Takie extra przystojniak, a Wy daliście takie zdjęcie! Proszę zmieńcie je! Na jekieś fajne! Najlepiej ze Sweeney'ego lub Sleepy Hollow!
Błagam, nie zmieniajcie tego zdjęcia!!! Ja chce jeszcze przez parę miesięcy poczytać sobie jakie to "ważne" problemy mają odwiedzający to forum ;p ;)).
P.S. Nawet jak Ci zmienią to nie na Sweeneya czy Ichaboda tylko Janka z sesji zdjęciowej ;p. I w ogóle- czy fota to aż tak ważna sprawa?
Lady, nie wiesz, że człowieka ocenia się po okładce? Ważne jest jak wyglądasz i chrzanić to, jakim jesteś człowiekiem!
Ludu mój, tłumnie dołączmy do tej zacnej inicjatywy, albowiem "TO" zdjęcie Johnna musi odejść! I niech zamiast niego, nie będzie niczego...Trzeba go wywalić z tej ramki i zostawić puste miejsce - wtedy nie będzie go można wychwalać za aparycję bo nikt nie będzie wiedział jak On wygląda :D Czyż to nie szatański plan? ]:->
Hmmm... Tak dawno nie było tematu o zmianie zdjęcia, ze już zaczynałam tęsknić :P. Proponuję codziennie wstawiać inną fotkę, nie będziemy nadążać z pisaniem petycji o nowe zdjęcie :P.
Ja jestem za tym że by faktycznie tam nic nie było lub wielki znak ?zapytania żeby tam był.Żeby nie było że tam nic niema. :)))
Zgadzam się z Gehenn, wstawmy zdjęcie z Piratów 4- moment, w którym Depp pokaże goły tyłek (przecież tylko na to liczę ;p ;))
Wstawmy zdjęcie innego aktora i liczmy ile nowych tematów zostanie z tego powodu założonych. Ludzie będą wpadać w panikę i skakać z wieżowców, bo będzie podpisane, że to Depp, a to nie będzie Depp ;P
Proponuje Pana Zacona Efrona, miszcza aktorstwa, który to widokiem swym przyćmiewa gwiazdy, księżyc, Mars, Jowisz i inne wynalazki (tylko Słońca nie ;p)
Myśle, że emo by się załamali, bo w końcu załamywanie się bez powodu to ich domena...
ups, nie dokończyłam ;p
Myśle, że emo by się załamali, bo w końcu załamywanie się bez powodu to ich domena, a tu tyle ludzi byłoby przybitych widokiem Efrona u Deppa...
JA was nie rozumiem... jak możecie się naśmiewać z Zakusia? przecież on jest taki zdolny... ;D
Wstawmy ruchomy avatr !! na jednej stronie Johnny-pirat, a na drugiej stronie avatru Johnny-Edward. ..i wszyscy skojarzą kim jest Johnny Depp.
"I'm pirate Johnny Sparrow"- dla jeszcze mniej rozumujących (taaaaak, są tacy, znam nawet parę takich osób...)
hahahahaha ja na szczęście nie. wiekszosc takich osob poznaje po prostu poprzez posty na tym forum ;D
A kogo to obchodzi, to nie zdjęcie jest ważne, na cholere je zmieniać, co, zły profil albo nie wiem, złe shadery xD
Ja tego aktora oceniam z grę (skąd inąd genialną), nie zaś za wygląd, i chyba tak się powinno oceniać aktorów, no nie?
wcale, że nie... liczy się wygląd, łapówki i dupodajstwo. Nie uczyli Cię o tym w szkole?
zg@dzam sie kingom na tym zdjeciu wyszedl jak by mial sie zesrac!!!! XD
<3 love you nick <3
ja też jestem za nowym zdjęciem, nie dlatego ,że twarz jest ważna tylko dlatego,że to już jest długo i mi się znudziło zresztą chyba nie tylko mi... tak dla bajeru ;)
Hm. Tak się zastanawiam, czy jeżeli ktoś będzie zdjęcie zmieniał, to na czarno-białe czy kolorowe? To ważna kwestia jest, biorąc pod uwagę te wszystkie spiski...
Sadzę, że najważniejszą kwestią w tym całym spisku jest fakt czy nowe zdjęcie Deppa będzie brokatowe, różowe i "sweet" czy też nie ;00
wracając do mojej propozycji świetlistego avatara:D
http://www.avatarsdb.com/avatars/captain_jack_sparrow.gif
wes ulterior drimer wes nie zamulaj~!!!! cos ci sie nie podoba:??! XD nie musicie sie wszyscy smiac ze mnie!! masz cos do rozowego>>> zwalaj idiotko zamulona i hate yo !
<mileyrovcks>
Kolejny zjeb chory na pokemonoze... znowu tu przylazłaś? Po jaką cholerę, się pytam? nie dość, że wszystkich wkurwiasz, nikt Cię tu nie zaprosił i mamy w dupie co sądzisz o tym, czy o tamtym, to jeszcze naćkałaś posta masą niepotrzebnych do niczego znaków interpunkcji, mało udanej ironii i błędów ortograficznych.
Podsumowując, WON! PRECZ! RAUS! i nie pokazuj się tu więcej :/
(mało mnie obchodzi, czy to jest prowokacja,czy nie. Radzę Ci się stąd wynieść)
"wes ulterior drimer wes nie zamulaj~!!!! cos ci sie nie podoba:??! XD nie musicie sie wszyscy smiac ze mnie!! masz cos do rozowego>>> zwalaj idiotko zamulona i hate yo !
<mileyrovcks>"
oHh...wYb@cZ kOfF@nn@ PuSsy, żE t@k Z@mUl@m, @lE wYsł@Ł@m 56 @-mailI dO DepPu$i@ i M! jEsZczE n!e oODpIs@ł ;(( ;((
bĘdĘ pŁ@kU$i@Ć ;( ;( ;(((((((((
nO i b@rDzO cIę pRzEprAsZ@m zDziRoOo ;((( n@ zgOOoOdĘ bOoOziOlĘ? =**=**
@ J loVe yO !! =** =**
<mileysweeeeeeeeeeeeet> =******
tłumaczenie:
Głupiutka, różowa szmatko nie pisz więcej (przynajmniej tutaj), bo wkurwiasz przynajmniej połowię użytkowników i ogólnie mamy w dupie twoje zdanie i poglądy :))
Wesołych świąt ;))
Mówcie (piszcie) co chcecie, ale jesteście moimi idolkami. Wasze nabijanie się z tzw. pokemonów conajmniej mi imponuje. Jak ktoś wcześniej stwierdził: "Gdyby Depp to przeczytał to dupa by mu odpadła ze śmiechu".. No to mi już odpadła :)
Lepiej, żeby mu nie odpadała, bo nie będzie co pokazać w 4 części Piratów ;p
Co do tzw. pokemonów- pokaż mi jedna osobę (poza nimi), która się z nich nie nabija? ;)
Nawet jeśli takowa osoba istnieje to szkoda czasu na jej szukanie... Musiałabym uzbroić się w cierpliwość
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
ZMIEŃCIE ZDJĘCIE !!!
Zdjęcie reprezentacyjne na fw jest bardzo istotne.Tutaj Depp wygląda ,jak spróchniały dziadek.Mi tu nie gadajcie ,że nie jest ważne,jak jest!PMilej byłoby popatrzeć na korzystniejszą fotęxD
Pozdrawiam i Happy Christmas and Merry New Year!
Macie problemy... Wygląda jak Depp? Wygląda. Więc czego, pytam?! Może jeszcze napiszcie do niego list z zażaleniem, dlaczego dał zrobić sobie zdjecie na którym wygląda normalnie a nie takie, byście mogły zesrać sie z podniecenia?
No dobra. Zgodze sie jedynie, że milej byłoby popatrzeć na korzystniejszą fotę, ale nie o to tu przecież chodzi.
to zdjęcie wcale nie jest "świetne", ale to część buntu i spisku, aby pokazać, że nie chodzi o to jaki Depp jest cudowny, piękny i przystojny itp...
...ale, że jest dobrym aktorem !!
...no chyba, że to znowu czyjaś akcja opanowania forum ;0
A swoja droga to zalozycielka tematu zrobila sobie taki avatar jak moj... Nie ma to jak zgapianie od kogos pomyslow.
uważam że na tym zdjęciu wygląda dziwnie. jest tyle jego boskich zdjęć (m.in. Wasze cudowne avatary:P)
Zmieńcie na taki żebyz adowolił wszytskich ^^ :D ;P