Po minkach wydaje mi sie że to tak dla śmiechu ^^ Jeżeli tak jest to zgadzam się z tobą, a jeżeli nie to... hmm
Masz 100% rację!
Właśnie dlatego kupiłam bilet za granicę i planuję wrzucić go do worka, przywieźć do Polski i wyjść za niego.
Genialne, prawda? ;)
E tam, ja wierze, że gdzieś chodzi sobie jego polski odpowiednik. A najlepiej-
rocznik 90-93 (ja jestem z 93)
nieużywany (lub lekko używany ;))
żeby miał trochę oleju (w głowie ;))
Żeby pamiętał o trzech datach- 14.02, 08.03 i 15.06
Żeby nie miał skłonności do przesadnego picia i innych używek ;)
I żeby nie był zazdrosny o to, że my first love is Johnny XD ;))
Ja??? Coś ty. Myślisz, że 40-letni napalony pedofil pisałby wierszyki o Johnnym Deppie w bezsenne zimowe noce a potem publikował je na forum? Mi sie po prostu nudzi ;). Ok, mogę Ci powiedzieć tyle, że mam oczy mniej więcej takie jak Winona Ryder :)
I w dodatku jesteś skromna. Ja bym wolał jakbyś wyglądała jak Liv Tylor, albo Cate Blanchett (ze wskazaniem na Cate). Oczywiście nie pogardziłbym Audrey Hepburn XXI wieku.
Tylko widzisz zapomnaialam Ci powiedziec, ze nie jestem w ciazy... Jak za mnie teraz urodzisz??? Co ja teraz zrobie ;( Gdybys nie zrobil sobie wtedy tego po pijaku... ;(
Przyszyją mi! Bo ja kupiłem sobie na aukcji penisa Napoleona i właśnie mi go przyszyją! A on sprawny jeszcze!
Ludzie! Nie spodziewałam się, że tu tyle napiszecie;P
Ten post to tak dla zabawy był;)
Chociaż nie przeczę, że Johnny jest moim lowelasem i kocham go nad życie;D
Peace;)
rozczochrany łeb a co z Viggo? namąciłaś chłopakowi w głowie a teraz chcesz zostawić,hehe nieładnie ;-)
Sorry, ale... ja już nie mogę z tym... Większość z was ma pewnie ojców w wieku Johnny'ego. Wstydźcie się dziewczynki!!!
A ja jestem podobna do Cate Blanchett, Winony Ryder i Keiry Knightley. Tak przynajmniej mi wyszło na takiej stronie, która to sprawdza ;P ;P ;P
Oj, ta stronka ma coś nie tak ustawione chyba ;) mi wyszło, że jestem podobna do Marilyn Monroe ;) wierzcie lub nie,