Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Po prostu... nie wierzę. Na początku grudnia wysłałam list z dwoma zdjęciami, kuponem, kopertą zwrotną i zrobiłam jeszcze zakładkę do książki. No i oczywiście list. Przedwczoraj dostałam odpowiedź i... była to paczka. Byłam taka szczęśliwa, że nie mogłam wytrzymać, a to co było w środku to już w ogóle mnie zaskoczyło. Otóż Johnny Depp napisał mi na zdjęciu dedykację z dopiskiem, że jestem świetną artystką i inspiracją. Do tego dołączono zdjęcie potwierdzające autentyczność, na którym był Johnny podpisujący moje zdjęcia. Dostałam koszulkę z Alicji w krainie czarów i breloczek z Willy Wonka. I jeszcze do tego wszystkiego list od ekipy z Infinitum Nihil. I oczywiście kupon mi odesłali. Nadal to do mnie nie dociera.

Kim jestes?Artystką i inspiracją?Dobre...

a czy moglabys podac mi ten adres? Jesli prawda jest to co piszesz bardzo to dla mnie wazne :)

użytkownik usunięty
MsBlackPearl

To znaczy u mnie wyglądało to tak, że wysłałam na adres prywatny, ale przekierowało na adres Infinitum Nihil, nie wiem w jaki sposób, ale cóż. A adres to:
Johnny Depp
8300 Melrose Ave. - 2 PL
Los Angeles, CA 90069
USA
Wysłali mi z powrotem kserówkę mojej koperty (nie mam pojęcia po co) i tam mój adres, który zapisałam poprawiony był na ten. Nie wiem kto go poprawił, ale grunt, że doszło. No i mogę powiedzieć, że adres sprawdzony, więc życzę powodzenia :)

OMG! Wielkie dzieki! Tylko co ja mam mu tam wyslac :)

MsBlackPearl

jak dostaniesz odpowiedź to napisz tu forum to może też wyśle

użytkownik usunięty
MsBlackPearl

Wzruszające... Jeszcze tylko ołtarzyk, parę świec dookoła i nareszcie będziesz miała się do kogo pomodlić... :)
Nie ma to jak robienie z normalnych ludzi bogów...

użytkownik usunięty

To nawet już nie można o autograf poprosić?

użytkownik usunięty

Jaki masz problem? Nikt nie robi z nikogo boga, to jest tylko poproszenie o autograf :)

użytkownik usunięty

Teoretycznie można... tylko na co to komu?

niektorzy ludzie maja idoli... moze zaczne spelniac marzenia od tych ktore sa choc troche realne?
i kto tu mowi o oltarzyku, czy robieniu z niego boga... uwielbiam go, ale bez przesady...

Gratuluję! Wspaniała niespodzianka!

A o jaki kupon chodzi?

To ciekawe bo nie sądziłem, że znane osoby stać na taki gest ("na zdjęciu dedykację z dopiskiem, że jestem świetną artystką i inspiracją" i "dołączono zdjęcie potwierdzające autentyczność, na którym był Johnny podpisujący moje zdjęcia"). Ja w grudniu dostałem przesyłkę od mojego klubu Arsenalu, ale to nie jest osoba prywatna tak jak w przypadku Deepa i dlatego mnie to zdziwiło. Gratuluję zatem :)

Mogłabyś dać zdj. albo powiedziec co mu napisalas ? zalezy mi bardzo bo chcialabym sama zeby do mnie tez odpowiedzial moze nie w sposób ''jesteś mą inspiracją czy cos w tym stylu'' ale tez z jakim kolwiek dopiskiem ? moglabys mi napisac jak ? prosze !

użytkownik usunięty
julitka542

Mogłabym dać zdjęcie, ale jakoś prywatnie, nie wiem, na e-mail czy coś :)

okkej to podam ci e-maila jak zaakceptujesz mnie ,bo nie moge wyslac ci w wiado prywatnej ,bo nie mam cie w znajomych ;d

"Na początku grudnia wysłałam list z dwoma zdjęciami, kuponem, kopertą zwrotną i zrobiłam jeszcze zakładkę do książki. No i oczywiście list."
A te zdjęcia to z tobą na zdjęciu tak? A co to za kupon i zakładka :) ? Co było w tym liście?
"Otóż Johnny Depp napisał mi na zdjęciu dedykację z dopiskiem, że jestem świetną artystką i inspiracją."
Co ty takiego mu wysłałaś, że tak napisał?
Hehhe, dopytuję się, bo to niezmiernie ciekawe i sama jakiś czas się zbieram do napisania takiego listu, tylko raczej do Burtona :). A skąd miałaś adres? A tak btw. to Johnny mieszka w LA? :))))))))))))))

użytkownik usunięty
abc2343

Nie napisałam nic specjalnego, naprawdę, zwykły szczery list, taki od siebie. Wysłałam zakładkę do książki, którą zrobiłam sama (możecie uznać, że to śmieszne, wiem, ale lubię wysyłać upominki) i ''ozdobiłam'' kopertę, żeby się wyróżniała, tyle :) Czemu akurat tak zostałam potraktowana, nie wiem, sama byłam strasznie zaskoczona, liczyłam tylko na autograf :)
Tak, mieszka. Samo ustalenie dokładnego adresu zajęło mi prawie dwa dni :)

użytkownik usunięty
abc2343

A, i te zdjęcia były Deppa - do podpisu :)

Super! :) A możesz pokazać zdjęcie? :)