Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Mój nalepszy to Co gryzie Gilberta Grape'a bo to był mój pierwszy film z Johnnym i był władza . Moi kumple tez tak uwazaja i chca wiedziec co wy na to. Ciezki wybor bo ma mnóstwo zaj*****ych filmów.

użytkownik usunięty
KRATOS1992

"Zagraj dla mnie Cornelu"

Icek! gdzie byłeś jakj Cie nie było?!

podtrzymuję. 'zagraj dla mnie Cornelu' to zdecydowanie najlepszy film z jego udziałem :)

gosia2326

Dla mnie nie ma takiego filmu,w którym zagrał najlepiej. We wszystkich był świetny. Bardzo podobał mi się Jako Swenney Todd i oczywiście Jack Sparrow. Johnny jest takim aktorem, który potrafi się wcielić w każdą rolę...

zuzik95

Arizona dream (jeśli chodzi o film nie o rolę)

maga89

"Zagraj dla mnie Cornelu" zdecydownie..

KRATOS1992

Na początek pragnę powitać wszystkich zgromadzonych.A teraz do rzeczy według mnie Johnny Depp we wszystkich filmach jakich wystąpił zagrał najlepiej jak potrafi czyli świetnie.Ale jeśli mam wybrać to "Sweeney Todd Demoniczny Golibroda Z Fleet Street"

KRATOS1992

Moim zdaniem najlepszy jest 'Blow'. Świetny scenariusz, zapadająca w pamięć historia i świetnie dobrana obsada.

JohnnysLover

Tylko "Zagraj dla mnie Cornelu". Nic innego się nie liczy.

KRATOS1992

ja napisze ze las vegas parano swietna rola johnnego

KRATOS1992

Odpowiem, jak większość: "Zagraj dla mnie Cornelu" to bardzo przełomowy i niezwykły film. Ten z Johnnym lubię najbardziej. Wbrew temu, co mówią krytycy.

użytkownik usunięty
Gehenn

Zagraj dla mnie Cornelu