Czy wie ktoś może gdzie można dostać te filmy lub ewentualnie czy mogę je od kogoś odkupić . bo bardzo chciałabym je zobaczyć , a nigdzie nie mogę ich znaleźć . miałam nadzieje , że są w Empiku , ale czekam już od pół roku i nie zanosi się , że będą . myślałam , że będzie tak jak z biografią też długo ją szukałam , ale naszczęście wznowili. co do tego to mam wątpliwości .:( to jak pomoże mi ktoś ????
Lepiej wpisz w google "Ed Wood peb" lub "Las Vegas Paramo peb" :D w pierwszy lepszy link wejdź i rozejrzyj się które linki Ci pasują do pobierania :P
Ja np dziś szukałam Las Vegas Paramo :) Wpisałam Las Vegas Paramo peb i za niedługo będę mogła zobaczyć ;]
Las Vegas parno z lektorem jest na cinemak.pl , ale żeby obejrzeć musisz się zalogować, a to niestety kosztuje bodajże 9 zł
Mam je w swojej kolekcji. A skąd to szczerze, nie pamiętam. Pewnie kiedyś je w jakiś sposób ściągnęłam. Spróbuj na mininova.org - to jest strona z torrentami i zainstaluj sobie torrenta. Mam też oryginały na DVD, ale to kupiłam w Anglii, więc tylko wersja oryg. i myśle że nie ma sensu zgrywać tego na płytke.