Jeśli pogłoski o tym, że przeniósł się z Francji do jakiejs zabitej dechami wiochy gdzies we wschodniej Polsce są prawdziwe, to można mieć nadzieje, że liznął już troche polskiego języka, no i czyta se te blogi.
:P
no pewnie, że tak. założę się, że jest wśród nas. i pewnie ty, bri, jesteś jego ulubionym użytkownikiem - jako jedyna piszesz samą prawdę o nim a wszystkie twoje tematy wyróżniają się ponad przeciętną inteligencją.
Jakbym mieszkała we Francji, gówno by mnie obchodziły polskie blogi, zwłaszcza że połowę prowadzą pokemony.
jeeeeeest!
zespół er znowu błysnął!
jessie... james... i miau!
uwielbiam zespół er xd
co do blogasków - ja myślę, że większość komciów jest od dżohna. wynajął sobie jakiegoś tłumacza i pisze, jak to uwielbia njusy o sobie.
no niewątpliwie. tylko pod jakim nickiem się ukrywa??
*no i po co mu tłumacz? włacza sobie pewnie translator i hop!!! ;P
a no to też prawda.
słitdeep&van4everluv?
SlOodK!!_Kw!@tUshE(k?
GlEmBoOk!!?
może być każdym z nas.
O.O
To TY?
Po nitce do kłębka... trzeba najpierw dowiedzieć się kto z nas publicznie drapie się po kroczu. Wtedy znajdziemy naszego Johna.
no to jak z tobą w końcu jest?? drapiesz się publicznie po kroczu, paciuńku ;) ??
*paciuńku rymuje sie z deppuńku - wnioski same się nasuwają ;P
Dobra, widzę, że to sprawa w sam raz dla mnie- kolejna, detektywistyczna robota na tym forum ;p.
Ponieważ jestem Malanowskim, partnerami i Horatio Cainem w jednym (ofkors mówię tu o intelekcie ;p) powiem Wam, moi drodzy, że...wiem kto jest Deppem na tym forum.
<zdejmuje ciemne okulary>
Jest Nim osoba, która najbardziej go szuka, bo tak odciąga uwagę od siebie.
<spojrzenie na autorkę postu wyżej>
A moje oko detektywa, a nawet agenta FBI (Ja mogę być Clarice Starling? Mogę? Mogę? :>>>) mówi mi (cóż za bezsens, rozmawiam z własnym okiem xd) że im późniejsza godzina tym bardziej zbereźne tematy użytkownikom w głowie, o.
Moje drugie oko mówi mi, że wszyscy kłamią, a Johnnym jest Lady, bo ma nick, który w bezczelny sposób podkreśla jej kobiecość, a mimo to, w poście wyżej, do określenia siebie użyła męskich postaci! Ha!
To nie jest żaden dowód, po prostu napisałam o tych, którzy pierwsi przyszli mi do głowy (wina Polsatu, który bez przerwy reklamuje to badziewie- Malanowskiego i partnerów i zapycha ramówkę powtórkami CSI).
Ale widzę, że ktoś tu chce odwrócić od siebie uwagę, co wskazuje ewidentnie na WINĘ!... <zdejmuje ciemne okulary>
Szara...czy możemy już się do Ciebie zwracać Panie Depp???
*zdejmuje ciemne okulary, a potem kolejne*
...
*nie wiedząc, co zrobić, zdejmuje je jeszcze raz*
*niespiesznym, podejrzliwym głosem* no i masz babo placek. mamy trzy podejrzane. tylko która jest tym PRAWDZIWYM deppem?..
Dear, stwarzacie problemy. Zapytajcie Deppa to Wam powie, że nie jest mną, tylko Szarą, albo Gosią...
*Zdejmuje czarne okulary Gehennie, Lady, sobie i całkiem niewinnemu przechodniowi.*
Ja nie jestem Deppem!
Dlaczego to nie mogę być ja?
To może ja odpowiem śpiewająco...
"Ajajaj nie mam jaj."
Już.
Wierzcie lub nie, ale ja też nie ^^ ;p
No to zostaje Gosia.Możesz już się przyznać Johnny, że jesteś Johnnym.
Słuchajajaj, Depp nie ma jaj ;DD
Ok, możesz być Deppem bez jaj, w końcu lepszy taki niż żaden, ewentualnie możesz sobie jakieś od kury zapożyczyć ;pp.
Chyba od koguta były by lepsze no ale zawsze mogą być kurze i jedne i drugie w sumie bardzo delikatne . :)