Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zagrał tyle świetnych ról a nie ma żadnego Oscara !
wg mnie powinien mieć co najmniej kilka zważywszy na jego świetnie odegrane role :(
a co wy o tym sądzicie?

paradoxalna

Za Todda mu się należy albo za Georga. Ale ja bym się tak tymi Oscarami nie przejmowała ;)

panna_sekretnego_okna

No niby tak ale bądź co bądź świetny aktor i zdecydowanie sobie na niego zasłużył

paradoxalna

hahahaa niby czym?

aew4334555

Ma świetne role, które zagrał więcej niż znakomicie. Jest prawdziwym mistrzem kina, takim jak Tom Hanks, czy Al Pacino, a nawet lepiej. Jak oglądam z nim jakiś film jestem pod jego ogromnym wrażeniem. I do tego był kiedyś taki przystojny;p

Cruesis

dobra skoncz bo mi sie robi zal twojej osoby.

paradoxalna

Podziwiam odwagę, zaraz będziesz mieć na głowie bandę przymulonych hejtów, hehe.
Sparrow - zdecydowanie i Nożyczkograby:)

JaFw

Oj tam zaraz hejterów :)
Z resztą niech piszą wisi mi to :) Ja zdania nie zamierzam zmienić bo podziwiam talent aktorski Deppa. A jak im coś nie pasie to niech to zatrzymają dla siebie.
Ale w sumie jest wielu aktorów którzy sobie zasłużyli na Oscara a go nie mają, bo tam wolą dać go komuś kto ma już pięć i nie wiadomo za co -.-

użytkownik usunięty
paradoxalna

ja myślę pozytywnie i że zawsze jest szansa na to że to się zmieni i zdobędzie tę statuetkę :P

Ja też mam taką nadzieję :)
ale to niestety nie od nas zależy, ja tam wole żeby się nie zmieniał :)
I weź pod uwagę że ma coraz mniejsze szanse bo 50 mu powoli stuka
mimo to dalej trzymam kciuki

użytkownik usunięty
paradoxalna

ale zobacz na produkcje jakie ma w zanadrzu : In hand of Dante, Shantaram...

No niby tak ale popatrz na to z tej strony w rankingu najlepszych aktorów ma 3 miejsce i ani jednego Oscara, a wiele aktorów pod nim w statystykach ma niejednego i w kilku przypadkach nawet nie zasłużenie... ale zostawmy już ten temat bo pozostało nam jak już to czekać na jego wielki sukces :P

Kto wymyślił to pisanie na Leto (jeden kończy, drugi zaczyna)?
Przenieśmy to na Deppa, to był dobry pomysł. Jak się połączysz, bo przecież sama pisać nie będę(wątpię, czy ktoś tu w to wejdzie, może sparow) .
Mogę zacząć, masa pomysłów we łbie. Napiszemy fan-scenariusz, muhehehe, tak.. dla rozbujania tej zmuły. Co ty na to?

użytkownik usunięty
JaFw

Na Jaredzie był 1 taki temat Leona i w 1dnym temacie to było wymyślone przez użytkowniczkę Demi, a nie tak , że w każdym temacie byle gdzie.( of course już tego tematu nie ma - ciekawe komu on tak strasznie przeszkadzał ?)..

A ja na to : nie chce mi się.

Bo jak się pisze na kogoś z fw, to się chce, nie?
Wyłazi szydło z worka, no ale to nic. Twoja sprawa.

użytkownik usunięty
JaFw

Zrobiłam tam tylko to samo co ty ;) nic więcej.

Żaden szydło nie wyszło, tylko się odwzajemniłam. That's all.

użytkownik usunięty

Żadne* - bo zaraz ktoś by się przyczepił o literówkę

napiisz do mni e priva

paradoxalna

depp to zero i nic tego nie zmieni.

revirdixat

A pro po hejterów... skoro mówisz że dno to co konkretnie ci się w nim nie podoba?
Np chyba że piszesz to tylko dla szpanu

paradoxalna

dla szpanu.

revirdixat

Wiesz, co bym z tobą zrobiła? Do wora! I kijem, i kijem...

JaFw

wiesz co bym zrobil z deepem? do komory. i gazem i gazem.

revirdixat

Sam siebie zagazuj! Jak coś piszesz, to najpierw się nad tym zastanów faszysto.

Cruesis

Jak to kiedyś napisał sparow5 - "każdy dorasta we własnym tempie"
muhehehe
tylko czasem przydałby się przyspieszyć:)

JaFw

Dokładnie;d

Cruesis

przemyslalem cala sprawe bardzo dokladnie.

revirdixat

I co, 'esesmanie'?

JaFw

hahaha;d

użytkownik usunięty
paradoxalna

Bo jest beznadziejnym aktorem,a bliżej mu jest do Złotej maliny

Niby dla czego tak sądzisz ? co co w nim konkretnie nie pasuje ?

użytkownik usunięty
paradoxalna

Bo on nie gra tylko pajacuje

użytkownik usunięty

Rzecz w tym, że właśnie aktorem jest bardzo dobrym, ale role dostaje żałosne i nie bardzo ma możliwość się wykazać, bo zawsze niestety gra jakiegoś pajaca-przebierańca. Ale już się tak przyjęło, że się do tych ról nadaje, to i nikt mu nie chce dać czegoś normalnego do odegraania. Jednakże w roli tych przebierańców jak najbardziej się sprawdza. Aktor stu twarzy, a jednak mimo to, zawsze każdy pozna, że to właśnie Depp. I któż inny lepiej mógłby zagrać Edwarda, Kapelusznika czy Wonkę? W sumie takie rzeczy też trzeba szanować, ponieważ tego typu postaci również są potrzebne. Dlatego u mnie ma 10, mimo, że Deppomania minęła mi już dawno temu. No i oczywiście sentyment, zawsze zostaje...
Pozdrawiam zarówno Krystiana jak i Paradoxalną.

paradoxalna

też tego nie rozumiem ;/Jest świetnym aktorem bardzo go lubię w sumie mój ulubiony aktor ;)no i Anthony Hopkins ;)Każdy ma własne zdanie mojego nikt nie zmieni;)

nikola200

Mojego też... ale nie wiem dla czego ktoś ma go obrażać bez konkretnego powodu

paradoxalna

dokładnie, ale wiesz takich ludzi nie brakuję prostackie zachowanie ;/

paradoxalna

dla tego ze jak ktos wyzej wspomnial jest zerem.

aew4334555

Ty też?! Widzę, że hejty mają na Ciebie zły wpływ<smutna>, kiedyś miałeś własne zdanie, ale bez obrażania.
Poza tym dawać się omamić komuś takiemu jak kinol?... to przykre. Zakładam się, że w szkole go biją i może mają powód?... Jak już kiedyś napisałam - pewnie jest małym grubaskiem(nic nie mam do porządnych grubasków), jedzącym cały dzień chipsy przed kompem. Wysiewa tu jakieś dziecinne opinie (pedał, zero, pajac itp), bo sam jest pewnie tym samym. Nie dla dzieci, ku**a, internet!
Tyle.
PZDR!

JaFw

tak sobie napisalem,nie uwazam deppa za zero ale za sredniego akora
a kinol jaki jest wszyscy wiemy,przynajmniej nie okazal sie frajerkiem kapusta jak np taki neo.
rowniez pozdro bejb:)

aew4334555

Ja nie wiem, co Wy chcecie od tego neo?Bo jest spokojny, lubi Deppa i nie bluźni? Niech kinol przedstawi dowody, że kablował, a potem szczeka.

JaFw

nie,bo nagle mu cos odwalilo i zaczal mnie hejtowac/wysmiewac moje oceny i probowal mnie sprzedac na forum glownym,frajer.

aew4334555

To ja nie rozumiem, przecież zawsze się lubiliście. Przecież założył nawet temat w Twojej obronie. To nie w jego stylu, zawsze szanował cudzy gust. Nie wiem, co się stało:(

JaFw

ja tez nie,szczerze sie rozczarowalem jego postawa.

paradoxalna

analogiczna sytuacja jak z kubrickiem i hitchem jest za wielki na oscary

użytkownik usunięty
Sparow5

Serio to piszesz?

http://www.filmweb.pl/film/P%C3%B3%C5%82+%C5%BCartem%2C+p%C3%B3%C5%82+serio-1959 -30671

użytkownik usunięty
Sparow5

Rozumiem, hehe

co tam?

użytkownik usunięty
Sparow5

Nic ciekawego, a ciebie? Widzę, że forum Deppa sie rozpadło. Myślę, że nawet wy, fani Deppa, musicie przyznać, że to już nie to samo bez szalejących w każdym temacie hejterów.

to samo nudy, a na forum jak sie wchodzi po szkolce to jeszcze gorzej, a kiedys tak natchnione zyciem ehh... kiedys bylo fajniej, ale teraz tez duzo starych sie wypowiada, ale mniej intensywnie

użytkownik usunięty
Sparow5

Kiedyś więcej czasu spędzałam na filmwebie, a dzięki tym wszystkim banom, teraz siedzę tu o wiele krócej. Eh, wspominam te czasy z nostalgią... Żartuję, żartuję.
Niektórzy coraz bardziej agresywnie. Ten nasz sanczopansa to teraz taki bad boy.