Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Według mnie Johnny będzie grał gdyby nie grał fanki i reżyserzy mocno by się zawiedli:) Ostatnio słyszałam, że ma zagrać wampira. Tylko jak on będzie ucharakteryzowany na wampira jeżeli część ludzi mówi, że on już jest wampirem? :P

Kapitan_Aleksandra_Sparr

A dlaczego miałby przestać?

Mada_gringo

Nie, teraz będzie śpiewał ;P.

Lady_From_Burton_World

A może zatańczy w nowej edycji "Tańca z..." ? :P

paciek

okrutni jesteście :D

za krótki <br/>za krótki <br/>

liga1988

Gdybyśmy nie byli okrutni, to te forum byłoby baardzo nudne.

Mada_gringo

ooo jak fajnie. nowy temat!

Lady, ty masz już ferie tak?? ja jeszcze tydzień muszę się pomęczyć ;P

gosia2326

WTF??!! Ja mam dopiero za 2 tygodnie!! Kto z was jeździ na nartach czy na snowboardzie czy na czymkolwiek? :D

paciek

W jednym z wywiadów ,nie pamiętam już w którym powiedział,że "zamierza grać tylko do 50tki,bo potem będzie już stary i brzydki."

->Masakra ogólnie,oj Johnny co Ty wygadujesz:/

jakie ja filmy potem będę oglądać:p tzn. no będą inne,ale już bez niego? nie może tak być.mam nadzieję,że to był tylko żart z jego strony:)

madzia06

Gośka, chciałabym :/. Mam dopiero 15 lutego...

Lady_From_Burton_World

Czyli jak mi się skończą ;D

Mada_gringo

Ona ma być brzydki? Czyżby zapomniał że dla swoich fanek jest ideałem? :P
Ja mam ferię dopiero 1 lutego

paciek

ja się uczyłam na nartach jeździć i nauczyłam się w 5 dni:P Miałam dobrego mistrza:)

Kapitan_Aleksandra_Sparr

O kutwa, parodia Bohemian Rhapsody!
http://www.youtube.com/watch?v=1_UyP4qb6-0&feature=channel

gosia2326

Co za idiotyzm. Może i jestem przewrażliwiona na punkcie Queenu, ale...żeby ta parodia chociaż była śmieszna i z pomysłem...

Lady_From_Burton_World

Czemu nikt nie mówił, że "Parnassus" jest taki... słaby?

paciek

bo.. nie jest?
jak dla mnie był dobry.. chociaż ze zwiastunu wydawał sie lepszy, ale ja muszę go jeszcze obejrzeć z raz przynajmniej i przyjrzeć się "smaczkom" żeby wydać ostateczna ocenę

maga89

Parnassus był świetny... przez niego mam fazę na diabły, demony itp.
ja też mam ferie od 14 lutego, ale nie jadę w tym roku na narty.

Piano_222

http://www.dodatkidogazet.pl/gadzety/rid,16200,dd,dodatek.html

Dla zainteresowanych.
Bo wiem że są tu tacy :)

Yoko_ono

super!!! :) ale nie kupię ;PP
... bo już jestem w trakcie kupowania całej serii QUEEN z Wyborczej (jestem na 13 numerze na 24) :)

gosia2326

A ja kupię, jeśli znajdę ;). Pani z tego, wspaniałego kiosku już niedługo będzie mnie widywać częściej niż rodzice ;P, ale...to przecież nie moja wina, że takie ciekawe rzeczy dodają do tych gazet ;DD.

Lady_From_Burton_World

Widzę Lady, że się na "Śniadanie..." przerzuciłaś ;)

Lady_From_Burton_World

pozdrów panią ;D u mnie wszystkie są wredne i nie chcą mi głupich biletów sprzedawać. nie mówiąc już o gazetach ;//

gosia2326

A ja mam właśnie ferie ! :D w sumie to z jednej strony dobrze, a z drugiej wolałabym miec później. W zeszłym roku miałam jakoś od połowy lutego i to mi pasowało..
A Parnassus faktycznie słaby... Chociaż może nie tyle słaby, co po prostu spodziewałam się jednak czegoś lepszego, rzecz gustu, ale nie uważam, że zmarnowałam pieniądze i czas, bo mimo wszystko warto było.. :)

Coco_Choco

A ta parodia Queenu jest słaba i żałosna..

Coco_Choco

ha też mam serię Queen z Gazety tata mi kupował:P Bardzo lubię ich piosenkę Love kills

Kapitan_Aleksandra_Sparr

no ja jeszcze całęj nie mam. jak mówiłam jestem dopiero na 13 numerze na 24. i kupuje mi nie tata tylko... (uwaga, uwaga!) siostra!!! :** ;P

gosia2326

Masz dobrą siostrę:P Ja mam młodszego brata który ma 5 lat. Koszmar;/ Nie mam całej kolekcji niestety mam tylko do numeru chyba 19

Kapitan_Aleksandra_Sparr

A ja kupiłam dziś ten dodatek do "Teraz Rock".
Bardzo piękny plakat Queenu;*** i ciekawe recenzje płyt...i w ogóle fajnie ;DD.

Lady_From_Burton_World

O.O gdzie? jak? ja też chcę!!! zmobilizuję się, pójdę i kupię. dzięki za wiadomość, ze jest ;D

gosia2326

Myślę, że jest w każdym kiosku :D, aczkolwiek ja to kupiłam w sklepie z gazetami w centrum handlowym...ale w kiosku też na pewno jest :P.

A plakat jest tym piękniejszy, że jest na nim Queen z lat 70-tych i Freddie z długimi włosami ;DDD.

Lady_From_Burton_World

Freddie z dłuższymi włosami ładniejszy z krótszymi:P ALe trzeba przyznać że takiego głosu jak miał to już nie będzie

Kapitan_Aleksandra_Sparr

'Freddie z dłuższymi włosami ładniejszy z krótszymi' - może to zmęczenie, ale nie ogarnęłam tego zdania ;PP

kupię jutro. dzisiaj już mi się nie chce ;D

gosia2326

też mam taki zamuł więc nie brać na poważnie nie których zdań co piszę:P Płytę trzeba kupić to fakt:P

Kapitan_Aleksandra_Sparr

Dear. To nie płyta. To gazeta.

Lady_From_Burton_World

wiem ale ja mówię o płycie z muzyką że trzeba kupić i gazetę też:)

Kapitan_Aleksandra_Sparr

ja mówiłam tylko o gazecie

no gdzie wy jesteście??? Paciek, Mada, Lady, Gehenn, Yoko! chodźta tu! ;PP

gosia2326

No jak to gdzie! Oglądam mecz! Trzeba dopingować szczypiornistów :P

paciek

Wenta!!! też oglądam! ;P

gosia2326

Ja też ;DD.
Kocham ich normalnie za wczorajszy mecz z Niemcami <dzisiejszy zresztą tez im ładnie idzie :P>.

Lady_From_Burton_World

No i wygraliśmy :D Szmal był niesamowity!!!

paciek

W tym tygodniu mam "Tydzień z Bradem Pittem" i aktualnie oglądam Ciekawy przypadek Benjamina Buttona. :)

Ja nie musiałam oglądać meczu żeby być na bieżąco co się dzieje - komentarze mojego taty, a raczej wrzaski dokładnie mnie informowały :)

Yoko_ono

to była chyba pierwsza wygrana z Niemcami? Ja niestety nie oglądałam:(

paciek

Szmal jest zawsze niesamowity ! Uwielbiam go ! Moim zdaniem 80% sukcesu to zasługa Szmala i Wenty.. :D

Coco_Choco

Noo...Rosiński i Jurecki też mieli swój wkład ;D.
Jutro Słowenia, znów będą pustki na forum Deppa :PP.

Kapitan_Aleksandra_Sparr

On musi grać bo mam taki plan , jak będę stara na emeryturze , to będę siedziała i całymi dniami będę oglądała jego filmy . A tych filmów jest jeszcze zdecydowanie za mało . Nawet jak będzie stary i pomarszczony to jego oczy dalej będą miały taki cudny wyraz . Staruszkowie też są w filmach potrzebni. O tak , gdyby był wampirem był by nieśmiertelny :)

Bajerka

zgadzam się, niech gra.. mam nadzieję,że nawet jak nie będzie chciał to fani go przekonają i po 50 będzie dalej grał, myślę,że skoro prowadzi taki zdrowy tryb życia jak mówi to jeszcze długo będzie dobrze wyglądał :)

poza tym De Niro, Pacino tez sa starzy a nadal przyjemnie się ich ogląda (;