Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 181 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dlaczego ten aktor nie dostał jeszcze Oscara? Niepojęte to dla mnie...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Alovate

bo akademia go nie lubi, pewnie dostanie za całokształt jak wajda w wieku 3986547234657 lat

Alovate

bo nie miał szans w starciu z lepszymi aktorami

Alovate

za co niby miał dostać ?

koles_6

Teraz jakby ktoś nawet napisał za co (według niego) JD miałby dostać Oskara to z pewnością zaczęłaby się kłótnia, więc lepiej zostawić to dla siebie.

koles_6

moim zdaniem do Pacino się nie umywa ale mógłby dostać chociażby za Sparrowa czy Edwarda. (jeśli ktoś ceni w ogóle te nagrody bo ja nie).

savolta

W "Piratach z Karaibów" zagrał mistrzowsko, ale za to Oskara nie dostanie bo film nie jest zbyt przytłoczony komercją. Oskara powinien dostać za Edwarda, zgadzam się, za Gilbert'a Grap'a, albo Willi'ego Wonke. Bo to są role cudowne!!!

Alovate

Haha wiedziałam, że w tym temacie będzie kłótnia. to było nie do uniknięcia :)

Alovate

Dla mnie również niepojęte. Uwielbiam Johnnego Deppa, widziałam prawie wszystkie filmy z nim i mogę śmiało stwierdzić, że jest jednym z lepszych aktorów XXI wieku :)

chatte

Dobry, ale do czołówki to mu baaaaaaaaaaaaaaaaardzo daleko.

Alovate

Moim zdaniem Johnny Depp jest mistrzem i nie zdziwiłabym się, gdyby dostał Oscara.

m_arble

jeden Oskar dla Johnnego to za mało.
gdyby to ode mnie zależało, miałby już co najmniej 15 Oscarów :D

Alovate

Wy byście go najchętniej utopili w tych Oscarach, potem złożyli w trumnie złożonej z Oscarów, przy nagrobku w kształcie Oscara, na którym napisane byłoby "Jeszcze więcej Oscarów racz mu dać Panie...". Nie ogarniam tego waszego szału na punkcie jednej, głupiej statuetki, tak jakby miała Deppowi co najmniej bramę nieba otworzyć...

Alovate

Johnny jest aktorem nie wybitnym, a popularnym. Widzisz jakas roznice? Za "poprawnosc" oscara sie nie dostaje. Trzeba jakiegos blysku geniuszu, Johhny jest jednak troche zbyt mdly. Dlatego oscara nie dostal i pewnie juz nie dostanie. Choc nie zdziwilbym sie - skoro Titanic mogl dostac 12, to Johnny moze dostac jednego :)

Alovate

Bo Oscary to gówno. Proste.

Mada_gringo

zgodzę się jak taki wybitny aktor mógł jeszcze nie dostać oscara