Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zdrowia szczęścia pomyślności i innych tam pierdół.
I oby sie panu żaby nie kisiły.

Yoko_ono

wszystkiego najleszego mistrzu!!

no zdrowia szczęścia i takich tam
kasy to nie będe życzyć hehe
ale tak ogólnie to wszystkiego naj naj naj!!!!!!

Nadia_3

wszystkiego co najlepsze i 100 lat albo i wiecej:)

gosik_z

Ja się też dołączam do życzeń. Wszystkiego najlepszego Johnny!

Yoko_ono

wsszystkiego najlepszego dużo zdrowia i szczęścia z Vanessą , rozwoju dalszej wspaniałej kariery i czego dusza zapragnie.<rum>:D
nie wierzę że to napisałam bo w końcu on sie o tym nie dowie. niestety ale coś liczą sie intencje:D pozdro

Yoko_ono

i żeby grał w jeszcze wielu dobrych filmach i dostał wiele nagród.
Pozdro dla fanów Depp'a

Vala_MalDuran

Wszystkiego najlepszego! ach Johnny...; P

użytkownik usunięty
Vala_MalDuran

Hello
Również dołączam się do życzeń ...

Johnny(wiem, że tego nie będzie czytał, ale pewnie wie o tym, że my mu wszystkiego naj życzymy) wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia i czego sobie zapragniesz;) A tak naprawde życzę Ci byś był szczęśliwy z Vanessą na zawsze:) I w ogóle wszystkiego naj... MISTRZU:*

_Anusia_

Przedewszystkim zdrowia! Szczęścia w rodzinnym gronie. Abyś był taki jaki jest i żebyśmy mogły Cię jescze podziwiać w kolejnych filmach. foxi. (wiadomo, że tego nie przeczyta ale niech będzie;])

Foxi_2

No to Mistrzuniu: zdrowia jak najwięcej, życia 151 lat, szczęścia, jak najwięcej prestiżowych nagród, rozwoju wspaniałej kariery, w ogóle spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego w ogóle...
Pozdro

Foxi_2

Wszystkiego najlepszego:* Przede wszystkim zdrowia, bo po tym co stało się Lily-Rose to chyba wiesz że to jest najważniejezze;) Pieniędzy Ci nie życzę , bo masz ich pod dostatkiem;) Za to spokoju, którego pewnie Ci brak. Abyś żył jak najdłuzej z Vanessą, ale SZCZĘŚLIWIE!! Po prostu szczęścia i pozbycia demonów sprzed lat!! Szczęsliwej 44;);)

Twoja, Ola:*:*

Yoko_ono

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :D
zdrówka(zeby z córeczka było już git),szczescia,pieniazków XD i tam tego wszystkiego co sie jeszcze składa for one the best actor in this fuc**ng world :]

Yoko_ono

Happy Birthday For Youuuu!!!!! To, czego chciałam mu życzyć, już zostało napisane. Tak wie nie będę się powtarzać:D
We love You, Johnny!!!! :)

Yoko_ono

Wszystkiego naj... naj... naj... naj... naj... naj... naj... naj... naj.. naj... naj... naj... naj...!!!!!!!!
Nie będe się powtarzać;)))

Yoko_ono

Happy Birthday Johnny! Wszystkiego naj naj naj, czego tylko pragniesz niech Ci się spełni :D

vilandra_4

Ja też dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Johnny! Szczęścia, zdrowia, pomyślności, szczęśliwego życia z rodziną i powodzenia w karierze.

tomek141991

I ja się dołączam^^ Tak więc wszystkiego naj naj naj naj naj.... Obyś żył jak najdłużej i grał w tych swoich cudownych filmach! :)

Annouche

też się dołączam :D wszystkiego najlepszego Johnny ;)

Monika_59

zawsze świeżej śmietanki!

i starego wina ;)

Yoko_ono

ja również życze mu jak najlepiej:) nie życze CI, johnny, żebyś nie spotykał na swej drodze żadnych nieszczęść i przeszkód, bo dzieki nim uczymy się i doceniamy to co mamy:)
HAPPY BIRTHDAY!

użytkownik usunięty
Yoko_ono

Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dużo fanów ,filmów i popularności!!!!!!!!! Kasy chyba nie musze życzeć :)

Yoko_ono

Co tu dużo gadać, wszystkiego co najlepsze!!! 100 lat albo i więcej!
POwodzenia

użytkownik usunięty
Yoko_ono

Dołączam się do życzeń ;)) Wszystkiego naaaaj Johnny;) Przede wsyztskim nadal życze Ci dalszych, wspaniałych ról filmowych ;**:)

Yoko_ono

Życzę Ci tego wszystkiego, czego byś sam sobie zażyczył!!!

Elanor

Ja też się dołączam do życzeń! Wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia z Vanessą i dziećmi, wielu nowych ról i spełnienia marzeń! I jeszcze żebyś za zawsze pozostał sobą, bo za to cię kochamy.
A od mojej kochanej siostrzyczki: udanego ślubu, kolejnej możliwości zagrania Jacka (skoro przyznajesz, że tak go lubisz, że nie chcesz się z nim rozstawać) i zdobycia wielu nagród!!
100 i więcej lat!!!

Yoko_ono

ja też dołączam się do życzeń...
i życzę samych super ról

Yoko_ono

wszystkiego najlpsiejszego z okazji urodzinek...oby kariera dalej kwitła i żeby sława nigdy nie ucichła! Jesteś świetnym aktorem....

Pozdrofki dla fanów Johnny'ego Depp'a i nie tylko :*

siana007

Zdrowia dla córy:D i dla rodzinki:)) I tak jesteś najlepszy, masz chyba wszystko:P Więc jeśli może byc lepiej..to życzę Ci tego:D:*

Yoko_ono

Dokładam się do życzeń :D Wszystkiego najlepszego!!!!!!

Yoko_ono

wszystkiego naj naj lepszego geniuszu!!
zycze Ci wspanialych rol, dlugiego zycia z Vanessą
i jeszcze wiecej dzieci;p

... no a to bardziej zyczonko dla mnie bys kiedys
mogl odwiedzic nasz wspanialy kraj ktory
nazywa sie Polska i zobaczyl ilu masz tu
wiernych fanow (napisalam to troszke jak by mial
to przezytac ale kit) pozdro for all;*

Maggie_oO

Wszystkiego najlepszego Johnny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3

Yoko_ono

Jeszcze ja! Jeszcze ja! podpisuję się pod tymi wszystkimi życzeniami... i tak nie przeczyta ale się wyśle telepatycznie;)

Yoko_ono

Wszystkiego najlepszego, dla najseksowniejszego karaibskiego pirata!! Wypije za twoje zdrowie!! :)

Yoko_ono

Ja również podpisuje sie pod WSZYYSTKIMI życzeniami jakie tutaj padły:))
Johnny po prostu bądź sobą i nie zmnieniaj się bo jestes wspaniały:DD
Pozdrawiam wszystkich;]

Klaudiiia

wszystkiego naj naj naj naj naj leprzego dla Johnny'ego :D:D

BK_201

1. Depp na pewno nie wejdzie na takie strony
2. Życzenia są po polsku, a gdyby on tu wszedł (pkt.1 - to się nie stanie, ale może kiedyś...) to i tak nie będzie wiedział co o nim piszecie.

Nameless

Wiadomo, że nie wejdzie, ale napisać zawsze można. Zresztą jeżeli już miałby wejść (co jest niemożliwe) i chciałby się dowiedzieć, co tu jest napisane (co jest jeszcze bardziej niemożliwe) to mógłby (i to jest możliwe)- może sobie wejść na tłumacza internetowego, skopiować tekst i wcisnąć "translate into english", jak ja czasem robię, tyle że tłumacząc tekst angielski na polski. Więc na upartego by się dało. Ale i tak pkt.1

Nameless

Johnny Depp nie zajrzy na to forum na pewno, ale na IMDb można było z nim jakiś czas temu pogadać, bo zaglądał regularnie. Niestety mnie ta przyjemność nie spotkała... :(

Szajba

szajba moglbys dac linka do jakiejs dyskusji(na IMDB) gdzie byl Johnny ?

Iker_2

Niestety nie. Dlatego, że zakończył on swoją "bytość" na IMDb najwczęsniej rok temu, a na tamtym forum, tematy znikają co jakiś czas.

Nameless

O bore dziewczyny (czy chłopaki) wiadomo ze on tutaj nie wejdzie tylko piszemy zyczenia dla własnej przyjemności ze o nim nie zapominamy.
A drugi punkt jest naprawde śmieszny <haha>

Yoko_ono

wszystkiego naj naj!! :*
jestesmy z Toba Johnny!! :D

drulaa

no co Ty nie powiesz Nameless... Nie wpadłabym na to.. hmm... Po prostu chodzi o zabawę :P Jesteśmy jego fankami i wymieniamy się zyczeniami i tyle...

happysad_owa

wszystko jak wyżej.

naj. naj

tada!

Yoko_ono

Wszystkiego naj naj Johnny ! Zdrowia, szczęścia i tych innych takich różnych... No i wszystkiego tego czego życzyli Ci wszyscy powyżej (i poniżej) 100 lat xD

Yoko_ono

Wszystkiego najlepszego Johny!!Obyś jeszcze raz zabłysnął na scenie jako Jack Sparrow (w 4 części piratów :] ,jeśli powstanie)!

Yoko_ono

Happy Birthday!

Wszystkiego najlepszego!

Sto lat!

Yoko_ono

Ja powiem tylko tyle:
życzę Johnnemu żeby dostał Oscara i żeby nigdy się nie zmieniał,bo lubię go właśnie za to jaką postawę reprezentuje:D

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Szajba albo ktoś inny czy nie znacie jakiś forum gdzie wypowiada sie johnny oprócz tego coś podawał