Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Inne stacje TV

użytkownik usunięty

Mam pytanie... Czy istnieje jakiś specjalny powód, dla którego w "Filmach w telewizji" nie ma wielu filmów z Johnnym? Mam na myśli te, które lecą na kanałach takich jak: FilmBox, TV1000 i kanałach tego typu? Wiele osób je ma (często o tym nie wiedza), a filmy z Deppem lecą tam stosunkowo często. Ostatnio np. na TV1000 często leci "Blow" a na Filmboxie ma podobno niedług lecieć "Człowiek który płakał". Jest jakiś specjalny powód? Bo nie chciałabym dodawać gdyby taki istniał ;p. Ale jeżeli nie ma to chętnie dodam. :)
Sorry że tak dziwnie napisane, ale mam nadzieję że ktoś zrozumiał ;p

hm no właśnie ja nie specjalnie ... ;p .........

użytkownik usunięty
millcia

Dodam jakby ktoś chciał:
Blow
Johnny Depp (wyst.) TV 1000 20:00 piątek, 27 marca 2009
Blow
Johnny Depp (wyst.) TV 1000 6:00 sobota, 28 marca 2009

http://img27.imageshack.us/img27/470/screenhunter01mar2809.jpg

mam nadzieje że to widać popatrz sobie tam są wszystkie filmy które można w danym tygodniu zobaczyć.

użytkownik usunięty

To nie są wszystkie, przecież napisałam że są jeszcze inne stacje! Bez nerwów, sorry za założenie tematu, zgłaszam do usunięcia ;p

Ale nie bardzo zrozumiałam o co Ci chodzi. Nie musisz od razu zgłaszać do usunięcia i się obrażać. Myślałam że tego nie zauważyłaś , nie oglądam tv bo mi się nie chcę. wymienione przez Ciebie stacje pojawiały się w tamtym okienku jeszcze w zeszłym roku. Pewno przestali płacić za reklamę na film@webie stąd nie ma ich w ofercie programowej.

użytkownik usunięty

Ja się nie obraziłam, tylko stwiedziłam że napisałam tak że nikt nie zrozumie, więc że taki temat jest bez sensu ;p. Ostatnio te filmy po prostu zauważyłam jak patrzyłam na program TV, i chciałam poinformować ;p. Sorry za takie "zagmatwanie" informacji ;p

Cóż za wspaniały, wzruszający koniec...

ulterior_dreamer

Popieram... stosunkowo rzadko 'lecą' filmy z Depp'em, a jak już są to bardzo późno, jak np: "Człowiek, który płakał" wtorek 22:40 (TVP2) ;(

moni921

to to jeszcze nie jest tak późno.. bywało gorzej ;P