Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jakbym się dowiedział, że mam mniej tematów na FW, niż Zmieszh. Naprawdę.

Toolbar

Ja bym i tak skasowała 2/3 tematów z tego forum.

Zmieszh? Szkoda gadać, ja się tam boje wchodzić ;p.

Toolbar

Slyszysz Johnny? Powieś sie! I rzeczywiście strach tam wchodzic, az w oczy pieką :P

husky65

wody???

Johnny, nie wieszaj się! nie warto!

gosia2326

O NOGA BOGA!!
Ile tam tego badziewia się naprodukowało!
Może tam jest jakiś system - załóż temat a 15 innych założy się automatycznie.

Toolbar

Skoro byś się powiesił, to musisz mieć bardzo słabą psychikę...;p
No cóż, wspieramyyyyy.....

Toolbar

rozumiem cię.
to krzywdzące, nie mieć tematu: "KSIONSZKA JEST LEPRZAAAA!!!!!!!!".

to BOLI.

Toolbar

No dokładnie, masz absolutną rację. Wciąż się zastanawiam, jak Depp to znosi.

Toolbar

Posluchajcie, Johnny nie moze byc gorszy od zmierzchu, wiec robimy akcje pt: "Johnny lepszy od Zmierzchu". Niech kazdy doda temat, wszystko jedno jaki, moze byc nawet cos w stylu "jestescie zal, bo wolicie Johnnego od Marlona Brando" :)

I tak w roli Scislosci to zart, zeby nie bylo :)

husky65

Oh jeju jeju! Zmieszh jest cool i totalnie słit a Pattinson jest megaodlotowy i loffciam go!

i to tyle ode mnie w tym temacie.

GrLouie_

powiesić? nie polecam. zawsze jest ryzyko, że linka jest złej długości, że się może przerwać, krzesło przewrócić, a po co tyle stresu przed samobójstwem? heroina moi drodzy. bezpiecznie i w dobrym stylu.

ulterior_dreamer

Sposob smierci to iech sobie każdy sam wybierze, ale ja też bym sie nie powiesiła.

Błagam jak jeszcze raz zobacze gdzieś słowo 'lofciam' szczegolnie o robercie Patissonie to bede miala lepszy powod do wieszania sie niz Johnny. Ale to tylko moje skromne zdanie :)

husky65

wybacz;p ale mnie po prostu rozbrajają takie teksty i to szczególnie w stosunku do Zmierzchu więc aż czasami sama mam ochotę pobyć trochę pokemonem;D