Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 977 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Teraz go lubię, bo nie przepadałem za nim :D

właśnie gdzie można dostac jego autograf??

użytkownik usunięty
Marzycielka13

Ja wysłałem e-mail oto adres: jdautographs@fanreply.com

, lecz jego zarządca fan klubu odpisał mi mile że najszybciej będzie jak wyślę list do stanów i wysłałem. 2 Miesiące i mam wspaniałe zdjęcie z napisem "All good wishes" i autograf.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

A możesz podać dokładny adres na jaki wysłałeś , i co napisałeś ?

Oh, co poniektórzy mogliby się powstrzymać od mało uprzejmych uwag...każdy ma prawo się cieszyć.

Z drugiej strony szkoda, że lubisz go dlatego, że dostałeś autograf..hmm.

Ale fajnie, że go masz, ja też wysłałam e-maila i czekam :)

użytkownik usunięty
liga1988

Hello, my name is *** i'm *** years old and i from Poland. Johnny Depp is my favourite actor, can i get him photo with autograph? I will be very grateful.

My Address: ***

I na to wysłałem:

Johnny Depp
c/o Ms. Spanky Taylor
3727 West Magnolia Ave.
Burbank, CA 91505

No to możesz przestać go lubić, bo Depp nie podpisuje wszystkich tych zdjęć osobiście.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Przecież dobrze o tym wiem. Masz mnie za kretyna? Liczy się to, że świetnie zajmuję się fanklubami.

Nie mam Cię za kretyna, po prostu wielu ludzi o tym nie wie.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Dziwne bo twój post był sarkastyczny.

Wybacz, ale lubić kogoś tylko za to, że wysłał swój autograf to trochę...niedorzeczne...
Ja np.: nie polubiłabym Zaca Efrona nigdy, nawet jeśliby obsypał mnie milionem autografów, ale dobrze już, każdy patrzy na to inaczej.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ja Deppa zawsze lubiłem, był taki neutralny dla mnie. Nie przepadałem za nim - po prostu był dla mnie neutralny teraz go lubię bardzo. Gdyby Jolie mi dała autograf nie nabrałbym do niej sympatii za to, bo jest zerem i jej nie lubię.

No nie wiem... mało jaki facet byłby w stanie oprzeć się Angelinie...

Sleeth

Czy ktoś jeszcze ma odruch wymiotny na widok nazwiska Zac Efron?

Ok.
W sumie taki autograf od Deppa to nawet fajna rzecz, ale ja chciałabym tylko taki podpisany osobiście przez niego, na np.: premierze jakiegoś jego filmu...

Jolie też nie lubię...;p

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Jolie jest brzydka, dno aktorskie. Jak można się zniżyć do takiego poziomu by grać w badziewnych produkcjach typu Tomb Raider (Uderzyła w tym filmie rekina z pięści pod wodą) rany boskie przecież to jest żałosne. Ja za miliard zielonych bym w takim badziewiu nie zagrał.

A co to za różnica czy autograf jest pisany własnoręcznie czy nie? :P Ważne jest, że mam teraz fajne zdjęcie z pozdrowieniami (Jakby na to nie patrzeć to Johnny mnie pozdrawia) :-)

Swoją drogą to trochę niesprawiedliwe, że ludzie, dla których Johnny jest "neutralny", dostają autograf tak po prostu, a prawdziwi fani wyczekują miesiącami i gówno dostają... ;/

użytkownik usunięty
Sleeth

Życie jest niesprawiedliwe :-) Ale w sumie to może zależy od tego, że na zły adres puścili ?

"Ja za miliard zielonych bym w takim badziewiu nie zagrał." watpie ;p za tysiaca jakby pokazali to bys zagral ;p

użytkownik usunięty
FirstBlood

Mam honor i w takich filmach bym nie grał choćby nie wiem co proponowali.
Wolałbym już zagrać w totalnym gniocie American Pie.

użytkownik usunięty

W rzeczywistości autografami zajmuje się jeden z userów filmweba, niejaki Kamasautra.

Ja niedługo będę wysyłać tu:

http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny'ego+.h
tml

moonvelvet

"Ja Deppa zawsze lubiłem, był taki neutralny dla mnie. Nie przepadałem za nim" -haahahhaha zdecyduj się chłopie

lotr_2

"Ja Deppa zawsze lubiłem, był taki neutralny dla mnie. Nie przepadałem za nim "-HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
poszczałem się w gacie muszę do kibla ....

egzekutor5

Na moim autografie od Deppa jest napisane "I LOVE YOU" i odciśnięte jego usteczka. I co? Twój autograf ssie. - to do autora.

Egzekutor5 - reklamują teraz takie wkładki higieniczne na nietrzymanie moczu. Stosuj, a nie chwalisz sie swoimi problemami natury fizjologicznej. Czuję się zniesmaczona, a fuj!

Mada_gringo

I co do mojego autografu, czekałam tylko miesiąc : ).

Mada_gringo

no to chyba sobie kupię ,przydadzą się do czytania wypowiedzi tego imbecyla

Mada_gringo

Na jaki adres?