Ja wysłałem e-mail oto adres: jdautographs@fanreply.com
, lecz jego zarządca fan klubu odpisał mi mile że najszybciej będzie jak wyślę list do stanów i wysłałem. 2 Miesiące i mam wspaniałe zdjęcie z napisem "All good wishes" i autograf.
Oh, co poniektórzy mogliby się powstrzymać od mało uprzejmych uwag...każdy ma prawo się cieszyć.
Z drugiej strony szkoda, że lubisz go dlatego, że dostałeś autograf..hmm.
Ale fajnie, że go masz, ja też wysłałam e-maila i czekam :)
Hello, my name is *** i'm *** years old and i from Poland. Johnny Depp is my favourite actor, can i get him photo with autograph? I will be very grateful.
My Address: ***
I na to wysłałem:
Johnny Depp
c/o Ms. Spanky Taylor
3727 West Magnolia Ave.
Burbank, CA 91505
Przecież dobrze o tym wiem. Masz mnie za kretyna? Liczy się to, że świetnie zajmuję się fanklubami.
Wybacz, ale lubić kogoś tylko za to, że wysłał swój autograf to trochę...niedorzeczne...
Ja np.: nie polubiłabym Zaca Efrona nigdy, nawet jeśliby obsypał mnie milionem autografów, ale dobrze już, każdy patrzy na to inaczej.
Ja Deppa zawsze lubiłem, był taki neutralny dla mnie. Nie przepadałem za nim - po prostu był dla mnie neutralny teraz go lubię bardzo. Gdyby Jolie mi dała autograf nie nabrałbym do niej sympatii za to, bo jest zerem i jej nie lubię.
Ok.
W sumie taki autograf od Deppa to nawet fajna rzecz, ale ja chciałabym tylko taki podpisany osobiście przez niego, na np.: premierze jakiegoś jego filmu...
Jolie też nie lubię...;p
Jolie jest brzydka, dno aktorskie. Jak można się zniżyć do takiego poziomu by grać w badziewnych produkcjach typu Tomb Raider (Uderzyła w tym filmie rekina z pięści pod wodą) rany boskie przecież to jest żałosne. Ja za miliard zielonych bym w takim badziewiu nie zagrał.
A co to za różnica czy autograf jest pisany własnoręcznie czy nie? :P Ważne jest, że mam teraz fajne zdjęcie z pozdrowieniami (Jakby na to nie patrzeć to Johnny mnie pozdrawia) :-)
Swoją drogą to trochę niesprawiedliwe, że ludzie, dla których Johnny jest "neutralny", dostają autograf tak po prostu, a prawdziwi fani wyczekują miesiącami i gówno dostają... ;/
Życie jest niesprawiedliwe :-) Ale w sumie to może zależy od tego, że na zły adres puścili ?
"Ja za miliard zielonych bym w takim badziewiu nie zagrał." watpie ;p za tysiaca jakby pokazali to bys zagral ;p
Mam honor i w takich filmach bym nie grał choćby nie wiem co proponowali.
Wolałbym już zagrać w totalnym gniocie American Pie.
W rzeczywistości autografami zajmuje się jeden z userów filmweba, niejaki Kamasautra.
Ja niedługo będę wysyłać tu:
http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny'ego+.h
tml
"Ja Deppa zawsze lubiłem, był taki neutralny dla mnie. Nie przepadałem za nim" -haahahhaha zdecyduj się chłopie
"Ja Deppa zawsze lubiłem, był taki neutralny dla mnie. Nie przepadałem za nim "-HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
poszczałem się w gacie muszę do kibla ....
Na moim autografie od Deppa jest napisane "I LOVE YOU" i odciśnięte jego usteczka. I co? Twój autograf ssie. - to do autora.
Egzekutor5 - reklamują teraz takie wkładki higieniczne na nietrzymanie moczu. Stosuj, a nie chwalisz sie swoimi problemami natury fizjologicznej. Czuję się zniesmaczona, a fuj!