNIE TAK JAK SOBIE TO WYOBRAŻAŁEM.

WIELKA ZNAWCZYNI DEPPA, A ŻEBY WIEDZIEĆ JAK MA NA IMIĘ MUSI URUCHOMIĆ WIKIPEDIĘ.
OSZCZĘDŹ KOLEJNYCH KOMPROMITACJI

Litr_na_dwoch

nie zniżaj się do jej poziomu i jej nie odpisuj, to ją tylko nakręca do wnerwiania wszystkich

PaniDod

Jeszcze jej nie rozgryźliście. Ona jest tak słaba, że to szok :D Widać na każdym kroku jak się denerwuje, przeżywa, a ja nawet nie czytam jej postów... HEHEHE.
Niech ją to nakręca, szybszy ban pójdzie :)

użytkownik usunięty
PaniDod

ctując Żakuja " PaniDod Zołzo - pani juz dziękujemu już dosyć się pani nakompromitowała tylko i wyłacznie na wlasnie życzenie :D

TYLKO, ŻE ONA CIEBIE SKŁADA JAK CHCE. HEHEHEHEHEHE

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

tylko że jej sie to nie udaje ;D

ahahahah!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

kolejny powod iż jestes neo-gimnazajlną szarańczą - "mózg przez słomkę" zapewne 1-wszo klasita gimnazjalny z ciebie :)

Litr_na_dwoch

Siedzę i czytam Waszą sprzeczkę.Niektóre epitety są doprawdy przezabawne:)

użytkownik usunięty
Mad_Lover

hymm dla mnie przezabawne jest to że on sie widzi jak się komromituje tutaj przez takie żałosne epitety - " mózg ze słomki" mam pytanie to podpowiedział ci twoj kolega z oślej ławi ? :D

Nie rozumiem kompletnie Twojej złośliwości.Znam go od dzis,a ze mam w znajomych?-trzeba mieć kilku.
Nie obstaje za nikim,po prostu rozbawił mnie jego tekst,do kogo nie byłby kierowany.
Zauważyłam straszne nerwy z Twojej strony.Mysle,że nie ma sensu dyskutować bo czuję,że zaczniesz atakowa mnie,a kompletnie nie mam chęci na kłótnie.
Zresztą spadam,napisałm Ci w innym temacie.
Nara.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

Moje pytanie o ten mozg ze slomki nie bylo kierowane do ciebie tylko do niego - wiec ta złosliwosc byla do niego a nie do ciebie :)

Nie denerwuje sie tylko stwierdzam fakty, ja ciebie nie obrazilam co najwyzej jego, nie wiem czemu poczulas sie obrazona - ale jesli tak to przepraszam, bo wiekszosc mojego komenta byla adresowana do Litranadwoch tylko pierwszy czlon odnosil sie do twojego komentu

nie zamierzam cie atakowac, bo nie mam takich powodow :) jestes tu jak na razie jedyna osoba ktora nie spamuje, nie jest jakims szalonym antyfanem Deppa i nie wypisuje wulgaryzmow, wiec mysle ze powinnas tu wpadac czesciej, juz wole by mnie skrytykował ktos inteligentny jak ty niz takie coś pokroju sanczopansy czy Litrnadwoch :)

pozdrawiam i zycze milego dnia :)

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

Wikipedia - twoje ulubione źródło "pewnych" informacji :d pewnie sobie na nia wchodzisz kopijuesz robisz ściagi zżynasz na polskim tylko pewnie ze skutkiem samyych 1 i 2 ;D

wybacz ale nie zastosuje sie do twojej rady, i nie zamierzam uważac wikipedii za źródło najbardziej wiarygodnych danych :)- to twoja domena

hymmm kompromituj się dalej komrpmituj, robi się coraz ciekawej :)

NIE RÓB SOBIE NADZIEI. ZBYT CZĘSTO OGLĄDAM NA ULICY UPADKI MŁODYCH GIMNAZJALISTEK. NIE CHCĘ KOLEJNEGO CIERPIENIA TAKIEJ OSOBY. ODPUŚĆ SOBIE.

użytkownik usunięty
Litr_na_dwoch

Ja mam tylko nadzieję że przeczytasz wszystkie posty w tym temacie, troche wysilisz ten 1 procent szarych komorek w głowie ktory ci jeszcze został i zauważysz jak bardzo sie tutaj skompromitowałeś ripostami w stylu dzicka-neo z gimnazjum :D

:D ;D ;D

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAMUHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

nom wiem jestes bardzo zabawna - juz ci wyjasnilam w innym komnecie do innego tematu :)
pisz dalej bardzo mnie rozweselasz :D

HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIIIIHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA

Sparow5

trzeba tak,inaczej nie skończy sie ten bezsens.

oczywiste ze chodziło o ten rok .
ale z ciebie psychofanka jak wyskoczyłaś na deppomaniaczke ...pewnie caly czas przeglądasz pudelki i inne portale wyszukując informacji o deppie -masz smutne życie .Przydałoby ci się trochę odpoczynku od filmweba .Idź na imprezę ,potańcz sobie ,wyszalej się ,poznaj faceta z dużym pindolem który by ci grzmocił , ładna pogoda może nad wodę pójdziesz, zabaw się .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
bolec_4

chyba jednak ty masz bardzo zdziwaczałe i smutne życie , dlaczego

ciągle piszesz do mnie jakieś idiotyzmy jak nie chamskie i prostackie to jakieś inne bzdury i tak w kółko, widzę że bawi cię pisanie jakiś debilnych i wyssanych z palca bzdur w szczególności do mnie,

po1. nie wiesz o co mi chodziło w pierwszym komentarzu
po2. nie rzucam się tylko napisałam swoją opinię
po3. mogę sobie interpretować ten temat jak chcę a tobie shit do tego

Swoją drogą zastanawiającym jest fakt iż sanczusia zablokowali 12 marca, a za niedługi czas na tym portalu pojawiasz się ty ( 21 marca) i z muru udzielasz się tam gdzie ja w tych samych tematach, piszesz jak nie sprośne rzeczy to po prostu chamskie albo jak powyżej...trochę to dziwne że niby tak go nie lubisz a ciągle stawałeś w jego "obronie" bądź mu wtórowałeś...

Moim zdaniem tobie/ sanczopansowi wam obu przydałby się dobry psychiatra, umów się na wizytę, przepisze ci jakieś leki i może wreszcie ta gorąca żądza zemsty ci przejdzie.

Ponadto chyba masz naprawdę jakies problemy psychiczne, bo widzę że łazisz po tematach tam gdzie ja się udzieliłam - dziwnym trafem kolejna cecha zbliżająca cię do sanczusia..

Idź do jakiegoś ośrodka, wyżyj się tam, zapisz się na terapię - a normalnym ludziom daj spokój (w końcu w ostatnim temacie ci wyraźnie napisałam że nie życzę sobie od ciebie żadnych powiadomień /wiadomości etc etc )

żegnam.

użytkownik usunięty
bolec_4

Ps o bycie psychofanką to raczej swoją ulubionice Deppomaniaczke ( zresztą co za nick xD) możesz posądzić, siedzi na tym forum całymi godzinami, w każdym temacie się udziela ( we wszystkich). także twoja rada ostatnia - to raczej do niej bardziej pasuje.

użytkownik usunięty
bolec_4

dodam tylko iż Litr_na_dwoch za bezczelne pyskowki j/w tez ma bana. ;)

człowieku napisałaś w jednym komentarzu więcej niż wszyscy w tej dyskusji nie wiem po co się tak pocisz daj odpocząć klawiaturze. Litr_na_dwóch i tak napisał ciekawiej niż ty więc nie wysilaj się bo emanujesz nerwami, ale to tylko moje zdanie do widzenia

użytkownik usunięty
panna_sekretnego_okna

napisałam co uważałam za słuszne, a ty co kolejna psiapsiółka Deppomaniaczki a może jednak jej alter konto w końcu zawsze zachwalała sekretne okno - co by mnie nie zdziwiło :)

Ps jeśli uważasz bezczelne, chamskie pyskówki, wręcz wulgaryzmy z poziomu podstawówki - za coś ciekawego, no to 'winszuję".

Jeśli ty masz prawo wyrazić swoje zdanie - ja również.

Kolejna rada do Deppomaniaczek sraczej sanoczopansow sransów i ich alter kont - nie przegonicie mnie stąd tak marnymi prowokacjami :)

nie chce mi się dalej dążyć tego tematu, nie piszę tego ze względu na deppomaniaczkę po prostu widzę jak się pocisz przy tych komentarzach. Teksty Litr_na_dwóch pomimo poziomu gimnazjum wprowadziły cię w furię więc chyba są dobre. A i bez sensu jest piać emotki co zdanie jak i tak wszyscy wiedzą, że jesteś wściekła. Proszę abyś nie odpisywała nie chce mi się więcej pisać dziękuję

użytkownik usunięty
panna_sekretnego_okna

Nie chce ci się więcej pisać to po co w ogóle piszesz :) zjawiasz się w temacie jak gdyby nigdy nic i mnie atakujesz - nie zły chwyt marketingowy Depomaniaczko - ale się nie udało :)

A gdzie widzisz tę furię, może jakieś przykłady hymm ? czy tylko banał rzucony by mnie zdenerwować, nie nie udaje ci się to - daje emotki bo mnie bawicie i rozweselacie, jeśli ironiczno - sarkastyczne komentarze traktujesz jako "furię" a wręcz debilne komentarze Litra-na_dwoch jako cos "miłego i ciekawego" - to znów "winszuję " :)

nie lepiej zapytać dlaczego coś wstawiam, tylko wymyślasz jakieś bzdurne teorie :) I nie "pocę" się przy komentarzach - nie moja wina że dzieci tutaj nie są w stanie zinterpretować nieco dłuższych wypowiedzi, jeśli już ktos sie tu poci to Deppomaniaczka która koniecznie chce mieć wszędzie swoje ostatnie zdanie, ale nie tym razem dziecinko ;)

ironiczno-sarkastyczne....buhahahahahahahahahahahaha!!!
PADAM I JUŻ NIE WSTAJĘ!

chyba nie

użytkownik usunięty
bak419

co, chyba nie ?

nie dostal bana

użytkownik usunięty
bak419

dostał

nie wydaje mi sie

użytkownik usunięty
bak419

dlaczego ?

sa sposoby

użytkownik usunięty
bak419

hym założył inne konto, ale tamte jest na banie.

wejdz w jego znajomego, zobacz tego znajomego jego liste znajomych i jak tam bedzie dany user to raczej jest to potwierdzenie tego, ze dany user nie zostal zbanowany

użytkownik usunięty
bak419

i to ma być tego dowod, to czemu od 16 kwietnia nie ma tu ani 1 wpisu od niego ani w ogole nie siedzial na tym koncie od tamtego czasu ? hym

moze jest wylogowany, nie wszyscy sa tak uzaleznieni jak wy

użytkownik usunięty
bak419

udzielał się tutaj notorycznie, po czym nagle sobie by tak odpuścił - to nie w jego stylu. Ponadto pisałam ci na priv dlaczego ma bana i wiem o tym że ma, a ty dalej swoje ..

uzależnionione to są Depomaniaczki.