Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Byłbym idiotą pisząc że to słaby aktor, ale nie podoba mi się jego dobór ról...sprawdził sie już w każdym chyba gatunku(i to jest dobre) tak sądze, a wciąż wraca do kretyństwa..wiem na pewno, że mnie zjedziecie ale ja nie moge patrzec na Piratów z Karaibów(DNO) nie lubię fantastyki, a to już są pierdy powmieszane z szambem..powiecie mi to nie oglądaj tego...a ja odpowiem już nigdy więcej tych chocby urywek...Powinien dac sobie spokój z tym "dobrym" dla ogromnej skali ludzi filmem...Gdy gra poważne i realistyczne postacie to jest jest super...mi osobiście najbardziej podoba sie w filmie Blow...

Maxflo

Szanuję Twoją opinię, chociaż nie do końca się z nią zgadzam. Uważam, że "Piraci..." są bardzo ciekawie zrobionym filmem. Po prostu nie można podchodzić do niego zbyt poważnie, a raczej z przymrużeniem oka i nastawić się na dobrą zabawę, a nie na głęboką filozofię życiową. Nie każdy gustuje w tego typu produkcjach, co jest oczywiste. Co by się bowiem stało, gdybyśmy mieli identyczne gusty? Aż strach myśleć;). Johnny Depp jest moim ulubionym aktorem. Wykazał się swoimi umiejętnościami w wielu wartościowych filmach, z czego najbardziej przypadł mi do serca "Edward Nożycoręki" i "Marzyciel". Bardzo ciekawie oglądało mi się również "Sekretne okno". "Piraci...", to typowy film rozrywkowy; komedia. Co więcej: dobra, jak myślę,a to właśnie dzięki postaci granej przez Deppa. Jedni mówią, że zrobił z siebie błazna, inni, że to jego najlepsza rola. Nie zgadzam się z żadnym z tych stanowisk. Johnny ma w swojej filmografii dużo ciekawszych, bardziej wartościowych pozycji. Jednakże rola Jack'a Sparrow'a pozostawiła na mnie niezapomniane wrażenie. Patrząc na niego nie mogłam oprzeć się myśli, że praca w tym filmie jest dla Johnnego przede wszystkim świetną zabawą. Grał z ogromną swobodą. Druga część zawiodła mnie trochę, ale nie na tyle, by całkiem się zrazić. Aktualnie z niecierpliwością czekam na trzecią część i żywię nadzieję, że będzie dobrym zakończeniem trylogii. Pozdrawiam Cię;).