Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp nie powinien być na pierwszym miejscu, myślę że powinien być na ostatnim. Lepszy jest krecik, najwszechstronniejszy aktor. Grał w filmach o niezwykle wysokim budżecie, efektach specjalnych, inteligentnej fabule dużo wnoszącej do życia : Krecik chemikiem, Krecik i żabka, Krecik i balonik ... niesamowita gra aktorska zapierająca dech w piersiach. Krecik w zoo pokazuje nam jaki lew potrafił być fajny a zarazem wrażliwy, po stracie zęba. Krecik i telewizor pokazuje natomiast że telewizja szkodzi i że dziadek nie powinien mieć telewizora. Szanuje tego aktora, urodził się po to by grać i rozpowszechniać klasykę kina. Johnny Depp nie dorasta mu do pięt. W sumie to krecika nie ma na top świat bo przerasta wszystkich pozostałych poziomem do tego stopnia że jest poza rankingiem.

k0zak111

Nieprawda! Żwirek i Muchomorek są lepsi!

Twoj_ksiadz_proboszcz

A właśnie, że Różowa Pantera rządzi! ;p
Ewentualnie Ryjek, albo Gargamel (love ;*) ;DD

Lady_From_Burton_World

REKSIO FOREVER

Lady_From_Burton_World

No to coś i z mojej działki stawiam na super kota od Gargamela Klakiera który jest jedynym w swoim rodzaju -"oślim kotem" ewentualnie kot Filemon i Bonifacy. :)))

k0zak111

dziękuję. poprawiłeś mi humor :)jeśli pozwolisz, skopiuję to sobie i będę czytać w gorszych chwilach ;)

k0zak111

ja raczej powiedziałabym, że Smerf.
wciela się w masę różnych ról: Papa Smerf, Ważniak, Harmoniusz, Marzyciel itd itp, trudno wymienić wszystkie wcielenia niepowtarzalnego Smerfa.

kino_maligna

Wszyscy macie rację ! to piękne, że potrafić docenić genialna, ponadczasową grę aktorską tak znakomitych postaci. Nic dziwnego, że mój temat przyciągnął tyle uwagi. Wyraża ponadczasowe wartości jakie uosabia nasz wielki wiesz narodowy KRECIK

k0zak111

Krecik był obywatelem nie istniejącej już dziś Czechosłowacji tego tworu już nie ma a krecik pozostał .:))

MorganaBlackcat

Krecik jest Wielki. Dlatego Johnny uczył się kunsztu aktorstwa u samego Krecika!

k0zak111

No właśnie !!!:)))))

MorganaBlackcat

Taak, Krecik jednym spojrzeniem potrafi wyrazić tyle emocji, ze czasami aż nie potrafię się połapać, czy on jest wesoły, czy smutny...ma taką głębię psychologiczną w oczach i finezję, lekkość gry. Jest tak różnorodny w tym co robi...no i...no dobra, przyznam, że przystojny też jest ;p. Tyłek Deppa jest poważnie zagrożony ;pp.

Lady_From_Burton_World

Zgadzam się, Krecik jest wprost niesamowity! Nie musi nic mówić żeby wzruszyć wszystkich widzów! Jest genialny! Taki różnorodny! Potrafi zagrać i wywołać u widza nawet najbardziej skrajne emocje! On nie jest przystojny, on jest po prostu boski!

k0zak111

masz racje :/

użytkownik usunięty
k0zak111

umrzyłam.

</TK>

k0zak111

nei rozumiem po jakiego grzyba piszecie te wszystkie głupoty... fakt - poprawia nieco humor i potrafi rozsmieszyć, ale bez przesady :P

Phonetique

Dodajcie krecika jako aktora na filmweba.

Phonetique

Po pierwsze ten temat to miała być prowokacja ( takie same pojawiły się i na innych forach świetnych aktorów)
A że niektórzy ludzie maja na szczęscie poczucie humoru co im się raczej chwali to nie było z tego,idiotycznej awantury. Zapewniam że lepiej się pośmiać niż kłócić. Po za tym śmiech to zdrowie .Ten temat natomiast jest raczej z tych lżejszych. Bo ws umie ile razy można pisać to samo na poważne tematy , po jakimś czasie robi się nudne takie powtarzanie się jak automat.

MorganaBlackcat

"Krecik i tranzystor"

Krecik znajduje radio. Głośne dźwięki radia powodują, że wszystkie zwierzęta i ptaki uciekają z lasu. Na drugi dzień radio się psuje, a Krecik nie znajduje żadnego ze swoich przyjaciół. Na szczęście przyjaciele wracają, a Krecik docenia dźwięki natury.

k0zak111

:))))

Bajka z morałem.

MorganaBlackcat

Uwielbiam Krecika!!!!

użytkownik usunięty
paciek

ja.. byłam... krecik :/

johnny depp nie dorasta do pięt krecikowi!

k0zak111

Krecik nie dorasta do pięt Różowej Panterze!!!

Lady_From_Burton_World

Do piachu z krecikiem! Johnny najlepszy ;P

k0zak111

*Krecik*, no naprawdę :). Szkoda, że nie Tabaluga :P.
Wiadome, że to zwykła prowokacja, by porównywac aktora do wymyślonej postaci, ale Johnny bije Krecika na głowę ;).
Pozdrawiam :D

_Olinka_

Krecik jest niedościgniony i taki Deppuś mu nigdy nie dorówna! Ha! :P

paciek

Ró-żo-wa Pan-te-ra na pre-zy-den-ta!!! ;D