Według mnie Johnny będzie grał gdyby nie grał fanki i reżyserzy mocno by się zawiedli:) Ostatnio słyszałam, że ma zagrać wampira. Tylko jak on będzie ucharakteryzowany na wampira jeżeli część ludzi mówi, że on już jest wampirem? :P
WTF??!! Ja mam dopiero za 2 tygodnie!! Kto z was jeździ na nartach czy na snowboardzie czy na czymkolwiek? :D
W jednym z wywiadów ,nie pamiętam już w którym powiedział,że "zamierza grać tylko do 50tki,bo potem będzie już stary i brzydki."
->Masakra ogólnie,oj Johnny co Ty wygadujesz:/
jakie ja filmy potem będę oglądać:p tzn. no będą inne,ale już bez niego? nie może tak być.mam nadzieję,że to był tylko żart z jego strony:)
Ona ma być brzydki? Czyżby zapomniał że dla swoich fanek jest ideałem? :P
Ja mam ferię dopiero 1 lutego
Co za idiotyzm. Może i jestem przewrażliwiona na punkcie Queenu, ale...żeby ta parodia chociaż była śmieszna i z pomysłem...
bo.. nie jest?
jak dla mnie był dobry.. chociaż ze zwiastunu wydawał sie lepszy, ale ja muszę go jeszcze obejrzeć z raz przynajmniej i przyjrzeć się "smaczkom" żeby wydać ostateczna ocenę
Parnassus był świetny... przez niego mam fazę na diabły, demony itp.
ja też mam ferie od 14 lutego, ale nie jadę w tym roku na narty.
http://www.dodatkidogazet.pl/gadzety/rid,16200,dd,dodatek.html
Dla zainteresowanych.
Bo wiem że są tu tacy :)
super!!! :) ale nie kupię ;PP
... bo już jestem w trakcie kupowania całej serii QUEEN z Wyborczej (jestem na 13 numerze na 24) :)
A ja kupię, jeśli znajdę ;). Pani z tego, wspaniałego kiosku już niedługo będzie mnie widywać częściej niż rodzice ;P, ale...to przecież nie moja wina, że takie ciekawe rzeczy dodają do tych gazet ;DD.
pozdrów panią ;D u mnie wszystkie są wredne i nie chcą mi głupich biletów sprzedawać. nie mówiąc już o gazetach ;//
A ja mam właśnie ferie ! :D w sumie to z jednej strony dobrze, a z drugiej wolałabym miec później. W zeszłym roku miałam jakoś od połowy lutego i to mi pasowało..
A Parnassus faktycznie słaby... Chociaż może nie tyle słaby, co po prostu spodziewałam się jednak czegoś lepszego, rzecz gustu, ale nie uważam, że zmarnowałam pieniądze i czas, bo mimo wszystko warto było.. :)
no ja jeszcze całęj nie mam. jak mówiłam jestem dopiero na 13 numerze na 24. i kupuje mi nie tata tylko... (uwaga, uwaga!) siostra!!! :** ;P
Masz dobrą siostrę:P Ja mam młodszego brata który ma 5 lat. Koszmar;/ Nie mam całej kolekcji niestety mam tylko do numeru chyba 19
A ja kupiłam dziś ten dodatek do "Teraz Rock".
Bardzo piękny plakat Queenu;*** i ciekawe recenzje płyt...i w ogóle fajnie ;DD.
Myślę, że jest w każdym kiosku :D, aczkolwiek ja to kupiłam w sklepie z gazetami w centrum handlowym...ale w kiosku też na pewno jest :P.
A plakat jest tym piękniejszy, że jest na nim Queen z lat 70-tych i Freddie z długimi włosami ;DDD.
Freddie z dłuższymi włosami ładniejszy z krótszymi:P ALe trzeba przyznać że takiego głosu jak miał to już nie będzie
'Freddie z dłuższymi włosami ładniejszy z krótszymi' - może to zmęczenie, ale nie ogarnęłam tego zdania ;PP
kupię jutro. dzisiaj już mi się nie chce ;D
też mam taki zamuł więc nie brać na poważnie nie których zdań co piszę:P Płytę trzeba kupić to fakt:P
ja mówiłam tylko o gazecie
no gdzie wy jesteście??? Paciek, Mada, Lady, Gehenn, Yoko! chodźta tu! ;PP
Ja też ;DD.
Kocham ich normalnie za wczorajszy mecz z Niemcami <dzisiejszy zresztą tez im ładnie idzie :P>.
W tym tygodniu mam "Tydzień z Bradem Pittem" i aktualnie oglądam Ciekawy przypadek Benjamina Buttona. :)
Ja nie musiałam oglądać meczu żeby być na bieżąco co się dzieje - komentarze mojego taty, a raczej wrzaski dokładnie mnie informowały :)
Szmal jest zawsze niesamowity ! Uwielbiam go ! Moim zdaniem 80% sukcesu to zasługa Szmala i Wenty.. :D
Noo...Rosiński i Jurecki też mieli swój wkład ;D.
Jutro Słowenia, znów będą pustki na forum Deppa :PP.
On musi grać bo mam taki plan , jak będę stara na emeryturze , to będę siedziała i całymi dniami będę oglądała jego filmy . A tych filmów jest jeszcze zdecydowanie za mało . Nawet jak będzie stary i pomarszczony to jego oczy dalej będą miały taki cudny wyraz . Staruszkowie też są w filmach potrzebni. O tak , gdyby był wampirem był by nieśmiertelny :)