Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

TAAAAAK! więc już tłumaczę xDD
Mam koleżankę w Londynie, która widziała Johnny'ego Deppa przy okazji promowania filmu Sweeney Todd!! Oczywiście rozdawał autografy i ta moja przyjaciółka wzięła jeden dla mnie, A JOHNNY KAZAł MNIE POZROWIć!!

Nie wiem czy rozumiecie powagę tej sprawy- Johnny mnie pozdrowił, JOHNNY! MNIE!! OuUuUuI!!

Dohikari

Podpisuję się pod Myszą wszystkimi kończynami :) Moje zdanie jest po prostu IDENTYCZNE.
Oj, zazdroszczę :)

Dohikari

ja przeczytałam ^^

Rysia z klanu nie chciałabym spotkać. <tymbardziej Mandaryny> lol
masz wielkie szczęście skoro to prawda. a twoja koleżanka jeszcze większe że widziała go na żywo.
no zazdroszcze ci.

ja sie moge szczycić tylko tym że w dzieciństwie ręke uścisnęła mi Majka Jeżowska. wiec można śmiało stwierdzić że nie miałam wesołego dzieciństwa.
przepraszam. byłam jeszcze na wakacjach nad morzem, i miałam okazje porozmawiać z Danielem Olbrychskim. xDD
no i potknąć sie o Tomasza Kammela w budynku televizji Polskiej. pfff.

Dohikari

Mnie za to nie pozdrowil ale ogldalem z nim mase filmow

lizzie

lol

niektóre posty wasze to jakby od takich trochę pseudointeligentów.

Wiadomo, że nie powiedział dla ,,domarki", bo to jest tylko mój nick;|
...poprosiła dla Oli. Na autografie jest napisane ,,from Johnny to Ola" i przy okazji powiedział ,,pozdrów ją" i już nie mówicie mi że wasze posty są ironiczne, bo to tego trzeba mieć troch wyczucia;>

domarka

Dzięki Mysza za tego posta, ale pewnie teraz większość osób będzie uważała, że należy do tej grupy osób, która po prostu lubi i nie lubi, a nie pseudo krytyków.

Boże, wy na serio jesteście trochę żałośni, pozdrowił mnie chciałam o tym napisać, myślałam że będą komentarze w stylu ,,fajnie, też bym tak chciała" czy coś, a wy jakieś bzdurne, wtórne dowcipy o marzeniach związanych z Johnnym.

Zastanówcie się trochę...

domarka

don't worry, małe, tępawe, znudzone dzieciaczki :) pewnie z kilkunastu wsi:)

domarka

O, ja mam na imię Ola :D To możesz mi oddać ten autograf i nikt się nie skapnie ze docelowo nie był dla mnie :D A tak zawsze się zastanawiałam, jakby brzmiało imię Ola w ustach jakiegoś Anglika czy Amerykanina :D Czy umieliby to imię wypowiedzieć tak poprawnie czy jakoś śmiesznie by zniekształcili xD Bo wbrew pozorom, to imię wcale dla cudzoziemca nie byłoby łatwe do wymówienia :)

lizzie

Ok, przecież napisałam, że Ci wierzę. Te wszystkie posty to moja nieudolnie ukrywana zazdrość ;).

Lady_From_Burton_World

Poprzedni post był oczywiście skierowany do Domarki/Oli

użytkownik usunięty
lizzie

omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg PAJACE!

domarka

Zazdroszczę ci :( Ale nie mogę być zawistna... GRATULUJĘ!!!

Elanor

Fajny temat. I rzeczywiscie to brzmi dosc niecodziennie (choc calkiem realnie): dostac pozdrowienia od Deppa :)

Tez bym miala podniete, nawet jesli on codziennie pozdrawia tak 50 osob :)

i chociaz zdarza mi sie czesto widziec polskie "celebrity" to jednak widziec kozuchowska czy jacykowa a dostac pozdrowienia od johnnego to jednak roznica :)
pozdrawiam

martini_bianco

Domarko mozesz wrzucic zdjecie tego autografu? bardzo chetnie wszyscy je zobaczymy i pozazdroscimy.

użytkownik usunięty
domarka

Dziewczyno uspokój się!!! Johnny nawet nie wie jak wyglądasz, ani kim jesteś! Pozdrawia każdego bo musi mieć "dobry kontakt z fanami". Ja mam autograf Angeliny Jolie i nie zakładam z tego powodu tematu.

Ale mimo wszystko sie pochwaliłaś tym autografem ;). A poza tym autograf od Johnnego to jednak nie byle co, a autograf + pozdrowienia- kto by nie chciał ;). Więc może jednak jest jakiś powód, żeby taki temat założyć.

domarka

tylko sie nie posikaj

martini215

Ej no, gdyby mnie pozdrowił tez byłabym w euforii i chciała się ze wszystkimi podzielić ta wiadomością. Nie psujcie dziewczynie radości.
Wiec, domarka, mogłabyś pokazać ten autograf :D Chętnie zobaczę własne imię napisane przez Johnnego :)

lizzie

No ja nie mogę:P Paciuszka przecież ja nie jestem głupia: wiem, że mówi to każdemu ale to takie miłe jak ktoś znany cię pozdrowi nawet jeżeli nie wiem jak wyglądam:P co do autografu to cyfrówki nie posiadam ani skanera ale jeśli jakoś kiedyś będę miała okazję to pstryknę mu zdjęcie i tu zamieszczę, ale to pewnie potrwa z miesiąc czy coś:P

Ups, za późno...mam mokro na podłodze xDD

użytkownik usunięty
domarka

to skoro masz takie dojścia to mnie też załatw jedo autograf i poproś żeby mnie też pozdrowił ;D

Ja mogę Ci załatwić, że będziesz miała dziecko z Johnnym!!!

lizzie

Właśnie, Domarka, nie przejmuj się :D Wiem, że jedna negatywna wypowiedź może sprowadzić na ziemię Ciebie, a autograf do poziomu jakiegoś bazgrołu... ale proponuję pozostać w swoich chmurkach i zastanawiać się jak to mogło brzmieć w jego ustach :D

domarka

A mnie pozdrowił wczoraj MARLON BRANOD!!! Po prostu szał dziewczyny!

domarka

Jeśli to prawda to gratuluje i bardo zazdroszcze :))::):):)

a tera ja cie tez pozdrawiam :PP:P):):)

użytkownik usunięty
domarka

Co wejdę na jakieś forum to jacyś śmiechowi ludzie...

Dziewczyna tutaj przeżywa najważniejszy moment w jej życiu! A wy jej nie wierzycie, albo się nabijacie?! To szczyt chamstwa! Gdyby napisała, że umarła jej babcia to nikt by nie szydził! A ta sprawa jest jeszcze poważniejsza!

Doradźmy jej lepiej co powinna teraz zrobić. Ten problem dotyczy także nas! Chyba nie chorujecie na znieczulicę społeczną?!

Przecież to co ją spotkało to może być powód do rozprawy rozwodowej Vanessy Paradis i wtedy Johnny będzie wolny! Oj zapominałam, że on ślubu nie ma...
To może powód do rozstania?! Tak! Już widzę te nagłówki w Fakcie i SE! "Johnny Depp rzuca Vanessę Paradis dla Domarki!", "Romans amerykańskiego aktora z tajemniczą Polką!" etc.

A tak na serio to życzę Ci więcej poczucia humoru. To, że ktoś zażartował z zaszczytu jaki Cię dosięgnął nie oznacza, że jest zazdrosny, albo, ze Ci nie wierzy!
Zwykłym śmiertelnikom takim jak my, ludziom-niepozdrowionym-przez-Johnnego-Deppa, pozostaje tylko śmiech. I to nie raz przez łzy... <beczy>

hehehehe

<za krótki> <za krótki>

:) :) :)

Zgadzam się z Tobą!
Mnie raczej nigdy nie spotka zaszczyt pozdrowienia przez Deppa.
Może za to przyślą mi autograf (wysłałam list do niego) i mam nadzieje, że będziecie cieszyć się razem ze mną :D
oczywiście żart z tą radością ;)

TODDka

Jeśli tak to gratulacje...och gdyby mnie Johnny i Thom Yorke tak pozdrowili...ech:)
Ale Twoja kolezanka ma sie lepiej...ona z nim gadała;p;p;p

Bodysnatchers

Na miejscu tej koleżanki chyba bym w gacie narobiła ;)

TODDka

heh to witaj w klubie!Jabym sie nawet wyslowic nie umiala!

domarka

xD Ten temat jest rozbrajający... xDDD

Jeżeli to prawda, to Ci gratuluje... ale nie licz na to, że powiem np. buu ja tez tak chce... xDDD bo to żałosne...

Ja też nie mogłabym się wysłowić... tylko bym tak stała z uśmiechem od ucha do ucha xDDDD

użytkownik usunięty
Zolwie_morskie

Zaciekawiło mnie czy w ogóle jest w usa albo uk zwyczaj "pozdrawiania", który nota bene uważam za żenujący, bo niby co to tak w ogóle oznacza "pozdrowić kogoś"?! Życzyć mu zdrowia?! ...
Jeżeli w stanach takie coś istnieje to jak sie to mówi?! Za pomocą czasownika GREET?! A może SALUTE?!
Tak wiem, ze nie jestem orłem z angielskiego...

domarka

No więc tak...

gdzie są wszyscy?
Po drugie: Też chcę pozdrowienia od Dipp'a albo Orliego ^^ Zazdroszczę Ci domarka :D

domarka

2 lata temu byłam na koncercie Dody (Boże, wstyd się przyznawać). Kiedy rozdawała autografy, rzuciłam, że brat ją pozdrawia (zrobiłam to oczywiście bratu na złośc xD). Ona też kazała go pozdrowić. Też ma czuć się lepszy? Tak? Dobra, idę mu to powiedzieć.

Chamska to moje drugie imię.

A tak na koniec - gratuluję ;)

domarka

uuuah, cholernie zazdroszczę, a na miejscu koleżanki to...nie wiem co bym zrobiła, ale na pewno coś bardzooo głupiego xp i nie wiem, czemu by ci nie wierzyć, przecież to nie jest coś niezwykłego i niewyobrażalnego;) a Tobie się poszczęściło xD pozdrawiam;*