Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Aktor jednej miny. Taki Hollywodzki Olbrychski. Nie ważne czy gra pirata, czubka, fryzjera czy też pedzia. Znak rozpoznawczy jest zawsze obecny - gęba bez wyrazu (a'la "czekam na autobus")

Ted_Junior_Gillas

Jesli on ma wory pod oczami to są to najpiekniejsze wory pod najpiekniejszymi oczami jakie kiedykolwiek widzialam...Pozdrawiam:)

Maija

Bełkoczesz niewiasto :) Działa mi na nerwy to, że dziewczyny oceniają tego typa na 10 bo im się podoba "z mordy". Potem taki fragles jest na szczycie listy TOP aktorów, co jest kuriozalne, bo jego warsztat jest cieńki jak fujarka komara ;)

Ted_Junior_Gillas

Nie gorączkuj się tak :) Nie wiesz o tym, że prezencja aktora rowniez ma ogromne znaczenie? Ja nie potrafie byc do konca obiektywna jesli chodzi o jego gre aktorska, gdy go widze na ekranie:) dla mnie jest wspanialym aktorem i to pod kazdym wzgledem :) to, ze wyglada tak jak wyglada to tylko dodatkowy plus, ktory na pewno bardzo ulatwil mu kariere w Hollywood.

Maija

Aktor z niego żaden. Tylko w "Donnie Brasco" jako tako zagrał.

Maija

Na żywo dużo traci, wypada bardzo przeciętnie.

Troublesome

O to ciekawe :) widzialas go na zywo?

Maija

Na żywo, również w Na żywo, mam wiele talentów.

Ted_Junior_Gillas

doceniam jego filmografie bo naprawde facet zagrał w kilku dobrych, oryginalnych i nowatorskich filmach jak Edward Nożycoręki, Truposz, Donnie Brasco czy Blow ale fakt faktem jest że to straszne drewno aktorskie. Wybierał ciekawe role ale w każdej był identyczny, w ogóle nie wiem czy w którymś z filmów zagrał kiedykolwiek bardziej "emocjonalnie".

dansol20

Dokładnie.