Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 846 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jak długo

użytkownik usunięty

jesteście fanami, antyfanami lub psychofanami Johnnego Deppa na filmwebowym forum?

Ja jakieś 8 miesięcy.

866789s94

na poczatku nie siedzialem na zadnym forum. przegladalem strony a po jakims czasie zaczalem oceniac filmy.

fanką deppa od czasu 1. części piratów, psychofanką stałam się z czasem
na fw od 3 mies.

na fw od lipca/sierpnia 2010 a fanką Deppa hmm .. jakieś kilka lat ;)

od zawsze

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

na pewno dłużej niż wy, kiedy jeszcze to forum nie było porośnięte gówniarzerią robiącą spam i szerzącą chamstwo w postach na paręnaście stron, kiedy ludzie w miare normalnie ze sobą dyskutowali na jego temat ( i nie tylko "pochlebstwa" ale także konstruktywna krytyka była) no i kiedy jeszcze filmweb nie był pół facebookiem - tak kiedyś tak było ale,już tak niestety nie jest.

ale zaraz zaraz, ty się przeciez teraz odcinasz od bycia fanką więc obecnie jesteś albo tym 2 albo tym 3-cim :D

użytkownik usunięty

To żeć odgrzebała temat:)

Czyli? Jaśniej proszę mnie nazwij, bo niedosłyszę:)

użytkownik usunięty

gardło mnie boli, nie mogę krzyczeć ...

xD

użytkownik usunięty

Az takie wielkie trudności sprawia ci sprecyzowanie...mnie? Tego do jakiej hmm...kasty(?) należę na fw?

użytkownik usunięty

a czemu ja mam cię precyzować, skoro sama je wymieniasz, to sama powinnaś wiedzieć którą jesteś ? toż ja nie siedzę w twoim wnętrzu xD

użytkownik usunięty

Bo do mnie to się ma nijak. Już najlepiej fanka pasuje, ale nie do końca i nie chcę zeby pasowała...

Jakoś chciałam nazwać towarzystwo z forum, a akurat nic lepszego mi do głowy nie przyszło.

użytkownik usunięty

aha, no dobrze w takim razie oficjalnie Cie fanką nazywać nie będę - tfu tfu tfu.

Trolowałem trochę ostatnio na fajzzbuku, ale sobie dezaktywowałem, bo mis ię znudziło i na dodatek mnie zdemaskowali. Jak ja nie cierpię fajzzbuka. Nie jestem ani fanem ( no może troche go lubie) Johnny'ego. Siedzę sobie przeglądam kolejne tematy z tą epicką walką trzech owych stron od paru misięcy.

użytkownik usunięty
dawo160496

gratuluję trollowania na fesjbuku, tam mimo iz dezaktywujesz konto - możesz do niego wrócić, tutaj to już niekoniecznie ;)

zapewne ta epicka walka - bardzo Cię śmieszy...co mnie zresztą nie dziwi.

Czasem śmieszy czasem, tak po prostu sobie czytam. Dziękuje za gratulację. Może kiedyś wrócę do tego kontaalbo założe sobie następne pod innym nazwiskiem.

użytkownik usunięty
dawo160496

no i co Ci to da że założysz sobie następne pod innym nazwiskiem ? jeśli mogę spytać ?

dalej trolling.

Trolling też sztuka trzeba urozmaicać.

użytkownik usunięty
dawo160496

ale to Cię nie nudzi ?

Na razie z tym skończyłem, między innymi dlatego, że mnie nudziło.

użytkownik usunięty
dawo160496

aha, no to zrozumiałe ehheh

Dziękujemy za wyjaśnienia. Jeszcze tylko screen dla dowodów. Już więcej nic mi nie potrzebne :)

użytkownik usunięty
Allende_

Piszesz nie na temat.

Idź spać :)

i co,już tu przylazłaś?
Poszła....!!!

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Znów za mna chodzisz ? :D obsesja nie przeszła :D

Idź Deppa w swojej szafie prześladuj, aa i nie mów Allende ze go tam masz bo cie ona udusi - bo ona nie lubi sie nim dzielić

tylko ciiiiiisiiiiii* żeby o tym nie wiedziała. bueheh

użytkownik usunięty

Dziewczyny dajcie spokój. Rozejść się. Nie spamujcie na siebie i nie kapujcie nikogo.

użytkownik usunięty

To one dwie do mnie piszą nie ja do nich. Nie spamuję tylko im odpowiednio odpowiadam, z kapowaniem to ona tez w tym jest niezła. :D

użytkownik usunięty

Dajcie se siana z tym głupim szamponem, bo zęby do pieńków pzgryzacie...

użytkownik usunięty

lubię gryźć pieńki - smaczne są.

użytkownik usunięty

Toś mnie z tropu dopiero zbiła.

użytkownik usunięty

udało mi się.

pfu pfu < pluje trocinami>

użytkownik usunięty

Mi chodziło o resztkę zęba po intensuwnym używaniu. Do tego się chyba protezy przykręca.

użytkownik usunięty

wiem o co Ci chodziło XD ale chciałam zażartować, no a potem implanciki....

użytkownik usunięty

Utrata żeba - najgorszy koszmar - kiedyś mi się to przyśniło. Straszne.

użytkownik usunięty

Nie chcę cię straszyć - ale wg niektórych gdy sie śni utrata zęba/zębów, może dojść do choroby a nawet zgonu w rodzinie bliższej czy dalszej.

Mojej kolezance przyśniło się że kaszlając wypluła zęby przednie - za jakiś czas babcia jej zmarła.

użytkownik usunięty

To mi lepiej tego nie było pisać. Ale mi się to śniło jakiec 2 lata temu.

użytkownik usunięty

Kolekcjoner kości na 2-ce leci właśnie ;D

ee 2 lata, to juz troche minęło, może nic sie takiego poważnego nie zdarzy. To sa zresztą tylko takie babcine legendy - jak ja to nazywam

użytkownik usunięty

Taa i zasłaniaj zasłony, bo księżyc dziś mocno świeci...

użytkownik usunięty

lece oglądać film.

poczytaj sobie w senniku co sny oznaczaja, albo lepiej tego nie rób bo niektóre rzeczy mrożą krew w żyłach.

użytkownik usunięty

Nie czytam senników. Wiara mi zabrania.

użytkownik usunięty

No to w sumie dobrze, bo byś się tylko przeraziła jeszcze bardziej...

a nie wiesz,czy gdzieś się kupuje protezy mózgu?
może podaj koleżance adres...

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Mózg to galareta, to można ewentualnie spróbować tego http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQabfh_j2X5rXD1ZzrN2l4wkmnhvItKvugUOxiBW SLNs9HssPp8Gw

Zażywa się przez śluzówką nosa...

to tak jak litr pisał-mózg przez słomke.No widzisz-wszystko ładnie sie układa:)

użytkownik usunięty

o ludzie...
jak ma wciągnąć tą galaretkę przez nos,to przyda się słomka,ewentualnie banknot.

Deppomaniaczka

teraz juz spadam.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

O ten litr mi chodziło...

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

mózg ci źle działa, będziesz go wsysała przez słomke - biedactwo, nie bój sie niech myśl o Deppie pozoli zapomniec ci o tej traumie którą będziesz przechodzić ;>

udanego zabiegu!

użytkownik usunięty

pozwoli* :)

Jesteś moim forumowym pupilkiem,muszę cie pilnować,żebyś nie uciekła.
Spokojnie,u mnie Deppcio jest bezpieczny...i nie bede go prześladować,nie zasłużył.