wiecie co, ale to zależy jak na to spojrzeć. założyciel tematu powinien to rozwinąć, bo jak dla mnie, J.Depp to taki słodki drań:DD oczywiście w jak najlepszym tego słowa znaczeniu :]
Dla niektórych może i jest draniem, ale w przyszłości chciałabym mieć takiego męża. Nie mówię tu o wyglądzie, chociaż i to nie zaszkodzi, ale charakter. Która dziewczyna nie chciałaby mieć czułego, romantycznego, oddanego rodzinie i kochającego męża? ;)
"Nom. Masz racje. I jest glupi i sie nie myje"- a odpowiedzi tego typu są na tyle, żenujące, że komentowanie ich pozostawiam ludziom na Twoim poziomie...
Co raz częściej wypowiedzi na tym forum mnie śmieszą. Jak chcecie zabłysnąć inteligencją to sie najpierw zastanówcie...
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Bo ma na koncie długoletni związek z Vanessą?
Myślę że gdyby był draniem VAnessa nie wytrzymała z nim tak długo.
Po za tym dranie nie proszą by prasa zostawiła swoją eks dziewczynę.
Bo tak Depp zrobił po rozstaniu z Kate Moss, powiedział prasie zeby sie odwalili od Kate i jej chłopaka.
Heh...dokładnie.czemu niektórzy tak się go czepiają?co wam nie pasuje?dla mnie jest spoko.myślę,że Vanessie tylko można pozazdrościć ( :P ) wiadomo,że nie każdy jest przecież ideałem.Ale i tak i tak dla mnie jest jednym z najwspanialszych i najlepszych aktorów.Ma talent i 'to coś' :P
Masz po trochu rację. W końcu kto jak nie on spowodował uzależnienie Winony? No a potem jeszcze ją zostawił...
Nie zostawił jej, tylko po prostu się rozeszli ;P Jak coś to pisałam o tym kiedyś tutaj: http://www.filmweb.pl/topic/729234/Johnny+i+Noni.html
Dzięki za info. A wiesz coś na temat narkotyków? Czytałem gdzieś, że Winona się uzależniła podczas związku z Johnnym. Oczywiście nie można zrzucać winny tylko i wyłącznie na Deppa, ale miał w tym swój spory udział, bo prowadził dosyć rozrywkowy tryb życia. Nic dziwnego, że nie podobał się rodzicom Winony :)
"Johnny depp jest nudny i beznadziejny lepiej sobie radzi z nie mycie się."
Nudny? - chciałabym mieć takich nudnych przyjaciół i byś taką ndną osobą jak on.
Beznadziejny? - raczej nie.. z każdym nowym filmem udowadnia na co go stać.
Nie dba o higienę? - a Ty na pewno wiesz coś o tym? może wiesz po sobie?
"Nie wiem jak wy ale Johnny Depp według mnie jest kompletnym draniem."
Ludzie nie zrozumieliście o co tutaj chodzi.
"NIE WIEM JAK WY" - czyli podmiot nie wie czy my też, tak jak Dżony według niego, jesteśmy kompletnymi draniami...
Przyznaje się - jestem draniem... a raczej draniówną(?).
Ale to prawda Dżony jest draniem!
Widzieliście co on zrobił temu grubemu chłopaczkowi w swojej fabryce czekolady (nie wspominając o innych dzieciaczkach).
Nie używając ironii, nie posługując się żadną przenośnią bądź innym skomplikowanym dla niektórych środkiem stylistycznym, wyrażając swe uczucia czysto i przejrzyście, oświadczam, iż jest to najpiękniejszy temat na tym forum, jaki kiedykolwiek widziałam i spowodował u mnie szczery, pozbawiony nuty ubolewania ŚMIECH.
To tyle, pa;*
Możesz, z łaski swojej, nie postulować za porządkiem na filmweb'ie, a chwilę później nie odkopywać starych tematów? Sama robisz śmietnik, a potem masz pretensje do innych, opanuj się, dziecino, albo lecz na rozdwojenie jaźni.
Vinry - nie mam do nikogo pretensji..a tym bardziej rozdwojenie jaźni..hahahaha błhahahahahahahaha !! I sama się opanuj...wymądrzasz się,żę szok
Ej...Vinry...o co ci chodzi? Czemu czepiasz sie Ulci? PO prostu wyrazila swoja opinie na forum...
Ps. Dziewczynki...kolejna osoba...(wiecie o co chodzi, nie?)
Ale przeciez my sie klocic nie chcemy...Przeciez my tylko wypowiadamy swoje zdanie na dany temat, nie?! W kazdym badz razie juz sie nie klocmy...tak bedzie lepiej dla wszystkich,a niektorzy nie beda sie nas czepiac, zgoda???
Ta wasza wojna nie jest żadną tajemnicą, jest tak denna, że pół filmweb'owego świata o niej słyszało, więc nie nadawaj szyfrem, tylko powiedz wprost, będzie śmieszniej.
Vinry - spokojnie ;) bo naprawde będzie kłótnia o byle co , będziecie się wyzywać itp. ZUZANKA28 nie ma sensu się kłócić narazie naprawde...
Vinry - naprawde już nie prowokuj Zuzanki do kłótni... Bo ten powód kłótni byłby bez sensu...
Wybaczcie ,że napisałam powyżej bez sensu...Tylko mi nie piszcie ,że dziecko naucz się pisać lub coś w tym stylu;p
Bede mowic jak mi sie podoba. Teraz zachcialo mi sie mowic ,,szyfrem" jak to nazwalas/les. Jestem indywidualna persona i nikt nie bedzie mowic mi co mam robic, zrozumiano mnie dobrze?! ;(
tak ja Cię rozumie :))
Vinry - to nie jest TYLKO Twoje forum :)) karzdy może w Nim wyrazić swoje zdanie...Takim sposobem jakim mu się podoba :)
Jak ja dzisiaj próbuję zaspokoić kłótnie hihi ;)
ekhm... owszem zdanie można wyrażać, ale to jest forum Depp'a i choćby w najmniejszym stopniu powinno się jego tyczyć:) Wasza twórczość jest super, ale bez przesady. Może załóżcie sobie bloga i będziecie regularnie go tu reklamować (bez przesady oczywiście:)
trache w tym racji jest...co nie? Ale czemu od razu wszyscy tak krytycznie na to patrza to ja nie wiem...