Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

TAAAAAK! więc już tłumaczę xDD
Mam koleżankę w Londynie, która widziała Johnny'ego Deppa przy okazji promowania filmu Sweeney Todd!! Oczywiście rozdawał autografy i ta moja przyjaciółka wzięła jeden dla mnie, A JOHNNY KAZAł MNIE POZROWIć!!

Nie wiem czy rozumiecie powagę tej sprawy- Johnny mnie pozdrowił, JOHNNY! MNIE!! OuUuUuI!!

domarka

No to gratulacje xD

<za krotki>

domarka

Tak. Rozumiem powage sytuacji, niecodzienniej, aczkolwiek jak najbardziej realnej- ODBILO CI I NIE ZYJESZ?

Cyanide

ee.. ciekawe ^^
gratuluję.
<za krótki>

Annouche

Jesli to prawda.... to gratulacje:)

Joasia16

Czemu on pozdrowił Ciebie nie mnie??? Już Cię nie lubię ;) xD. A w ogóle- wielkie mi co- pozdrowienia. Ja go wczoraj na ulicy widziałam. Szedł z Vanessą na zakupy ;)

Lady_From_Burton_World

to jeszcze nic, ja bylam z nim na kawie.

domarka

Serio? O, no to gratuluję i zazdroszczę. ;D

blumenkohl

Dayah, nie masz się czym chwalić. Na kawie to ja u nich bywam co drugi dzień ;):). Pozdr!

Lady_From_Burton_World

Jaaa, odpisuję osobie którą POZDROWIŁ JOHNY DEPP!!!! Idę się pochwalić wszystkim znajomym i założę bloga na którym o tym napiszę!

Witeczek

Hehe:P wiem że to głupie ale bądźcie ludźmi i pomyślcie co ja czuję:P JOHNNY DEPP o którym są te wszystkie tematy ,,ochy" i ,,achy" kazał mnie pozdrowić:P

Czuje się lepsza...:);P

domarka

Nie wiem co czujesz. Ja jestem przerażona, widząc jak nisko mogą zejść niektórzy użytkownicy FW.

domarka

a widzisz, a ja się gorsza nie czuję.

niemniej, chciałabym żeby mnie też pozdrowił. ;>

domarka

ej ale ja sie nie dziwie że dziewczyna się podnieca.
Gdyby mnie pozdrowił to bym chyba zadzwoniła do telewizji i do Wyborczej.
Już nie mówiąc o Twojej koleżance która Go WIDZIALA.
Czy ona wogle żyje jeszcze?
Bo ja bym umarła ze szczęścia.

zuzins

Czuj sie pojebana

<za krótki><za krótki><za krótki><za krótki>

zuzins

Nie pisałaś tego na serio, prawda, zuzins?

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

NIEWIARUGODNE! CUDOWNE PADAM ZE SZCZESCIA!
jak juz wam wspominalam rozmawialam z Johnnym Deppem. powiedzial mi on wtedy iz wg niego mam duzy potencjał aktorski i spróbuje zalatwic mi z nim jakas fajna rólke. PRZED CHWILA ZADZWONIł! spodziewajcie sie mnie w najblizszym filmie z udzialem Johnnego! ahhhhhhhh

JA TO SIE DOPIERO LEPSZA CZUJE!

kamilakamila

Dayah- dobra jestes:D
a co do ciebie to nie zastanawialas sie ze twoja kolezanka mogla cie oklamac ze kazal cie pozdrowic??napewno tak bylo...wiec nie rozplywaj sie ze szczescia..

Piratka16_2

albo poprostu nasza kolezanka robi nas w przysłowiowego KONIA i bardzo dobrze bawi sie czytając niektóre komentarze.

dzieki;D wiem <lol2>

kamilakamila

E tam, ja się czuję NAJLEPSZA bo już mam załatwioną rolę w Piratach IV. Pojawię się dokładnie w 34 sekundzie filmu, więc wypatrujcie bacznie! Z tego co wiem zagram rolę palmy na jednej wyspie na Karaibach. Drugą palmę ma zagrać SAMA KASIA CICHOPEK a trzecią któryś Mroczek więc wiecie- będzie co wspominać ;). Będę grała tą palmę, na którą spojrzy Johnny więc wiecie- mam już z górki do hollywood ;). Pozdr!

Lady_From_Burton_World

Hahahaha niezłe WInona ;D;D

Joasia16

Winona żądzisz xD cały czas sie smieje i nie moge przestac,
drgawek dostałam:P hyhhyhyhyhhyhhyyh

a tak do założycielki tematu to to co napisałas jest baaaardzo a to
baaaaardzo niewiarygodne i szczerze mówiąc nie wierze w to,jednakże...
jesli okazałoby sie to prawdą to jest czego zazdrościc;) mogą sie tu wszyscy nabijac ale pozdrowienia od pana Deppa to dopiero coś;)
no ale to chyba nieprawda...:P krętaczko Ty:P zamęt wprowadzasz;)

Aleera_2

Dzięki ;) Akurat miałam wenę twórczą ;) jak chyba wszyscy w tym temacie ;)). Marzenia...

Lady_From_Burton_World

Byc palma, na która patrzy Depp?? Co ja bym dala, żeby to się spełniło xD

lizzie

No bez kitu być taką palmą :) albo piaskiem po którym depcze :P

BK_201

Albo gumą, którą żuł! x33. To by dopiero było coś!

yellow_spider

albo sedesem, na którym usiadł w oczywistym celu....
:D

Lady_From_Burton_World

tak a ja mam zalatwioną rolę w Piratach V i gram papuge Deepa. Moze przestala bys juz z tymi klamstwami ok??????

domarka

ja Ci wierze 8)

a tamte nieźle zabawiają siebie nawzajem :))))))))))

domarka

Hehe.. jeśli to prawda to zazdroszczę.. chociaż i tak wolałabym go widzieć niż tylko słyszeć, że pozdrawiał ;)

domarka

Naprawde zazdroszcze, ale nie damy sie zwariowac JD kocha swoich fanow wszystkich tak samo nie wyroznia zadnegoo z nas gdyz poprostu nas nie zna:)POZDR

eellzzaaaa

Zgadzam się całkowicie.

<za krótki><za krótki>

nooooooooooooo

Ja też chcę jego autograf. Zapłacę każdą sumę ;D
Tylko pozazdrościć.

Nuria

Widzę, że dobrze się bawicie śmiejąc się i wymyślając jak to z nim gadaliście i inne bzdury. Dobra założyłam ten temat, jest trochę luźniejszy, ale błagam was przecież bym nie kłamała. Myślałam, że wasze posty będą trochę milsze, ale niektóre to tak jakbyście mi zazdrościli! No ale nieważne ja i tak się cieszę, że mnie pozdrowił i mam jego autentyczny autograf...

Pozdrawiam, domarka...

domarka

czasem trzeba się domyśleć ironii która jest zawarta w wypowiedzi.

domarka

buhahahahahahahahahahha! Jak się czyta Wasze posty to normalnie ze śmiechu można umrzeć! :D :D :D

Rządzicie! xD

Pozdrawiam :)

femles_CS

lol ,ja Ci wierze:) gratuluję. a mam prośbę, moglabyś jakos zeskanowac ten prawdziwy autograf?

madzia06

Jesli to prawda, że ie pozdrowil to zazdrosze.:) Nie wiem czemu sie z niej nabijacie;/ Reagowalabym tak samo <jupi> :D

Lucja_Tonks

tez mam autograf i sie nie chwale. błahaha

kamilakamila

W dzisiejszych czasach nie ma nic trudnego w zdobyciu autografu Deppa, czy jakiejkolwiek innej gwiazdy.

nooooooooooooo

nie wiem,ja tez ze szczescie bym napisala taka wiadomosc na filwebie jesli DEpp by mnie pozdrowil. łał! ;)

autografy - autopeny...ale dobre cokolowiek .

urzyn

Jak mówi, że ją pozdrowił, to ją pozdrowił. Ja na przykład jestem u Deppa na jutro umówiony na golenie....

krzychu8008

Z goleniem radziłabym uważać... Jakby się pojawił w czarnych włosach z białym pasemkiem i brzytwą w ręce szczerze radzę wiaaaaać! :P

domarka

A niby skąd wiedział, że ona ma przyjaciółkę, czyli Ciebie?
Absurd przez duże A.

TODDka

Zgadzam się, to trochę dziwne...

<za krótkiiiiiiiieeeeee>

nooooooooooooo

No, bo ta jej przyjaciółka poprosiła o autograf dla swojej przyjaciółki, czyli dla niej, a Depp powiedział, żeby ta przyjaciółkę pozdrowić. Tak zrozumiałam xD

lizzie

Ale wy ludzie jesteście popiep****i ...

Grievous

Jestem skłonna uwierzyć w to, że ta przyjaciółka zdobyła dwa autografy (to w końcu nic takiego) ale nie uwierzę w to, że Johnny powiedział coś w stylu- "Masz. To dla Ciebie, a to dla Domarki." ;)). A tak w ogóle to muszę już kończyć, bo jakiś facet z nożycami zamiast rąk sie dobija do drzwi, a na jutro mam zaproszenie do Fabryki Czekolady od jakiegoś...Willego Wonki. Znacie może gościa???

Lady_From_Burton_World

Obiło mi się o uszy ;D

<za krótki><za krótki>

nooooooooooooo

Yh Ja go nie znam. Zabierz mnie ze sobą! Ja tak lubię czekoladę...

lizzie

^^'
heej... też bym się cieszyła xD cieszyłabym się jakby mnie pozdrowił, lub zauważył ktokolwiek znany, bo to jednak jest coś niecodziennego. A jeśli robi to znana i LUBIANA osoba, to już jest na prawdę coś. Nie wiem czy jest tu aż tylu stoików, którzy nie wzdrygnęliby się nawet na widok zbliżającego się meteoru, czy to po prostu zazdrość, albo może przekonanie, że kiedy jest się poważnym i ocenia się filmy i aktorów jedynie od strony "tchnicznej" będzie się prawdziwym krytykiem filmowym. (W ogóle zauważyłam na filmwebie trzy główne kategorie użytkowników: 1. ci, którzy dzielą filmy na "nudne" i "fajne" oraz aktorów na "ładnych" i "brzydkich" 2. ci, którzy wymyślają tym pierwszym, czyli "krytycy filmowi" 3. ci, którzy z obu pierwszych grup robią sobie tak zwana JAJA ^^'. Ku małemu odsetkowi wyjątków chylę czoła :) Ale to tak w ogóle na marginesie :P).

Po każdej wycieczce do stolicy (tak, tacy małomiasteczkowi jak ja, jeżdżą na wycieczki klasowe do Warszawy, do kina ^^) w autobusie wszędzie szemrzą głosy typu "widziałem Mandarynę" "widziałam Rysia z Klanu". To nic, że nikt nie PRAGNĄŁ ich zobaczyć, widziało się, a są ludzie, którzy tego pozazdroszczą XD.

Tak jak ja zazdroszczę tego pozdrowienia od Johnnego ;). Nie ruszyłoby mnie gdyby mowa była o np Zakościelnym. Ale to od TEGO Johnnego, od tego, który grał w tylu znakomitych filmach i którego profil na filmwebie regularnie odwiedzam. To jest coś. Ja również nie wstydziłabym się przyznać do radości z tego powodu, bo uważam Deppa za wartościowego aktora. I nie próbujcie mi wmówić że przechodząc koło niego na ulicy minęlibyście go jak kolegę koleżanki brata znajomej, którego znacie z widzenia ^^'.

Co do samego gdybania "pozdrowił ją czy nie" powiem że jest to bardzo prawdopodobne, bo z tych informacji które za pośrednictwem mediów do mnie docierają, Johnny lubi swoich fanów. Więc co szkodziło podczas wypisywania autografów dodać "dla koleżanki? przekaż jej moje pozdrowienia"

Ołć, rzadko piszę, ale jak już to... ^^' ciekawe czy ktoś będzie miał cierpliwość to przeczytać ^^"