Uwielbiam go, przypatrzcie się czasem szanownymi patrzałkami jak on świetnie zagrał Jacka Sparowa w "Piratach z Karaibów"!!!!! Pokażcie mi kogoś, kto by tą rolę zagrał lepiej! Co, nic? No bo nikt tego by lepiej nie zagrał!!!!!
racja ! ale nie zagrał tylko dobrze w piratach . ogólnie filmy takie jak ,,sekretne okno" , Arizona dream , edward nożycoręki , Co gryzie Gilberta G itp.itd nie mają sobie równych ~!!!!
a ja jak zwykle bede stac murem przy swoim "Marzycielu" bo jak widze wsrod niezapomnianych kreacji Deppa nikt go nie wymienia, moim zdaniem nieslusznie. od tego wlasnie filmu zaczelo sie moje zainteresowanie Johnnym wiec moze jestem sentymentalna??? ;)
Jest bardzo dobrym aktorem i przystojnym mężczyzną. Co jeszcze dodawać? Jestem jego fanką od jakiś sześciu lat, może trochę więcej. Widziałam większość, jeśli nie wszystkie filmy z nim i były tylko ze dwie role, które nie do końca pokochałam. W filmach takich jak "Marzyciel", "Czekolada", "Człowiek który płakał", "Arizona dream", "Piraci z Karaibów" i wiele, wiele innych swtworzył naprawdę świetne kreacje. To mój ulubiony aktor. Kaileena
Popieram wypowiedz BEZnickowej, Zdecydowanie najlepszą rolą Deepa była kreacja jaką stworzył w "Marzycielu", oprucz tej roli całkiem nieźle poradził sobie w filmach T. Burtona, nie zapomniam również o świetnej roli w "Piratach.." ale wtedy oskar należał się Pean'owi za Rzekę Tajemnic. Ubiegłego roku także był o włos od złotej statuetki, niestety nie udało się (ale konkurencja była bardzo silna - Fox, DiCaprio), ja liczę na to że w tym roku wreszcie oskar wpadnie w jego ręce.
w koncu kiedys musi!!! to by byla katastroficzna pomylka historii gdyby Johnny nie dostal Oscara. wiele osob na forum mowi ze jeszcze Johnny nie zagral zadnej przelomowej roli itepe a moze my po prostu przywyklismy ze Depp gra JEDYNIE role niezwykle i niezapomniane i dlatego traktujemy to jak codziennosc??? tak w kazdym razie byc nie powinno a wracajac do watku oscarowego zastanowmy sie co by bylo gdyby powszechnie (no moze prawie:)) ceniony swietny aktor nie dostal ani jednej statuetki. moim zdaniem odpowiedz jest jedna: Oscar stracilby na swojej opinii najbardziej prestizowej nagrody a Wielce Szanownemu Gronu Przyznajacemu Nagrode patrzono by podejrzliwie na rece:) ale to czarny scenariusz bo przeciez Johnny dostanie Oscara ;)
Tak! Tak! Tak! Jeśli Akademia nie przyzna w końcu Johnnemu oskara (a powinna za Piratów i Marzyciela :)...) to ja się obraże :) i już nigdy nie powiem o nich inaczej jak "banda starych, nieznających się na aktorstwie grzybów". Johnny Depp - jemu naprawdę należy się statuetka. To prawdziwy geniusz - mimika, styl... Ach! Ideał aktora... i faceta jak dla mnie :) Kaileena