Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

otwieram zakładkę i wszystko jest w porządku dopóki nie przejdzie sie z lekramy do film webu.

un_soleil

Nowy filmweb to ostatnie dno:( Ja nie mogę ocenić żadnego filmu ani serialu nakręconego później niż w 2006 r. :( Avatara też nie mogę zmienić:( Żenada:(

un_soleil

! :D

Wy tez z przyzwyczajenia przesuwacie spacją do końca linijki?! :D

Mada_gringo

Tak Mado, my też :D

Nowy Fw...po co tracić na niego nerwy? Wszystko co dobre szybko się kończy, więc dobre czasy tej strony też przeminęły szybko i moja blogowa działalność chyba też, ale narzekanie nic tu nie zmieni <a szkoda>.

un_soleil

Mi tu.

BeautyAndStupid

sri tu.

tiaaaa. to naciskanie spacji jest straszne :DD swoją drogą, mamy kolejny jest plus nowego filmwebu, że to zmienili :>

un_soleil

Kto otrzymał dziś wyniki z egzaminu gimnazjalnego? Chwalić się [o ile jest czym xd]

Mada_gringo

250 z polaka, 238 z anglika i tylko 100 z matmy...
Ale myślę, że pozwoli mi to dostać się do wymarzonej szkoły dla zamiataczy ulic z rozszerzonym językiem mongolskim :D

Lady_From_Burton_World

Moja siora:D Nawet nieźle jej poszło w sumie tak z 68 bez anglika bo podobno się nie liczy:D

Hip hip hurrej!!!!!!!!!!!!!!!! Udało mi się zmienić avka:D:D:D W końcu nie wiem za którym razem:) Ale tak z 5 prób było na pewno:) Teraz muszę znaleźć tylko sposób na filmy:)

violet363

Dobra, pochwale się;P Human-48, matma-29, anglik-47.