Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

W tym temacie napiszcie proszę czy go lubicie, czy nie i ile filmów z nim widzieliście, jaka
średnia ocena. Bardzo proszę żeby nie wypowiadali się tutaj ludzie którzy widzieli 2,3 filmy i
bd pisać jak to go kochają bądź nienawidzą. Ja oczywiście zacznę - obejrzane 30 tytułów, śr.
ocena 7,7. Bardzo go lubię za wszystkie role oprócz Rozpustnika i Desperado 2. W
pozostałych zagrał nieźle (Charlie i Fabryka), dobrze (Donnie Brasco, Jeździec) lub bardzo
dobrze (Piraci 1-3, Edward, Alicja, Las Vegas Parano,..).

lemur44

Gdzie mieszkają dzikie stwory(7,5)>Alicja(5)

Sparow5

A co to ma do mojego postu? :)

lemur44

około 25-30,ale nie mam ocenionych,poza tym muszę kilka powtórzyć.Napiszę przy okazji.Oddałam swoje konto,bo wyjeżdżałam i nie korzystałam.Teraz założyłam nowe,wchodzę...patrzę...co tu się dzieje?!
Przeważnie pojawiam się w czasie wakacji i zawsze to samo-forum oblężone przez niewyżytych hejtów,trolli itp.istot.Od razu odechciewa się zaglądać na Deppa.

WriterWife

a sekretne okno podobało się?

Sparow5

Sekretne okno - rewelacja. Jedna z lepszych ról Deppa :)

Sparow5

Końcówka zniszczyła ten film,poza tym trochę za mało zastraszył faceta.Ale 7-8 dostałby.

lemur44

Moim zdaniem genialny aktor, kameleon. Potrafi dostosować się do każdej roli ;-)
Obejrzane filmy: 29 średnia ocen: 8,6 ulubionych filmów: 6
Pozdrawiam

panna_sekretnego_okna

zastanawiam sie do kogo slowo kameleon pasuje bardziej: do de niro czy deppa? pomoz!

DonVitoCorleone

Sądzę, że do każdego z tych panów. Każdego genialnego aktora o szerokiej filmografii można tak nazwać.

panna_sekretnego_okna

aha czyli karolak i szyc tez bo ich filmografia bedzie niebawem nieziemskich rozmiarow

DonVitoCorleone

Jak napisałam mam na myśli genialnych aktorów. Niedopatrzenie, powinnam dopisać szerokiej i ZRÓŻNICOWANEJ filmografii

panna_sekretnego_okna

po 1: tak sie sklada ze jeden z nich nie jest genialnym aktorem
po 2: tak sie sklada ze jeden z nich nie ma zroznicowanej filmografii, grajac albo pajacy, przebierajcow albo zbitego psa czyli nic nie grajac

panna_sekretnego_okna

po 3: nie pyskuj bo tak wyrucham twojego ojca, ze sie na smierc z dupy wykrwawi

DonVitoCorIeone

aha interesujące ale nie gadam z chamami. Zdania mego nie zmienisz i tyle.

panna_sekretnego_okna

zobaczymy czy nie zmienisz zdania jak twoj stary bedzie blagal o litosc, kiedy bede mu przepychal odbytnice moim 20cm pattonem

panna_sekretnego_okna

ten od puntu 3 to nie ja. tylko nasz nieszanowny zyd lotr

DonVitoCorleone

Czyli jesteś normalny?

panna_sekretnego_okna

a co jest nienormalnego w ruchaniu sie dwoch mezczyzn? jesli uwazasz ze to jest nienormalne to sama nie jestes nienormalna. no dobra ile ci mam zaplacic zeby dobrac sie do odbytu twojego dziadziusia?

DonVitoCorIeone

*to sama nie jestes normalna

DonVitoCorleone

teraz już kojarzę kto jest podróbą ;)

lemur44

komora nalezy mu sie jak malo komu.

revirdixat

deppowi ?

polneri

paczalas walke?

Sparow5

niestety nie

polneri

to i dobrze, ale zapowiadalo sie sweitnie

Sparow5

ale widze że nokaut Chisory

polneri

dwie pierwsze rundy dla niego, ale potem zamiast boksowac bil sie, same mlotki posylal, zero pomyslu i techniki w uderzeniach

Sparow5

a sam nokaut był chociaż widowiskowy ?

polneri

chisora szybko podniosl sie po nim, ale seria-dobitka Haye byla dla niego bezlitosna, nigdy wczesniej nie byl na deskach, a teraz 2 razy

Sparow5

musze sobie powórkę obejrzeć żeby się spuścić bo ostatnio tylko rucham sie z moim bernardynem

poIneri

szorstko czy dlogowlosy? teraz bedziesz musial troche zapier***** na ten jeden łeb, co? nie przemyslales do konca tego ty pustaku:) podrob autora temtu

polneri

tak.

revirdixat

czemu ?

polneri

nie zadawaj glupich pytan.

revirdixat

nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi

polneri

wyswiechtany frazes.

revirdixat

http://www.pown.it/3351
http://www.youtube.com/watch?v=rm81LSKJC2k
http://www.youtube.com/watch?v=Txi94A5tJWQ

revirdixat

Jaka komora?

WriterWife

zgadnij.

revirdixat

Ładnie wyśmiewać się z wymordowania milionów ludzi?Wydoroślej.

WriterWife

w ktorym miejscu wysmialem wymordowanie milionow ludzi?

revirdixat

A nie o taką komorę chodziło?To chyba jestem za głupia i nie umiem czytać między wierszami.
Szkoda mi czasu głupiutkich na małolatów,robiących sobie jaja.

WriterWife

marna prowokacja

WriterWife

oczywiscie ze chodzilo o komore gazowa gluptasku. depp swoim postepowaniem zasluzyl na miano podczlowieka i jak kazdy podczlowiek powinien zostac zgladzony w komorze.

revirdixat

Dzięki za sprostowanie,sama zapewne w życiu bym na to nie wpadła.
A co niby takiego zrobił?
WIEM!
ZROBIŁ się sławny,ale to nie jest powód do wypisywania takich bzdur.
Polacy zagazowani w czasie wojny też byli podludźmi?Takich ignorantów,jakim jesteś,powinno się banować bez żadnego ale,za rozsiewanie herezji.
Doprawdy żal mi takich ludzi,którzy nie maja szacunku absolutnie do niczego.
Pożegnam się.

WriterWife

w czasie wojny gazowani byli zydzi.
depp to pozorant udaje kogos kim nie jest.
pedaly to podludzie i nie maja prawa zyc.

revirdixat

Tylko Żydzi,tak?Radzę poczytać trochę książek-polecam "Pięć lat kacetu", i "Numery mówią"-bardzo drobiazgowe opisy.
W ogóle nie wiem,po co to piszę widząc,że robisz sobie żarty?!Ale nie mogę przejść obojętnie wobec bezmiaru Twojej głupoty.
Żałuję,że temat na inne pt:"Wehikuł czasu"to tylko fikcja.Chętnie wsadziłabym Cię do takowego i wpisała:"Aushwitz-1942",a potem zapakowała do jednej z takich komór.Oczywiście wybrałabym się razem z Tobą,żeby zobaczyć przez szybkę,czy wdychając "świeże powietrze" miałbyś tak samo odważnie otwartą gębę,jaką tu "błyszczysz".
Współczuję nieświadomości Twoim rodzicom,nie wiedzieli co czynią,biedacy,dając gówniarzowi dostęp do sieci.
p.s.Co do Deppa-nie dorastasz do pięt nawet jego złuszczonemu naskórkowi.
Miłego wieczoru życzę.

WriterWife

oczywiscie mordowano rowniez polakow slowakow wegrow i ludzi innych narodowosci ale to margines. znakomita wiekszosc zgladzonych w obozach co wynika z planu nazistow to zydzi.
depp to nie aktor i nic tego nie zmieni.

WriterWife

herezja to 10 dla deppa czy uznawanie go za genialnego aktora, i brak szacunku dla prawdziwych mistrzow aktorstwa