Mam pytanie... Czy istnieje jakiś specjalny powód, dla którego w "Filmach w telewizji" nie ma wielu filmów z Johnnym? Mam na myśli te, które lecą na kanałach takich jak: FilmBox, TV1000 i kanałach tego typu? Wiele osób je ma (często o tym nie wiedza), a filmy z Deppem lecą tam stosunkowo często. Ostatnio np. na TV1000 często leci "Blow" a na Filmboxie ma podobno niedług lecieć "Człowiek który płakał". Jest jakiś specjalny powód? Bo nie chciałabym dodawać gdyby taki istniał ;p. Ale jeżeli nie ma to chętnie dodam. :)
Sorry że tak dziwnie napisane, ale mam nadzieję że ktoś zrozumiał ;p
Dodam jakby ktoś chciał:
Blow
Johnny Depp (wyst.) TV 1000 20:00 piątek, 27 marca 2009
Blow
Johnny Depp (wyst.) TV 1000 6:00 sobota, 28 marca 2009
http://img27.imageshack.us/img27/470/screenhunter01mar2809.jpg
mam nadzieje że to widać popatrz sobie tam są wszystkie filmy które można w danym tygodniu zobaczyć.
To nie są wszystkie, przecież napisałam że są jeszcze inne stacje! Bez nerwów, sorry za założenie tematu, zgłaszam do usunięcia ;p
Ale nie bardzo zrozumiałam o co Ci chodzi. Nie musisz od razu zgłaszać do usunięcia i się obrażać. Myślałam że tego nie zauważyłaś , nie oglądam tv bo mi się nie chcę. wymienione przez Ciebie stacje pojawiały się w tamtym okienku jeszcze w zeszłym roku. Pewno przestali płacić za reklamę na film@webie stąd nie ma ich w ofercie programowej.
Ja się nie obraziłam, tylko stwiedziłam że napisałam tak że nikt nie zrozumie, więc że taki temat jest bez sensu ;p. Ostatnio te filmy po prostu zauważyłam jak patrzyłam na program TV, i chciałam poinformować ;p. Sorry za takie "zagmatwanie" informacji ;p
Popieram... stosunkowo rzadko 'lecą' filmy z Depp'em, a jak już są to bardzo późno, jak np: "Człowiek, który płakał" wtorek 22:40 (TVP2) ;(