Czy to, że zajmuje wysokie miejsce w rankingu fw powinno usprawiedliwiać zachowanie jego antyfanów na tym forum?
To fakt. Mam nadzieję, że po obejrzeniu kolejnych filmów z jego udziałem, ja tez zmienię jego ocenę. Byłoby fajnie, gdyby przestał być w końcu "niewolnikiem Burtona", jak to okresliił, któryś z jego antyfanów.
uwazam, ze nie powinno sie go tak nazywac. lubię jego wszystkie role, no może poza tymi z poczatku kariery (mysle tu o koszmarze z ulicy wiazow i wakacjach w kurorcie).
Zdecydowanie z tych które oglądałam, Wakacje..., Koszmar... i chyba Na żywo, były fatalne. Za to Pluton i Don Juan, należą do moich ulubionych filmów, ale nie za sprawą Deppa, niestety.
musisz widocznie sporo nadrobic. jak obejrzysz wiecej filmow z jego udzialem bedzie ci latwiej wypowiedziec sie na temat jego gry. pewnie ze to nie de niro ani nicholson czy hopkins. zobaczymu jednak co bedzie za pare lat kiedy depp bedzie w ich wieku.
Ja uważam, że Depp to jeden z lepszycz aktorów współczesnego kina. Znawczynią co prawda nie jestem, ale facet ma talent. Poza tym zależy mu na sztuce i bierze odpowiedzialność za to, jak odbiarą jego osobę i pracę widzowie.
Nie jestem ani fanką ani antyfanką, ale lubię go. A ogolony i uczesany... padam do stóp i dziękuję Bogu, że takim utalentowanym rzeźbiarzem jest.
Moim zdaniem Depp to jeden z lepszych aktorów obecnie. Może nie najlepszy, ale jest w czołówce. Wymieniacie Hopkinsa, De Niro, Freemana, Nicholsona. Zapewne aktorzy wybitni, lecz wydaje mi się, że ich era powoli mija. Już dawno nie widziałem De Niro w naprawdę dobrej roli, chyba, że ktoś mi powie, że w Maczecie zagrał świetnie.
Hm. Rozumiem, że Depp był głębiej w rankingu, ale nowe Karaiby go wepchnęły na szczyt? Podobnie było z falą serialu Dr House, też była wojna housomaniaków i ludzi nieskażonych housyzmem :P
To jest magia reklamy i innych takich, minie fala Karaibów numer 4, to wróci też obiektywizm w ocenianiu.
Nie mówię tutaj, że mi zależy, aby ta ocena wzrosła, albo spadła. Osobiście b.lubię Deppa, ale nie wiem, czy dałabym mu drugie miejsce w rankingu aktorów.
Peace :D