widzialam filmy z nim i we wszystkich gral tak samo, - Tajemniczego, niesmialego , szalenca
bznadzieja
niektorye babska pewnie nastawiaja sie mu bo im sie podoba, ale nie wiem co w nim jest takiego??
powiem tyle ze dupa z niego nie aktor
Skoro jest takim dupą, to powiedz mi, który aktor zagrałby tak homoseksualistę jak Depp w filmie "Zanim zapadnie noc"?
hmmmm może Heath Ledger w TBM? Albo Leonardo DiCaprio w "Total Eclipse" o stu innych, czasem lepszych lub gorszych od Deppa nie wspominając.
kurwa. to forum to juz calkiem na psy zeszlo. to ze zagral kontrowersyjna role nie mianuje go geniuszem.
Jak ktoś jest genialny to raczej nie będzie pisał na forach internetowych -Proste no nie. A wulgaryzmy ogólnie nie przyjęte przez to są właśnie wulgaryzmami że są ogólnie przyjęte. Prościej napisać ze używa się nie cenzuralnych słów .Faktycznie nie czyni to z rozmowy dyskusji wysokich lotów ale jest raczej powszechne na tym portalu.
taaa jasne.... pewnie chodził po ulicy i klął na czym świat stoi...:) Chyba mnie trochę źle zrozumiałaś nie chodziło mi o jakieś zdolności krasomówcze tylko odrobinę obycia/kultury ;)
Nie miał problemów z mózgiem jako takim ale z innym jego funkcjonowaniem które nie dawało mu żadnych barier jeżeli chodzi o tematy związane z postrzeganiem całościowym świata co w sumie spowodowało że nie musiał czuć się ograniczony teoriami wyniesionymi ze szkoły tudzież różnymi formułkami zaśmiecającymi nasze umysły a które tak usilnie próbują w nas wmusić podczas edukacji a które niczemu nie służą po za tym ze ograniczają nasza kreatywność i wolność myśli. twórczej. Wracając do dyskusji na temat Deppa to fakt In tez nie skończył szkoły co i jemu pozwoliło nauczyć się o wiele więcej niż gdyby wiedzę na temat grania wyniósł jedynie z wykładów i ćwiczeń . W tym może być trochę prawdy ponieważ dla mnie wyuczany aktor jedynie udaje że coś robi a w tym przypadku nie może być przecież mowy o żadnym udawaniu .To j jest właśnie talent którego żadna szkoła jednak nie nauczy. Z tym trzeba się urodzić i nie dać sobie go zmarnować. Co mu się właśnie rewelacyjnie udało. Ponieważ za każdym razem gra zupełnie inaczej- potrafi to powtórzyć , ale nie lubi się powtarzać więc za każdym razem robi to jednak odrobinę inaczej.Niby jego postaci sa takie same ale jednak za każdym razem są zupełnie inne -Natomiast wychodzi to zawsze tak naturalnie że co niektórzy wyślą że Depp nie potrafi w ogóle grać i ciągle jest sobą samym:)
gra takie role bo takie dostaje, postacie ktore ma kreowac wlasnie takie sa jest swietnym aktorem i wiele osob go ceni wiec nie wiem po co takie gadanie i powiem nawet ze nie gra tylko w jednej kategori filmow poniewaz gra i powazne postacie ale tez wesole ( Charlie i fabryka czekolady) no i do tego poradzil sobie spiewajac w Golibrodzie