Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy wie ktoś może gdzie można dostać te filmy lub ewentualnie czy mogę je od kogoś odkupić . bo bardzo chciałabym je zobaczyć , a nigdzie nie mogę ich znaleźć . miałam nadzieje , że są w Empiku , ale czekam już od pół roku i nie zanosi się , że będą . myślałam , że będzie tak jak z biografią też długo ją szukałam , ale naszczęście wznowili. co do tego to mam wątpliwości .:( to jak pomoże mi ktoś ????

niebieskooka

merlin.pl ?

niebieskooka

jak nie na merlinie, to na allegro.

cncll

A jak nie chcesz płacić i masz Ares to Ed Wood jest po angielsku, ale napisy też są w internecie.

Lady_From_Burton_World

dzięki , alew patrzyłam i nic nie widzę tam :)

niebieskooka

chomikuj.pl

niebieskooka

torrenty

niebieskooka

Lepiej wpisz w google "Ed Wood peb" lub "Las Vegas Paramo peb" :D w pierwszy lepszy link wejdź i rozejrzyj się które linki Ci pasują do pobierania :P

Ja np dziś szukałam Las Vegas Paramo :) Wpisałam Las Vegas Paramo peb i za niedługo będę mogła zobaczyć ;]

_Anusia_

Las Vegas parno z lektorem jest na cinemak.pl , ale żeby obejrzeć musisz się zalogować, a to niestety kosztuje bodajże 9 zł

niebieskooka

las vegas parano z lektorem ściągnęłam przez aresa

niebieskooka

las vegas parano z lektorem ściągnęłam przez aresa

niebieskooka

Jęśli nadal chcesz te filmy to mogę ci je zgrać i wysłać pocztą. Pozdrawiam

goslawa25

a skąd zgrasz ?

BRILLANTE

Mam je w swojej kolekcji. A skąd to szczerze, nie pamiętam. Pewnie kiedyś je w jakiś sposób ściągnęłam. Spróbuj na mininova.org - to jest strona z torrentami i zainstaluj sobie torrenta. Mam też oryginały na DVD, ale to kupiłam w Anglii, więc tylko wersja oryg. i myśle że nie ma sensu zgrywać tego na płytke.

niebieskooka

http://www.youtube.com/watch?v=pIWn4v9oPVk&feature=PlayList&p=2AED09B4B9641114&i ndex=139
tak chyba bedzie najłatwiej - jest cały :))