Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 870 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

widzialam filmy z nim i we wszystkich gral tak samo, - Tajemniczego, niesmialego , szalenca
bznadzieja
niektorye babska pewnie nastawiaja sie mu bo im sie podoba, ale nie wiem co w nim jest takiego??
powiem tyle ze dupa z niego nie aktor

ambershine

Skoro jest takim dupą, to powiedz mi, który aktor zagrałby tak homoseksualistę jak Depp w filmie "Zanim zapadnie noc"?

Via_Nocturna

hmmmm może Heath Ledger w TBM? Albo Leonardo DiCaprio w "Total Eclipse" o stu innych, czasem lepszych lub gorszych od Deppa nie wspominając.

Via_Nocturna

kurwa. to forum to juz calkiem na psy zeszlo. to ze zagral kontrowersyjna role nie mianuje go geniuszem.

Mrs_Shooter

Za to twój sposób wyrażania się niezbicie dowodzi, iż ty raczej na pewno nim nie jesteś niestety:)

violet363

co ma geniusz do slownictwa

ambershine

Jak człowiek jest genialny to umie się wysłowić i nie musi odwoływać się do wulgaryzmów:) Proste:)

violet363

Jak ktoś jest genialny to raczej nie będzie pisał na forach internetowych -Proste no nie. A wulgaryzmy ogólnie nie przyjęte przez to są właśnie wulgaryzmami że są ogólnie przyjęte. Prościej napisać ze używa się nie cenzuralnych słów .Faktycznie nie czyni to z rozmowy dyskusji wysokich lotów ale jest raczej powszechne na tym portalu.

MorganaBlackcat

Smutne ale prawdziwe:(

;D

violet363

einsztein sie wyslowic nie umial, mial problemy z mozgiem a jendak byl geniuszem

ambershine

taaa jasne.... pewnie chodził po ulicy i klął na czym świat stoi...:) Chyba mnie trochę źle zrozumiałaś nie chodziło mi o jakieś zdolności krasomówcze tylko odrobinę obycia/kultury ;)

ambershine

Nie miał problemów z mózgiem jako takim ale z innym jego funkcjonowaniem które nie dawało mu żadnych barier jeżeli chodzi o tematy związane z postrzeganiem całościowym świata co w sumie spowodowało że nie musiał czuć się ograniczony teoriami wyniesionymi ze szkoły tudzież różnymi formułkami zaśmiecającymi nasze umysły a które tak usilnie próbują w nas wmusić podczas edukacji a które niczemu nie służą po za tym ze ograniczają nasza kreatywność i wolność myśli. twórczej. Wracając do dyskusji na temat Deppa to fakt In tez nie skończył szkoły co i jemu pozwoliło nauczyć się o wiele więcej niż gdyby wiedzę na temat grania wyniósł jedynie z wykładów i ćwiczeń . W tym może być trochę prawdy ponieważ dla mnie wyuczany aktor jedynie udaje że coś robi a w tym przypadku nie może być przecież mowy o żadnym udawaniu .To j jest właśnie talent którego żadna szkoła jednak nie nauczy. Z tym trzeba się urodzić i nie dać sobie go zmarnować. Co mu się właśnie rewelacyjnie udało. Ponieważ za każdym razem gra zupełnie inaczej- potrafi to powtórzyć , ale nie lubi się powtarzać więc za każdym razem robi to jednak odrobinę inaczej.Niby jego postaci sa takie same ale jednak za każdym razem są zupełnie inne -Natomiast wychodzi to zawsze tak naturalnie że co niektórzy wyślą że Depp nie potrafi w ogóle grać i ciągle jest sobą samym:)

ambershine

gra takie role bo takie dostaje, postacie ktore ma kreowac wlasnie takie sa jest swietnym aktorem i wiele osob go ceni wiec nie wiem po co takie gadanie i powiem nawet ze nie gra tylko w jednej kategori filmow poniewaz gra i powazne postacie ale tez wesole ( Charlie i fabryka czekolady) no i do tego poradzil sobie spiewajac w Golibrodzie