Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wie ktoś może jak można w łatwy sposób zdobyć autograf Depp'a? Słyszałam, że jest taka strona z mailami. Ma ktoś może link do niej, albo zna jakiś inny sposób?
Pozdrawiam

Gehenn

Miałem dzisiaj na obiad bigos. Ale mi smakował. Mniammm, jeszcze teraz mam na niego ochotę!

Smerf956

Jutro pewnie znowu będzie jakiś szajs. Obstawiam,że karkówka i marchewka z groszkiem. Fuuuuj!!

Smerf956

Wybacz Smerfie ale Twoje menu jakoś nie bardzo nas (a przynajmniej mnie) interesuje.

Gehenn przestań bo się rumienię :P

Yoko_ono

mnie też szczerze powiedziawszy g**no obchodzi co jesz kiedy na obiad, panie Smerfie.

Yoko! poczułam się totalnie olana, tak więc jeszcze raz: masz bardzo seksowny avatarek ;P ...ja zresztą też ;PP

eeej... mam krępujące pytanie... do was.

gosia2326

Ach wybacz mi Małgorzato!
Nie doczytałam, byłam za bardzo poirytowana wypowiedzią naszego "niebieskiego kolegi"

Yoko_ono

Gosia dawaj! Ja jestem i będę słuchał! ;)

paciek

krępujące pytania to coś, co lubię.

Gehenn

no dobra. to mówie.. uhh... czy jak upozoruję niby przypadkowe podejście do takiego jednego gościa to to będzie dziwne?? albo.. (i tu to gorsze..) jak wejdę do jego pokoiku (siedziby naszego radiowęzła gdzie on zawsze siedzi z kumplami z 2LO O.O)i coś powiem to nie będzie to jakieś głupie? albo poradźcie co mam tam powiedzieć.. :(( bo ja już nie wiem, a wy się znacie ;PP

gosia2326

*nie 'podejście' tylko 'wpadnięcie' ;P

gosia2326

Po prostu napisz do niego dziewczyno :P (wybacz niezbyt pomocne) ale ja np. odpisuje każdej która napisze bo zawsze fajnie nowych ludzi poznawać tylko może się zdarzyć że on cię oleje i auć.

paciek

ale jak ja mam do niego napisać?? nie mam numeru ani nic :( weź Paciuś pomóż! jesteście w tym samym wieku i tej samej, dziwnej płci ;P

gosia2326

Ja np się nie znam ^.^ więc niestety ale Ci nie pomogę.
Zagadywanie nigdy nie było moja mocna stroną.

Yoko_ono

a jak na niego niby przez przypadek wpadnę? wtedy zacznie się rozmowa. krótka bo krótka ('oj, przepraszam' - 'ok/spoko/luz/nic się nie stało'), ale zawsze ;P

Edziu_93

wszyscy poszli, czyli trzeba zmienić temat. a poza tym już się wyżaliłam w miejscu publicznym i jest mi lepiej ;P

gosia2326

Wybacz ale oglądałem biatlon a przy sporcie to ja jestem całkowicie oderwany od świata. Co z tego że jesteśmy w tym samym wieku i z tej samej cudownej płci jak każdy jest inny. Niestety nie znam gościa więc nie jestem w stanie pomóc, ogólnie ja wyznaje zasadę, że walić prosto z mostu ;) ale niekoniecznie ona jest dobra. Ja się zmywam spać bo jutro przerąbany dzien w szkole. dobranoc i powodzenia ;)

paciek

Nie było mnie tu chyba ze dwa dni, ale widzę, że nic się nie zmieniło, nowi nadal przynudzają, starzy gdzieś wybyli ;p, a Tobie Gośka nie doradzę nic, bo mam identyczne problemy, których nie umiem rozwiązać w żaden, normalny sposób ;PP.

Edziu_93

http://farm3.static.flickr.com/2450/3890449939_861f807081.jpg
Nie dziękuj.

Legion_

Chciałem być taki jak wy... No przepraszam Was, jak wam się coś nie spodobało bałwany jedne! I to by było na tyle.

Smerf956

Niestety nigdy nie będziesz taki genialny.

Lady_From_Burton_World

Genialny czytaj siachnięty.

To jest klub zamknięty i nie tak łatwo sie do niego dostać o nieee.
Właśnie! Musimy ustalić jakieś kryteria... i wpisowe oczywista.

Yoko_ono

wpisowe = 9078 eurogąbek

9 wstępnych zasad 'elitarnego, zamkniętego grona':
1. zasada - nie mówić o naszym forum poza forum
2. zasada - nie mówić o naszym forum poza forum
3. zasada - pisać!
4. zasada - nie olewać!
5. zasada - szanować innych członków
6. zasada - ciągła aktywność, bez względu na godzinę, stan psychiczny,etc.
7. zasada - kultura!!!
8. zasada - jeśli jesteś nowy - musisz spełniać WSZYSTKIE kryteria i zdać specjalnie przygotowany przez członków test (dla każdego inny = bez możliwosci ściągania czy wcześniejszego przygotowania)
9. zasada - nie powtarzać tematów w sposób świadomy

kryteria (wstępne):
1. stwierdzona i potwierdzona przez nas: przede wszystkim siachniętość, dalej - fajność, wspaniałość, cudowność, utalentowaność, sympatyczność, kulturalność, inteligentność, szczerość, oryginalność, błyskotliwość, przyjacielskość, bezinteresowność, mądrość, niekaralność, dowcipność i skromność!
2. spłacenie długu w wysokości 9078 eg (^)
3. lubienie kisielu lub budyniu lub żelek lub czupaczupsów
4. brak problemów psychicznych innych niż wskazana tutaj schizofrenia
5. kurtularność
6. lubienie osoby pana Deppa
7. znanie osoby pana Deppa
8. znanie historii forum
9. posiadanie wykształcenia w zakresie obsługi wyszukiwarki
10. znajomość języka polskiego

gosia2326

9. posiadanie wykształcenia w zakresie obsługi wyszukiwarki

Moja ulubiona zasada. :D:D

Yoko_ono

4. brak problemów psychicznych innych niż wskazana tutaj schizofrenia

A to moja :D

paciek

No weźcie.. Zbyt duże wymagania. Ja leżę już przy pierwszym punkcie!!! A muślałem, że jesteście mniej inteligentni. Tacy jak ja!! Pozdro wszystkim inteligenciakom!

użytkownik usunięty
Smerf956

Widzieliście teledysk do "Alicji..."?
http://muzyka.onet.pl/0,2130214,newsy.html

że co kurwa

ej no nie no nie :/ ta piosenka jest straszna ://

gosia2326

Słyszałam gorsze.

Lady_From_Burton_World

ja też. co nie zmienia faktu, ze ta jest straszna

gosia2326

Mówcie co chcecie ale zajączek cudnie kica ;)

paciek

xD Paciek! hahahaha :DD

paciek

Nie wiem dlaczego, ale im bliżej premiery tym częściej wydaje mi sie, że ten film to będzie jedna wielka pomyłka.

Jak to mówi moja mama "Oby się Twoje słowo w gówno obróciło"

Yoko_ono

xD

dokładnie to samo czuję.. a teraz jeszcze ta piosenka :/

gosia2326

Pieprzyć piosenkę, patrzcie na zajączka! :D

paciek

xD nie mogę...

gosia2326

Zając jest równie beznadziejny jak reszta tej za przeproszeniem piosenki

Yoko_ono

Johnny jest fajny

gosia2326

Kochana... nie poruszajmy tu kwestii oczywistych

gosia2326

Yoko wyluzuj! Szkoda życia na złość :P

paciek

Ja nie jestem zła, ale muszę się trochę "ponabijać", bo to naprawdę nie jest fajna piosenka.
Sorry Gregory

Yoko_ono

Za to Robert Downey Jr w łóżku z Tobey'em Maguirem zdecydowanie jest fajny. Dajcie spokój. Grunt to pozytywizm. Jak się czegoś bardzo chce, to się to spełnia, to moje motto. Alicja będzie zajebista, bo Sherlock był zajebisty i Sweeney też był zajebisty.

I Robert w łóżku z Tobey'em. Borudrogi, kocham tę scenę.

Gehenn

Ja chcę zobaczyć tą scenę!

Yoko_ono

Jest w Wonder Boys. Świetny film, tak btw.

Szukałam na yt, ale nie ma :<

Gehenn

aaa! O.O dzisiaj oglądam :DD Robert w łóżku.. i to z innym facetem... :**

gosia2326

A kto z was oglądał "Z bananem w łóżku"? Świetny film. Polecam serdecznie. Dobry na zimne wieczory!!!

Smerf956

Cud, że tu się jeszcze nie przyczepiła ta cała PinkBitch. Pewnie się boi, że nikt nie odpowie na jej marne posty. Pozdro dla pustej blondi

gosia2326

ahh, Boże.. i obejrzałam! cuuudo :* ;DD