Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Depp grał tyle lat w dobrych filmach, zawsze świetnie do każdej roli przygotowany. Jak to jest możliwe że jeszcze nie dostał oskara za żaden z filmów a ma juz 45lat

Gambit171

jeszcze dostanie... zobaczysz ;)

gosia2326

Kocham wyszukiwarke...
http://www.filmweb.pl/topic/1161193/Depp.html

Mada_gringo

a ja kocham kobiety no ale kto co woli.......

Gambit171

może własnie w tym jest problem? ze zawsze jest perfekcyjny, świetnie przygotowany, wszystkie jego role są świetne.. niczym nie zaskakuje! wszyscy znają jego genialną gre aktorską, dlatego kolejny hit z jego udziałem nie robi takiej sensacji. A oskar zwykle trafia w ręce osoby wywołującej szok i osłupienie

annusek14

Po co mu Oscar?

gosia2326

No właśnie.

Lady_From_Burton_World

i wszystko jasne,. temat zamknięty

Lady_From_Burton_World

Bo z oscarami to jest tak że lepiej je mieć jak ich nie mieć. Poprostu prestiż większy.

Kupisz14

Proszę Cię. Oscary to komercha, od ładnych paru lat.
Prestiż, phi...

Kupisz14

Prestiż? Błaaaaaaaaaaagaaaaaaam!!!!

Mada_gringo

Prestiż? Świetny film :D

paciek

Johnny sam kiedyś stwierdził, że boi się publicznych wystąpień, i zawsze modli się, żeby Oscara dostał ktoś inny.xDD

Chodź bardzo mu się należy.^^

Gambit171

Eee tam. Pieprzysz. Oscar to kicha.

risatta

No nie zawsze Oscary dostają rewelacyjne filmy, aktorzy itp, ale już zdanie 'zdobywca Oscara' pociąga xD i w biografii fajnie brzmi.

_LadyGirl_

Może jeszcze tak, ale z biegiem czasu to się zmienia.

_LadyGirl_

Oscary to przyżytek. Jak słyszę, że jakiś film bądz aktor dostał Oscara to nie robi na mnie najmniejszego wrażenia. Wręcz przeciwnie...

Sumike

Wszyscy piszą że Oscar to w ogóle nie fajny i nikogo to nie rusza i o niczym nie świadczy. Ale to woda na młyn możecie sobie tak pisać i mówić, ale i tak echa gali są komentowane przez wiele miesięcy, zdobywcy nagród choć czasem nie prezentują wielkiej klasy na zawsze zapisują się w historii.
Kto słyszał o takich filmach jak "Zakochany Szekspir" czy "Angielski pacjent"? KAŻDY!
A o genialnym "Święty z fortu Waszyngton"... Oscar daje dużo, bardzo dużo!

Kupisz14

wiesniok masz całkowita racje.......