Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 532 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Decydujcie kto jest lepszy Johnny Depp czy Tom cruise Moim zdaniem Depp!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Pan_Zagadka

A więc tak: Cruis’a lubię za kilka ról. Niezwykle spodobał mi się w Wywiadzie z Wampirem i to chyba tylko ze względu na rolę w tym filmie zainteresował mnie jako aktor. Zaś Johnny Depp podobał mi się w wielu kreacjach. Jest typem aktora, jaki lubię. Ma bajkowe filmy i jest „dziwakiem”. Podziwiam go za rolę w Benny i Joon, Sleepy Hollow, From Hell, Truposz, Ed Wood i do Juan DeMarco, jednak pozostałe filmy także są wspaniałe.

Pan_Zagadka

Powiem tylko, że Cruise nie umywa się do Deepa (wygląda jak żółtodzób i zachowuje sie podobnie, fe...)

jas_jola

heh najpierw Johnny vs Orlando Bloom teraz Johnny vs Cruise a wiec ... oczywiscie ze Depp!!!! w ogole nie porownujac ich jako osoby spojrzmy na role role Cruisa sa typowe moze zdarzyly sie 2 ciekawsze i wszystko a role Johhnego sa takie jak on sam...niezykle i tajemnicze czasem (a raczej zazwyczaj :D) ekscentryczne a byle komu sie takich rol nie powierza to mowi samo za siebie a poza tym tanie romansiki Cruisa juz sie przejadly wszystkim poza prymitywnymi brukowcami :/

BEZnickowaGIRL

buahaha... co za idiotyzm żeby zakładać taki topic na stronie deppa ? wiadomo że on ma tutaj więcej zwolenników ;p
pozatym do osoby która pisała komentarz wyżej , myślisz że jak jest jakaś wykręcona postać w filmie.. to odrażu wszyscy zwracają się do deppa ? było wiele osób które rezygnowały z ról , a później Depp je zdobywał. Bardo lubię deppa ale jak widzę takie teksty że cruise to pała bo gra w samych mało ambitnych filmach (taaak a depp gra w samych ambitnych produkcjach patrz dziewiąte wrota ;p ) to naprawdę nie dobrze mi się robi

tyler_4

Depp.... Cruisa nie znosze od zawsze. nie moge na niego patrzec. nie potrafie nawet sie zmusic zeby obejrzec jakikolwiek film z jego udzialem (chodz widzialam kilka, i to co widzialam mi wystarczy)

Pan_Zagadka

Co to za pytanie??!! Depp wygrywa i w kwestii aktorstwa i w kwestii urody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! :D Pozdrawiam - Kaileena

Pan_Zagadka

Obaj są swietnymi aktorami, ale chyba wiecej dobrych ról mial Depp. Mnie sie osobiscie bardziej podoba Tom tylko ze jest kurdupel (mniejszy ode mnie:D) wiec hcyba remis oglaszam :D

Pan_Zagadka

Nawionzując do tergo, co napisałes, to ja sondze, rze ani Jony Dep ani Tom Crusi nie ma takiego talentu jak Franczesko Toti. Bo oni so staży i bżydcy a przed Franczeskiem jeżcze świetlana pszyszłość.!!

Franczesko

buahahaha.. no jasne.. franczesko ma "tylko" 30 lat... to jak na piłkarza straaaaasznie mało..buahaha... ja uważam że caffu ma jeszcze przed sobą przyszłość i oliver khan ;p jeszcze dodał bym pelego bądź Romario ;p

tyler_4

oczywiscie nie jest tak ze jak sie pojawia jakas ciekawa rola to wszyscy biegna do Deppa i blagaja go zeby ja przyjal ale przeciez wszytskie te ktore zagral ktos w koncu musial mu zaproponowac (logiczne przynajmniej dla mnie) i to nota bene nie byle kto;) a co do tych rol w otrzymanych w "spadku" to nie pomyslals ze niektorzy aktorzy (byc moze rowniez Tom Cruise) po prostu boja sie ambitnych rol wiedza ze moga sobie nie poradzic zostana zjechani przez krytykow i straca ciepla posadke w Hollywood

BEZnickowaGIRL

Nie wiem czy Cruise boi się ambitnych ról... nominacja do oscara za "urodzonego 4 lipca" chyba podważa Twoją hipotezę

Pan_Zagadka

CO ZA GLUPIE PYTANIE . oczywiscie ze DEPP!!