W tym temacie napiszcie proszę czy go lubicie, czy nie i ile filmów z nim widzieliście, jaka
średnia ocena. Bardzo proszę żeby nie wypowiadali się tutaj ludzie którzy widzieli 2,3 filmy i
bd pisać jak to go kochają bądź nienawidzą. Ja oczywiście zacznę - obejrzane 30 tytułów, śr.
ocena 7,7. Bardzo go lubię za wszystkie role oprócz Rozpustnika i Desperado 2. W
pozostałych zagrał nieźle (Charlie i Fabryka), dobrze (Donnie Brasco, Jeździec) lub bardzo
dobrze (Piraci 1-3, Edward, Alicja, Las Vegas Parano,..).
około 25-30,ale nie mam ocenionych,poza tym muszę kilka powtórzyć.Napiszę przy okazji.Oddałam swoje konto,bo wyjeżdżałam i nie korzystałam.Teraz założyłam nowe,wchodzę...patrzę...co tu się dzieje?!
Przeważnie pojawiam się w czasie wakacji i zawsze to samo-forum oblężone przez niewyżytych hejtów,trolli itp.istot.Od razu odechciewa się zaglądać na Deppa.
Moim zdaniem genialny aktor, kameleon. Potrafi dostosować się do każdej roli ;-)
Obejrzane filmy: 29 średnia ocen: 8,6 ulubionych filmów: 6
Pozdrawiam
Sądzę, że do każdego z tych panów. Każdego genialnego aktora o szerokiej filmografii można tak nazwać.
Jak napisałam mam na myśli genialnych aktorów. Niedopatrzenie, powinnam dopisać szerokiej i ZRÓŻNICOWANEJ filmografii
po 1: tak sie sklada ze jeden z nich nie jest genialnym aktorem
po 2: tak sie sklada ze jeden z nich nie ma zroznicowanej filmografii, grajac albo pajacy, przebierajcow albo zbitego psa czyli nic nie grajac
zobaczymy czy nie zmienisz zdania jak twoj stary bedzie blagal o litosc, kiedy bede mu przepychal odbytnice moim 20cm pattonem
a co jest nienormalnego w ruchaniu sie dwoch mezczyzn? jesli uwazasz ze to jest nienormalne to sama nie jestes nienormalna. no dobra ile ci mam zaplacic zeby dobrac sie do odbytu twojego dziadziusia?
dwie pierwsze rundy dla niego, ale potem zamiast boksowac bil sie, same mlotki posylal, zero pomyslu i techniki w uderzeniach
chisora szybko podniosl sie po nim, ale seria-dobitka Haye byla dla niego bezlitosna, nigdy wczesniej nie byl na deskach, a teraz 2 razy
szorstko czy dlogowlosy? teraz bedziesz musial troche zapier***** na ten jeden łeb, co? nie przemyslales do konca tego ty pustaku:) podrob autora temtu
http://www.pown.it/3351
http://www.youtube.com/watch?v=rm81LSKJC2k
http://www.youtube.com/watch?v=Txi94A5tJWQ
A nie o taką komorę chodziło?To chyba jestem za głupia i nie umiem czytać między wierszami.
Szkoda mi czasu głupiutkich na małolatów,robiących sobie jaja.
oczywiscie ze chodzilo o komore gazowa gluptasku. depp swoim postepowaniem zasluzyl na miano podczlowieka i jak kazdy podczlowiek powinien zostac zgladzony w komorze.
Dzięki za sprostowanie,sama zapewne w życiu bym na to nie wpadła.
A co niby takiego zrobił?
WIEM!
ZROBIŁ się sławny,ale to nie jest powód do wypisywania takich bzdur.
Polacy zagazowani w czasie wojny też byli podludźmi?Takich ignorantów,jakim jesteś,powinno się banować bez żadnego ale,za rozsiewanie herezji.
Doprawdy żal mi takich ludzi,którzy nie maja szacunku absolutnie do niczego.
Pożegnam się.
w czasie wojny gazowani byli zydzi.
depp to pozorant udaje kogos kim nie jest.
pedaly to podludzie i nie maja prawa zyc.
Tylko Żydzi,tak?Radzę poczytać trochę książek-polecam "Pięć lat kacetu", i "Numery mówią"-bardzo drobiazgowe opisy.
W ogóle nie wiem,po co to piszę widząc,że robisz sobie żarty?!Ale nie mogę przejść obojętnie wobec bezmiaru Twojej głupoty.
Żałuję,że temat na inne pt:"Wehikuł czasu"to tylko fikcja.Chętnie wsadziłabym Cię do takowego i wpisała:"Aushwitz-1942",a potem zapakowała do jednej z takich komór.Oczywiście wybrałabym się razem z Tobą,żeby zobaczyć przez szybkę,czy wdychając "świeże powietrze" miałbyś tak samo odważnie otwartą gębę,jaką tu "błyszczysz".
Współczuję nieświadomości Twoim rodzicom,nie wiedzieli co czynią,biedacy,dając gówniarzowi dostęp do sieci.
p.s.Co do Deppa-nie dorastasz do pięt nawet jego złuszczonemu naskórkowi.
Miłego wieczoru życzę.
oczywiscie mordowano rowniez polakow slowakow wegrow i ludzi innych narodowosci ale to margines. znakomita wiekszosc zgladzonych w obozach co wynika z planu nazistow to zydzi.
depp to nie aktor i nic tego nie zmieni.