Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

A ja wstawiłam fotkę Vanessy Paradis i była podobna do szeregu różnych aktorek z Halle Berry na czele, ale do siebie samej nie ;)

użytkownik usunięty
_Marilyn_

Hehe, Za to Roman Polański jest podobny do... siebie :)
A ja do... Rachel Bilson haha xD

No no, Johnny Depp jest podobny do:
Johnnego Deppa
Freddiego Prinze Juniora
Brendana Frasera
Nicolasa Cage'a !
Taty Young (nie znam jej ;))
Elii Kazana
Toma Wellinga
Nicholasa Brendona
Omara Sharif
Jake'a Gyllenhaal
;))

_Marilyn_

Hehe ;)

Vanessy nie ma na tej stronie, bo nie jest aż tak znana. A Johnny'ego też tam dawałam i też bzdury jakieś wychodziły ;P. Spróbujcie zrobić sobie filmiki, jak się zamieniacie w te osoby, to pomaga. Moi znajomi strasznie się zdziwili, jak im powiedziałam, że jestem podobna do Cate, ale jak zobaczyli filmik, to od razu: "no faktycznie!" ;P

L_M

Johnny jest nawet starszy od mojego taty, ale co to ma do rzeczy?
Ten temat to ŻART;) Cholerrrnie podziwiam Johnnego jako aktora, uważam, że jest on jednym z najprzystojniejszych mężczyzn na Ziemi i na jakiś tam swój sposób go kocham, ale nie jestem tak głupia, żeby zostać z tego powodu starą panną;D

Peace;)

_Marilyn_

Oszalałaś???

Anastazja_2

Oszalała z miłości do Deppa ;)) ^^

Lady_From_Burton_World

Dlaczego oszalałam?;D Wytłumaczcie mi;P

Peace;)

rozczochrany_leb

Tego się nie da tak po prostu wytłumaczyć...

Albo da:

Oszalałaś i tyle. ;D

Ale nie martw się, to jest oststnio bardzo powszechne ;)

nooooooooooooo

Chyba chodzi wam o to, że oszalałam na punkcie Johnnego?
Hmmm...Po głębszym zastanowieniu...Jednak...Hmnm...No tak, macie rację xD

Peace;)

nooooooooooooo

No, i jak już tu wyżej napisałam to nie jest takie szaleństwo 'ach, jaki ten Johnny słiit i bjuti' ^^

Peace;)

rozczochrany_leb

Rozumiem, co masz na myśli. Przechodziłam oststnio przez coś podobnego.

użytkownik usunięty
rozczochrany_leb

Van musi być, bo są inne również nie znane osoby, o których pierwszy raz słysze. I napewno van tam jest. A jak się robi te filmiki?

Kiedy już wyjdą ci wyniki, to pod zdjęciem sławnej osoby będą takie ikonki. Trzeba kliknąć na drugą ikonkę od lewej (to ta z różdżką; jak się na nią najedzie, to się wyświetla: "Cool Options for saving to blog or MySpace"). Następnie, po kliknięciu, otwiera się nowe okno: "Cool Options". Wybierasz opcję "Morph". Potem wybierasz osobę, w którą chcesz się zmienić. Potem otworzy się duże okno z tobą i z tą sławną osobą, którą wcześniej wybrałaś. Teraz musisz pozaznaczać takie zielone punkciki u siebie i u tej osoby w tych samych miejscach. Na początku 2 z nich będą już automatycznie ustawione, trzeba je tylko wyrównać i pozaznaczać jeszcze przynajmniej 4. I nacisnąć Preview. I gotowe ;P
Mam nadzieję, że wytłumaczyłam mniej więcej logicznie ;P

użytkownik usunięty
L_M

Aha, dziękuję :D