Aktor jest dobry , nie ukrywam, ale żeby był jakiś wyjątkowo utalentowany to nie zgodzę się tym, koleś potrafi odnaleźć się w różnych rolach co każdy aktor uważający się za dobrego powinien umieć robić. Na tym polega gra aktorska a nie tam takie marne hollywoodzkie gwiazdki które są zaszufladkowane do odgrywania określonej roli i blablabla. Johnny nie jest tak zaszufladkowany za co mu chwała. Ale to co wypisują co niektórzy na forum to już o kalectwo umysłowe się obciera nie przesadzajcie w drugą stronę. Nie taki wspaniały jak go malujecie. 7 punktów dla Johnny`ego
Jeśli taki aktor wszechstronny jak Johnny nie zasługuje na ocenę 9-10 to jaki według Ciebie jeśli mogę spytać?
kalectwo umysłowe? a reżyserzy, z którymi miał okazję pracować? widzą w nim nieprzeciętny talent i to podkreślają i co też uważasz to za kalectwo umysłowe?
Ma średnią 8 i pół więc nie bardzo wiem o co koleżance chodzi :)
chyba, że mówiąc "kalectwo umysłowe" chodzi Ci o wzdychające do niego fanki, które robią z JD drugiego Boga.. :) to nie zaprzeczę.
moim zdaniem aktorsko spokojnie zasługuje na 9...
a jeśli chodzi o bożka, to tak samo jak inni aktorzy każdy ma swoje grono fanow ktorzy dra sie i placza na jego widok, a Depp chyba po prostu ma teraz swoje chwile świetności.. chyba tak od Piratów ;p
a to,że jest wyjątkowy to już inna sprawa, dla mnie jest :)
Który aktor według ciebie zagrał szaleńca, mordercę pirata na haju w 40 filmach, gdyby Leadger żył mógł by być dla Johnny'ego zagrożeniem tylko on mu dorównywał Johnny i Leadger zasługują na 9, 10
Mam pomysł. Takie postanowienie noworoczne (chociaż w nie nie wierzę ;P)- niech każdy ocenia jak chce, pisze co chce i w ogóle...robi co chce. Jak chce to niech wyznaje miłość dla Deppa, jak chce to niech uważa go sobie za najlepszego aktora, jak chce to niech mu daje 10/10...jeżeli zainteresuje się innymi odkryje, że Depp nie jest NAJ, jeżeli wystarczy danej osobie do szczęścia (w filmie) Depp, niech i tak będzie. Koniec represji (przynajmniej z mojej strony). To nie moja sprawa, czy ktoś tam dał Johnnemu 7, czy 8, czy 9, a forum i tak jest zaśmieconym śmietnikiem, więc te wszystkie wyznania miłości, zachwyty i inne pierdółki zginą bezpowrotnie w nowym wysypisku bzdur, nim minie tydzień.
Jeżeli komuś pasuje takie uwielbianie Deppa niech go sobie uwielbia...
Podpisano- Nowa i Lepsza Lady From Burton World ;PP
Lady, pomysł dobry :) ale trochę utopijny, bo na pewno znajdą się tacy, którzy zamiast kulturalnie wyrażać swoje zdanie i dyskutować, będą obrażać ludzi o zdaniu odmiennym. a w końcu są różne gusta.
dla mnie Depp jest bdb aktorem i na razie ma ode mnie 9 - bo we wszystkich rolach w jakich go widziałam zagrał bdb jak nie rewelacyjnie. i nie wyobrażam sobie w tych rolach innego aktora, kropka. oczywiście mogę zdanie zmienić, jak obejrzę więcej filmów z jego udziałem, no ale pożyjemy, zobaczymy.
pozdrawiam fanów i antyfanów :D