Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Takie extra przystojniak, a Wy daliście takie zdjęcie! Proszę zmieńcie je! Na jekieś fajne! Najlepiej ze Sweeney'ego lub Sleepy Hollow!

kinga_94

Błagam, nie zmieniajcie tego zdjęcia!!! Ja chce jeszcze przez parę miesięcy poczytać sobie jakie to "ważne" problemy mają odwiedzający to forum ;p ;)).
P.S. Nawet jak Ci zmienią to nie na Sweeneya czy Ichaboda tylko Janka z sesji zdjęciowej ;p. I w ogóle- czy fota to aż tak ważna sprawa?

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Lady, nie wiesz, że człowieka ocenia się po okładce? Ważne jest jak wyglądasz i chrzanić to, jakim jesteś człowiekiem!

Ludu mój, tłumnie dołączmy do tej zacnej inicjatywy, albowiem "TO" zdjęcie Johnna musi odejść! I niech zamiast niego, nie będzie niczego...Trzeba go wywalić z tej ramki i zostawić puste miejsce - wtedy nie będzie go można wychwalać za aparycję bo nikt nie będzie wiedział jak On wygląda :D Czyż to nie szatański plan? ]:->

Dobre, nareszcie coś nowego i zarazem ciekawego.

kinga_94

Hmmm... Tak dawno nie było tematu o zmianie zdjęcia, ze już zaczynałam tęsknić :P. Proponuję codziennie wstawiać inną fotkę, nie będziemy nadążać z pisaniem petycji o nowe zdjęcie :P.

Nemezis93

Ja jestem za tym że by faktycznie tam nic nie było lub wielki znak ?zapytania żeby tam był.Żeby nie było że tam nic niema. :)))

kinga_94

To ja jestem za wstawieniem zdjęcia z planu Piratów z Karaibów 4.

Gehenn

eee tam ja jestem za wstawieniem mojego zdjęcia :P

Madame

Wstawmy Słońce, on już od dawna jest twarzą tego forum :P

_bateman

Zgadzam się z Gehenn, wstawmy zdjęcie z Piratów 4- moment, w którym Depp pokaże goły tyłek (przecież tylko na to liczę ;p ;))

Lady_From_Burton_World

Wstawmy zdjęcie innego aktora i liczmy ile nowych tematów zostanie z tego powodu założonych. Ludzie będą wpadać w panikę i skakać z wieżowców, bo będzie podpisane, że to Depp, a to nie będzie Depp ;P

Astartte

Proponuje Pana Zacona Efrona, miszcza aktorstwa, który to widokiem swym przyćmiewa gwiazdy, księżyc, Mars, Jowisz i inne wynalazki (tylko Słońca nie ;p)
Myśle, że emo by się załamali, bo w końcu załamywanie się bez powodu to ich domena...

Lady_From_Burton_World

ups, nie dokończyłam ;p

Myśle, że emo by się załamali, bo w końcu załamywanie się bez powodu to ich domena, a tu tyle ludzi byłoby przybitych widokiem Efrona u Deppa...

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

JA was nie rozumiem... jak możecie się naśmiewać z Zakusia? przecież on jest taki zdolny... ;D

Zdolny do robienia kupy. Na tym kończą się jego liczne talenta...

Lady_From_Burton_World

A ty wykupiłaś prawa autorskie do użycia tego słowa?

Lady_From_Burton_World

Wstawmy ruchomy avatr !! na jednej stronie Johnny-pirat, a na drugiej stronie avatru Johnny-Edward. ..i wszyscy skojarzą kim jest Johnny Depp.

PannaMartyna

taaaaa z podpisem brokatowym "I'm pirate Johnny" - coby ktoś się jeszcze nie kapnal....

taCoryje

"I'm pirate Johnny Sparrow"- dla jeszcze mniej rozumujących (taaaaak, są tacy, znam nawet parę takich osób...)

Lady_From_Burton_World

hahahahaha ja na szczęście nie. wiekszosc takich osob poznaje po prostu poprzez posty na tym forum ;D

taCoryje

dobra ja zmienię, ale najpierw wyślij mi zdjęcie swojego pasztetu w kanapce - siebie

un_soleil

A kogo to obchodzi, to nie zdjęcie jest ważne, na cholere je zmieniać, co, zły profil albo nie wiem, złe shadery xD
Ja tego aktora oceniam z grę (skąd inąd genialną), nie zaś za wygląd, i chyba tak się powinno oceniać aktorów, no nie?

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

wcale, że nie... liczy się wygląd, łapówki i dupodajstwo. Nie uczyli Cię o tym w szkole?

użytkownik usunięty
kinga_94

zg@dzam sie kingom na tym zdjeciu wyszedl jak by mial sie zesrac!!!! XD
<3 love you nick <3

ja też jestem za nowym zdjęciem, nie dlatego ,że twarz jest ważna tylko dlatego,że to już jest długo i mi się znudziło zresztą chyba nie tylko mi... tak dla bajeru ;)

maga89

Hm. Tak się zastanawiam, czy jeżeli ktoś będzie zdjęcie zmieniał, to na czarno-białe czy kolorowe? To ważna kwestia jest, biorąc pod uwagę te wszystkie spiski...

Wampiratka

Sadzę, że najważniejszą kwestią w tym całym spisku jest fakt czy nowe zdjęcie Deppa będzie brokatowe, różowe i "sweet" czy też nie ;00

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

nie... najważniejsze jest, czy pokaże wreszcie ten tyłek, czy nie ;]

taaa...jeżeli Johnny pokaże tyłek to Vanessa już w ogóle nie będzie go wypuszczała w domu ;p

ulterior_dreamer

wracając do mojej propozycji świetlistego avatara:D
http://www.avatarsdb.com/avatars/captain_jack_sparrow.gif

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

wes ulterior drimer wes nie zamulaj~!!!! cos ci sie nie podoba:??! XD nie musicie sie wszyscy smiac ze mnie!! masz cos do rozowego>>> zwalaj idiotko zamulona i hate yo !
<mileyrovcks>

użytkownik usunięty

Kolejny zjeb chory na pokemonoze... znowu tu przylazłaś? Po jaką cholerę, się pytam? nie dość, że wszystkich wkurwiasz, nikt Cię tu nie zaprosił i mamy w dupie co sądzisz o tym, czy o tamtym, to jeszcze naćkałaś posta masą niepotrzebnych do niczego znaków interpunkcji, mało udanej ironii i błędów ortograficznych.

Podsumowując, WON! PRECZ! RAUS! i nie pokazuj się tu więcej :/
(mało mnie obchodzi, czy to jest prowokacja,czy nie. Radzę Ci się stąd wynieść)

"wes ulterior drimer wes nie zamulaj~!!!! cos ci sie nie podoba:??! XD nie musicie sie wszyscy smiac ze mnie!! masz cos do rozowego>>> zwalaj idiotko zamulona i hate yo !
<mileyrovcks>"

oHh...wYb@cZ kOfF@nn@ PuSsy, żE t@k Z@mUl@m, @lE wYsł@Ł@m 56 @-mailI dO DepPu$i@ i M! jEsZczE n!e oODpIs@ł ;(( ;((

bĘdĘ pŁ@kU$i@Ć ;( ;( ;(((((((((

nO i b@rDzO cIę pRzEprAsZ@m zDziRoOo ;((( n@ zgOOoOdĘ bOoOziOlĘ? =**=**

@ J loVe yO !! =** =**
<mileysweeeeeeeeeeeeet> =******

tłumaczenie:

Głupiutka, różowa szmatko nie pisz więcej (przynajmniej tutaj), bo wkurwiasz przynajmniej połowię użytkowników i ogólnie mamy w dupie twoje zdanie i poglądy :))

Wesołych świąt ;))

ulterior_dreamer

Mówcie (piszcie) co chcecie, ale jesteście moimi idolkami. Wasze nabijanie się z tzw. pokemonów conajmniej mi imponuje. Jak ktoś wcześniej stwierdził: "Gdyby Depp to przeczytał to dupa by mu odpadła ze śmiechu".. No to mi już odpadła :)

Beyond_Birthday

Lepiej, żeby mu nie odpadała, bo nie będzie co pokazać w 4 części Piratów ;p
Co do tzw. pokemonów- pokaż mi jedna osobę (poza nimi), która się z nich nie nabija? ;)

Lady_From_Burton_World

Nawet jeśli takowa osoba istnieje to szkoda czasu na jej szukanie... Musiałabym uzbroić się w cierpliwość

użytkownik usunięty
Beyond_Birthday

To by była mission impasible (dobrze napisałam?)

kinga_94

ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!

użytkownik usunięty
lays19_91

NIE...
NIE...
NIE...
NIE...
NIE...
NIE...nadużywaj caps locka

Pewno że nie zmienią tego zdjęcia bo jest świetne.:)))

Dobre. :))) i oby tak dalej.

lays19_91

Dawno cię tu nie było,a masz zdjęcia,bo chyba obiecałaś że wkleisz na forum.:)))

MorganaBlackcat

Zdjęcie reprezentacyjne na fw jest bardzo istotne.Tutaj Depp wygląda ,jak spróchniały dziadek.Mi tu nie gadajcie ,że nie jest ważne,jak jest!PMilej byłoby popatrzeć na korzystniejszą fotęxD
Pozdrawiam i Happy Christmas and Merry New Year!

_Tanya_

Macie problemy... Wygląda jak Depp? Wygląda. Więc czego, pytam?! Może jeszcze napiszcie do niego list z zażaleniem, dlaczego dał zrobić sobie zdjecie na którym wygląda normalnie a nie takie, byście mogły zesrać sie z podniecenia?

_Tanya_

No dobra. Zgodze sie jedynie, że milej byłoby popatrzeć na korzystniejszą fotę, ale nie o to tu przecież chodzi.

MorganaBlackcat

to zdjęcie wcale nie jest "świetne", ale to część buntu i spisku, aby pokazać, że nie chodzi o to jaki Depp jest cudowny, piękny i przystojny itp...

...ale, że jest dobrym aktorem !!

...no chyba, że to znowu czyjaś akcja opanowania forum ;0

ulterior_dreamer

Mi sie bardzo podoba to zdjecie, nie wiem co od niego chcecie.

_Em

A swoja droga to zalozycielka tematu zrobila sobie taki avatar jak moj... Nie ma to jak zgapianie od kogos pomyslow.

_Em

uważam że na tym zdjęciu wygląda dziwnie. jest tyle jego boskich zdjęć (m.in. Wasze cudowne avatary:P)
Zmieńcie na taki żebyz adowolił wszytskich ^^ :D ;P

bujawoblokach

Zdjęcie jest bardzo ciekawe i nietypowe ,jak to całe forum. :)))

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

ja mówiłam, że pusta ramka najlepiej oddawałaby (alegorycznie) wnętrze jego fanek, ale mnie się tu nie słucha... bo po co!?