Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Najlepszy aktor na świecie. Jest po prostu cudownym aktorem i nieważne w jaką
postać się wciela i tak zagra to najlepiej. :)

użytkownik usunięty
madwomanxD

Dziw , że się nie rzuciły na Ciebie żadne sępy znawcowe za tą opinię. Fakt spokojniej się tu zrobiło....

Ja Ci polecam role nie wiem czy widziałaś w filmach Arizona Dream, Ed Wood, Marzyciel

czy na awie masz przypadkiem Toma Kaulitza ?

a ja polecam 9 wrota,zone astronauty i na zywo-wybitne kreacje.

aew4334555

aha no i zapomnialbym o turyscie.

Rzeczywiście dużo spokojniej jest tu od jakiegoś czasu ;)
Oglądałam film Marzyciel i również jestem pod wrażeniem, a av... owszem, to Tom Kaulitz :D

użytkownik usunięty
madwomanxD

tak myślałam że to on.

Czyli Arizony nie widziałaś ? nie dość że młodzieńki to jeszcze dobrze tam zagrał.

Nie, Arizony nie widziałam, ale myślę, że się skuszę :D

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
madwomanxD

Mroczne cienie, to juz nie to samo w moim odczuciu co Edward Nożycoręki, w tym filmie była moc, magia, piękno pewne, a Mrocznych... no czegoś mi zabrakło, scenariusz nie porywał...jedyna scena która mnie rozbawiła jak mówił do telewizora tekst w stylu " wyjdź z tego pudła szatańska ladacznico " czy jakoś tak

tak, pamiętam tę scenę, mnie też rozwaliła xdd rzeczywiście może to już nie jest to samo, ale mimo nieporywającego scenariusza Johnny i tak spisał się na medal :P
ogólnie gdzieś widziałam, że miał to być horror, ale jak dla mnie to była zdecydowanie komedia z domieszką dramatu ;)

użytkownik usunięty
madwomanxD

no Depp niezłe miny strzelał albo to
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcs8dwOfiq1qdfqhio1_1280.jpg

no ale jednak na tym bać to się raczej nie można było, już więcej dreszczyku było nie wiem w Jeźdźcu bez głowy

haha, nom, to też jest niezłe :D
na jeźdźcu bez głowy bać też się, moim zdaniem, nie można :P no ale rzeczywiście w porównaniu z tym to tego dreszczyku jest odrobinę więcej.

http://weheartit.com/entry/42700038/via/lirisporcelain :D

użytkownik usunięty
madwomanxD

były sceny dosyć straszne w filmie From Hell....

no to sobie zębiste umył. :>

użytkownik usunięty

Jakie tam sępy.Ty za to jesteś jedną z psychofanek.

użytkownik usunięty

psychoantyfan^

madwomanxD

Ja również go uwielbiam :) Według mnie najlepiej zagrał w ''Edwardzie Nożycorękim'' no i oczywiście w ''Piratach..'' :D

madwomanxD

No, tak do końca to się nie zgodzę, jest wiele aktorów lepszych. Ale Johnny gra często w dość nietypowych filmach, w duecie z Burtonem i być może dlatego jest postrzegany jako "potrafi wcielić się w każdą rolę". Ale nie mogę zaprzeczyć, że jest bardzo charakterystyczny i przyciąga do filmu.
A Sparrowa wcale trudno nie było zagrać, taki wiecznie upity, ekscentryczny pirat, miał lepsze role.

użytkownik usunięty
madwomanxD

Gdzie Depp najlepszym aktorem... Dziewczyno....

Uwielbiam go, ale aktorem to on jest na ocenę 7 może za Sparrowa (najlepsza rola) na 8. Jest mistrzem w graniu dziwolągów, ale nie ma startu do Pacino, De Niro, Nicholsona, DiCarprio i Pitta i wielu innych. Tak nie ma startu do Brada Pitta, który jest najbardziej wszechstronnym aktorem w historii, i w każdej roli skrada film. Potrafi zagrać wszystko.

A Depp... to taka wisienka na torcie niektórych filmów, ale żeby on porywał? Nie bardzo - brakuje mu charyzmy jaką miała postać Sparrowa. Widziałem z nim chyba 11 filmów a z tych głośnych tylko Edwarda Nożyczorękiego nie oglądało. Tak wszystko widziałem od Donnie Brasco przez Co gryzie gilberta grape'a i Dziewiąte wrota po Piratów.

Tylko w Piratach skradł cały spektakl ale na tle mdłego Blooma, i drewninanej Knightley jego postać zyskiwała epickości. W Donnie Brasco nic specjalnego, w Dziewiątych wrotach był widoczny bo był jedyny, w "Co gryzie gilberta grape'a" zmiażdżony, zjedzony i wypluty przez genialną rolę DiCaprio.

zgadzam sie ze nie ma szans do tych aktorow ktorych wymieniles a szczegolnie do Pacino(ktory w mojej opinii jest aktorem wszechczasow) jednak Depp jest dobrym aktorem,gra to co ma zagrac ;p ale jak dla mnie jego najlepsza rola to w Truposzu :P

giovanni50

a co to ma wspolnego z moja wypowiedzia ?

sokkerowiec1

benny i joon - mało znany film. wg mnie zagrał tam genialnie

madwomanxD

Co Ty.