Takie extra przystojniak, a Wy daliście takie zdjęcie! Proszę zmieńcie je! Na jekieś fajne! Najlepiej ze Sweeney'ego lub Sleepy Hollow!
Też mówiłam że to dobre. Masz racje.Niech żeby każdy sobie wyobrażał co tam chcę i będzie spokój. Wszystko co nietypowe jest tu do przyjęcia ,tak jak to forum i aktor ,którego nie da się wsadzić w żadne ramki bo z nich i tak ucieknie.Nieprawdaż :)))
Z takiej ramki to ucieknie...
ale gdyby go tak porwać i umieścić w jakiejś klatce albo w pomieszczeniu bez klamek... ;00
...pomyślcie tylko, mogłybyśmy cały czas oglądać nowe przygody Sweeney Todda (który nie żyje), Edwarda (któremu już się nie chce robić śniegu)...itp.
...ale mówię głupoty, chyba przez święta...
albo, o nie, to te pokemony !! !! !! ;00 ;00 !! !!
A ja przed chwila obejrzałam "Piratów z Karaibów" i się tego nie wstydzę ;p. Przynajmniej się pośmiałam, a było z czego (czytaj- tłumacze znowu dali dupy i polowe najlepszych tekstów zepsuli). A już prawie sikałam ze śmiechu, jak zaczęli tłumaczyć rozmowę Jacka z tubylcami... ;p ;))
Ale soundtrack cudny! Nic tylko słuchać ;).
Popieram ale zepsuli chyba wszystkie teksty ,oraz tłumaczyli to co w oryginale w ogóle nie było tłumaczone.Muzyka fakt świetna zwłaszcza motywy Krakena i Jones'a ,przynajmniej dla mnie. :)))
Właśnie słucham Davy Jonesa- jedna z moich ulubionych melodii z całej trylogii. Ale i tak nic nie przebije Up is down z trójki... ;)
jestem jednym z większych jego fanów i zgadzam się. powinni zmienić zdjęcie.
dużo lepiej wygląda w dłuższych włosach...z tymi wszystkimi . wisiorkiami. chustkami i pierścionkami...to mu daje taki . dziwakowaty wygląd i chyba wszyscy za to go kochamy.