Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie wiem jak wy ale Johnny Depp według mnie jest kompletnym draniem.

Astartte

Kiedyś napewno...Oczywiście Madzia itd... nasz klub niech będzie ,ale od czasu do czasu piszmy takie nasze ,,głupoty'' hehe...:))

Tylko co na jakiś temat się nie wejdzie i coś nie tak napisze się to wszyscy się do Ciebie rzucają to mnie denerwuje w tym forum. Że jak się wyrazisz na temat jakiś źle lub nie po kogoś myśli to już bulwers. :)

Ulcia_6

"Tylko co na jakiś temat się nie wejdzie i coś nie tak napisze się to wszyscy się do Ciebie rzucają to mnie denerwuje w tym forum. Że jak się wyrazisz na temat jakiś źle lub nie po kogoś myśli to już bulwers. :)" mnie też, a tym bardziej, że moderator z nami gadał i nie usunął tych tematów.

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Wlasnie...Niech rozpoczna jakis fajny temat to pogadamy. Tylko zeby to nie bylo w stylu ,,Kocham johnnego...:" itp.

Astartte

masakra...........a co do tematu,to tak Johnny jest draniem-ostatnio jak koczowalam pod jego domem po autograf słyszalam jak bił Vanesse,bo roztargniona zapomniala mu przyrzadzic na obiad jego ulubione danie- potrawke z bezdomnych kociaków średnio wypieczonych..................

Astartte

Zgadzam się.Johnny Depp jest draniem.
POWINIEN POWIEDZIEĆ COŚ PROWOKATOROM.Żeby przestali spamować.

Nieaktywny_2

HAHA! Jestem na pierwszym miejscu wrogów! ale lanssssss! hahahaah

kamilakamila

Dayah- spokojnie :P hyhy...

tak zuzanka masz racje dajcie jakiś fajny sensowny temat...

Wogóle jak sie pisze jakiś temat na forum to później i tak sie odbiega od tego tematu i się pisze jakieś pierdoły! No nie mam racji?

wciechanowicz

no tak. faktycznie bardzo ciekawy temat. -.-*

Kadanada_Hadness

tańczące_bułeczki orjętuj bo zaraz CIę wciągną do tej kłótni hyhy

Ulcia_6

ja tam sie kłócić nie lubie.
po prostu irytuje mnie to że na forum porządnego aktora, tworzą sie takie błache kłótnie.

wciechanowicz

Nie możesz powiedzieć, że jest Draniem, ponieważ znasz go tylko z filmów i wywiadów. Nie wiesz jaki jest prywatnie nawet go nie widziałeś na real. Jak już możesz powiedzieć, że nie podoba ci się jego gra, ale przy tym wytłumaczyć dlaczego! Z czym i tak bym się nie zgadzała! Pzdr. Fanki Deppa!!!

Punky_3

A wogule wnioskując po twojej wypowiedzi Draniem jesteś ty!!! (pedał)

wciechanowicz

a wiesz co nas to obchodzi?

strawberryfield

nic? :D Ale ja to napisałam tylko do jednej osoby nie musicie tego czytać!!! Pzdr.

Punky_3

Jeżeli pomyślałaś, że moja wypowiedź była do ciebie, to się mylisz. Nie wiedziałam, że to tak trudno się domyślić, że to było do założyciela tematu.

P.S. Nie łudź się, że zapartym tchem czytam twoje posty.

wciechanowicz

Draniem jesteś ty PEDALE...........................................

xXWronQaXx

Ile idiotek dało się nabrać na tak prostą prowokacje, ale w sumie nic dziwnego w końcu jesteście nastolatkami ^^

użytkownik usunięty
wciechanowicz

tak, ja wczoraj widziałem jak kradł mi jabłka z jabłonki

aż to nicpoń, no... ;>

alynka_xD

Johnny is a baster:DGeneralnie każdy wie,że to drań bez serca,zdradza Vanesskę na każdym krokuxD