W tym temacie napiszcie proszę czy go lubicie, czy nie i ile filmów z nim widzieliście, jaka
średnia ocena. Bardzo proszę żeby nie wypowiadali się tutaj ludzie którzy widzieli 2,3 filmy i
bd pisać jak to go kochają bądź nienawidzą. Ja oczywiście zacznę - obejrzane 30 tytułów, śr.
ocena 7,7. Bardzo go lubię za wszystkie role oprócz Rozpustnika i Desperado 2. W
pozostałych zagrał nieźle (Charlie i Fabryka), dobrze (Donnie Brasco, Jeździec) lub bardzo
dobrze (Piraci 1-3, Edward, Alicja, Las Vegas Parano,..).
Bardzo lubię Depp'a i obejrzałam z nim 26 filmów, a średnia ocena to 7,6. W ulubionych mam 16 tytułów.
Wreszcie ktoś do tematu ;) Ja mam już obe 32 a średnia się nie zmieniła. Polecam Blow, widziałem wczoraj :)
Obejrzane: 29 filmów
Średnia ocena: 8,2
Jako aktora go uwielbiam. A w szczególności za role w filmach Burtona oraz "Benny i Joon", "Marzyciel" i oczywiście serii PotC ;)
Pozdrawiam :)
Mi się ''Benny'' za bardzo nie podobał a i Depp się tam moim zdaniem nie popisał. Ale co do Marzyciela masz rzeczywiście racje że jest całkiem udany. Polecam Ci Las Vegas Parano, tam zagrał świetnie. :)
Kwestia gustu ;) Jak dla mnie film był świetny, ale każdy ma swoje zdanie :)
Dzięki, na pewno zobaczę, tym bardziej, że już od jakiegoś czasu mam ochotę go obejrzeć ;)
z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 23 tytuły
średnia ocena: 7,5
chcesz obejrzeć: 4 tytuły
masz ulubionych: 1 tytuł
obejrzane mam 47 tytułów ze średnią oceną 7,5. Ulubionymi filmami są piraci 2 i marzyciel..ale generalnie lubie też jego wspołpracę z Burtonem. Nożycoręki był świetny :)
Nożycoręki był genialny. Mój ulubiony :) Ze współpracy z Burtonem niezły jest jeszcze Sweeney, Jeździec i Mroczne cienie :)