Wie ktoś może jak można w łatwy sposób zdobyć autograf Depp'a? Słyszałam, że jest taka strona z mailami. Ma ktoś może link do niej, albo zna jakiś inny sposób?
Pozdrawiam
Wybacz Smerfie ale Twoje menu jakoś nie bardzo nas (a przynajmniej mnie) interesuje.
Gehenn przestań bo się rumienię :P
mnie też szczerze powiedziawszy g**no obchodzi co jesz kiedy na obiad, panie Smerfie.
Yoko! poczułam się totalnie olana, tak więc jeszcze raz: masz bardzo seksowny avatarek ;P ...ja zresztą też ;PP
eeej... mam krępujące pytanie... do was.
Ach wybacz mi Małgorzato!
Nie doczytałam, byłam za bardzo poirytowana wypowiedzią naszego "niebieskiego kolegi"
no dobra. to mówie.. uhh... czy jak upozoruję niby przypadkowe podejście do takiego jednego gościa to to będzie dziwne?? albo.. (i tu to gorsze..) jak wejdę do jego pokoiku (siedziby naszego radiowęzła gdzie on zawsze siedzi z kumplami z 2LO O.O)i coś powiem to nie będzie to jakieś głupie? albo poradźcie co mam tam powiedzieć.. :(( bo ja już nie wiem, a wy się znacie ;PP
Po prostu napisz do niego dziewczyno :P (wybacz niezbyt pomocne) ale ja np. odpisuje każdej która napisze bo zawsze fajnie nowych ludzi poznawać tylko może się zdarzyć że on cię oleje i auć.
ale jak ja mam do niego napisać?? nie mam numeru ani nic :( weź Paciuś pomóż! jesteście w tym samym wieku i tej samej, dziwnej płci ;P
Ja np się nie znam ^.^ więc niestety ale Ci nie pomogę.
Zagadywanie nigdy nie było moja mocna stroną.
a jak na niego niby przez przypadek wpadnę? wtedy zacznie się rozmowa. krótka bo krótka ('oj, przepraszam' - 'ok/spoko/luz/nic się nie stało'), ale zawsze ;P
wszyscy poszli, czyli trzeba zmienić temat. a poza tym już się wyżaliłam w miejscu publicznym i jest mi lepiej ;P
Wybacz ale oglądałem biatlon a przy sporcie to ja jestem całkowicie oderwany od świata. Co z tego że jesteśmy w tym samym wieku i z tej samej cudownej płci jak każdy jest inny. Niestety nie znam gościa więc nie jestem w stanie pomóc, ogólnie ja wyznaje zasadę, że walić prosto z mostu ;) ale niekoniecznie ona jest dobra. Ja się zmywam spać bo jutro przerąbany dzien w szkole. dobranoc i powodzenia ;)
Nie było mnie tu chyba ze dwa dni, ale widzę, że nic się nie zmieniło, nowi nadal przynudzają, starzy gdzieś wybyli ;p, a Tobie Gośka nie doradzę nic, bo mam identyczne problemy, których nie umiem rozwiązać w żaden, normalny sposób ;PP.
Chciałem być taki jak wy... No przepraszam Was, jak wam się coś nie spodobało bałwany jedne! I to by było na tyle.
Genialny czytaj siachnięty.
To jest klub zamknięty i nie tak łatwo sie do niego dostać o nieee.
Właśnie! Musimy ustalić jakieś kryteria... i wpisowe oczywista.
wpisowe = 9078 eurogąbek
9 wstępnych zasad 'elitarnego, zamkniętego grona':
1. zasada - nie mówić o naszym forum poza forum
2. zasada - nie mówić o naszym forum poza forum
3. zasada - pisać!
4. zasada - nie olewać!
5. zasada - szanować innych członków
6. zasada - ciągła aktywność, bez względu na godzinę, stan psychiczny,etc.
7. zasada - kultura!!!
8. zasada - jeśli jesteś nowy - musisz spełniać WSZYSTKIE kryteria i zdać specjalnie przygotowany przez członków test (dla każdego inny = bez możliwosci ściągania czy wcześniejszego przygotowania)
9. zasada - nie powtarzać tematów w sposób świadomy
kryteria (wstępne):
1. stwierdzona i potwierdzona przez nas: przede wszystkim siachniętość, dalej - fajność, wspaniałość, cudowność, utalentowaność, sympatyczność, kulturalność, inteligentność, szczerość, oryginalność, błyskotliwość, przyjacielskość, bezinteresowność, mądrość, niekaralność, dowcipność i skromność!
2. spłacenie długu w wysokości 9078 eg (^)
3. lubienie kisielu lub budyniu lub żelek lub czupaczupsów
4. brak problemów psychicznych innych niż wskazana tutaj schizofrenia
5. kurtularność
6. lubienie osoby pana Deppa
7. znanie osoby pana Deppa
8. znanie historii forum
9. posiadanie wykształcenia w zakresie obsługi wyszukiwarki
10. znajomość języka polskiego
No weźcie.. Zbyt duże wymagania. Ja leżę już przy pierwszym punkcie!!! A muślałem, że jesteście mniej inteligentni. Tacy jak ja!! Pozdro wszystkim inteligenciakom!
Widzieliście teledysk do "Alicji..."?
http://muzyka.onet.pl/0,2130214,newsy.html
Nie wiem dlaczego, ale im bliżej premiery tym częściej wydaje mi sie, że ten film to będzie jedna wielka pomyłka.
Jak to mówi moja mama "Oby się Twoje słowo w gówno obróciło"
Ja nie jestem zła, ale muszę się trochę "ponabijać", bo to naprawdę nie jest fajna piosenka.
Sorry Gregory
Za to Robert Downey Jr w łóżku z Tobey'em Maguirem zdecydowanie jest fajny. Dajcie spokój. Grunt to pozytywizm. Jak się czegoś bardzo chce, to się to spełnia, to moje motto. Alicja będzie zajebista, bo Sherlock był zajebisty i Sweeney też był zajebisty.
I Robert w łóżku z Tobey'em. Borudrogi, kocham tę scenę.
A kto z was oglądał "Z bananem w łóżku"? Świetny film. Polecam serdecznie. Dobry na zimne wieczory!!!
Cud, że tu się jeszcze nie przyczepiła ta cała PinkBitch. Pewnie się boi, że nikt nie odpowie na jej marne posty. Pozdro dla pustej blondi