Kiedyś napewno...Oczywiście Madzia itd... nasz klub niech będzie ,ale od czasu do czasu piszmy takie nasze ,,głupoty'' hehe...:))
Tylko co na jakiś temat się nie wejdzie i coś nie tak napisze się to wszyscy się do Ciebie rzucają to mnie denerwuje w tym forum. Że jak się wyrazisz na temat jakiś źle lub nie po kogoś myśli to już bulwers. :)
"Tylko co na jakiś temat się nie wejdzie i coś nie tak napisze się to wszyscy się do Ciebie rzucają to mnie denerwuje w tym forum. Że jak się wyrazisz na temat jakiś źle lub nie po kogoś myśli to już bulwers. :)" mnie też, a tym bardziej, że moderator z nami gadał i nie usunął tych tematów.
Wlasnie...Niech rozpoczna jakis fajny temat to pogadamy. Tylko zeby to nie bylo w stylu ,,Kocham johnnego...:" itp.
masakra...........a co do tematu,to tak Johnny jest draniem-ostatnio jak koczowalam pod jego domem po autograf słyszalam jak bił Vanesse,bo roztargniona zapomniala mu przyrzadzic na obiad jego ulubione danie- potrawke z bezdomnych kociaków średnio wypieczonych..................
Dayah- spokojnie :P hyhy...
tak zuzanka masz racje dajcie jakiś fajny sensowny temat...
Wogóle jak sie pisze jakiś temat na forum to później i tak sie odbiega od tego tematu i się pisze jakieś pierdoły! No nie mam racji?
ja tam sie kłócić nie lubie.
po prostu irytuje mnie to że na forum porządnego aktora, tworzą sie takie błache kłótnie.
Nie możesz powiedzieć, że jest Draniem, ponieważ znasz go tylko z filmów i wywiadów. Nie wiesz jaki jest prywatnie nawet go nie widziałeś na real. Jak już możesz powiedzieć, że nie podoba ci się jego gra, ale przy tym wytłumaczyć dlaczego! Z czym i tak bym się nie zgadzała! Pzdr. Fanki Deppa!!!
Jeżeli pomyślałaś, że moja wypowiedź była do ciebie, to się mylisz. Nie wiedziałam, że to tak trudno się domyślić, że to było do założyciela tematu.
P.S. Nie łudź się, że zapartym tchem czytam twoje posty.
Ile idiotek dało się nabrać na tak prostą prowokacje, ale w sumie nic dziwnego w końcu jesteście nastolatkami ^^