Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 368 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Uwielbiam Depp'a za to że jest niezwykle utalentowanym aktorem. Widziałam z nim ok 20 filmów i każdy miał w sobie coś świetnego (polecam Arizona dream i Człowiek który płakał). Jednak do tej pory grywał zwykle w filmach niskobudżetowych choć oczywiście zdażały się kasowe wyjątki. Obecnie zaczął grywać w filmach komercyjnych, kasowych, a nawet ''głupawych". Mi osobiście absolutnie to nie przeszkadza ponieważ uważam, że Depp potrafi wnieść sens i urok do każdego filmu( Desperado 2 byłoby do bani gdyby nie osoba i postać kreowana przez Depp'a - podtrzymał on cały film i właściwie cała uwaga skupiła się na nim) poza tym jak sam twierdzi wiele ambitnych filmów już nagrał,ma 41 lat i teraz chce się bawić póki może (np. Piraci z Karaibów - film, który osobiście uważam za rewelacyjny). Mam do was pytanie: co Wy sądzicie na temat zmiany zapatrywań Depp'a na gatunki filmów z jego udziałaem? Pytam ponieważ wiele osób straciło o Depp'ie dobre zdanie właśnie z tego powodu.

szechina

Osobiście nie wyczuwam w Johnnym jakiejkowiek zmany w zapatrywaniach na filmy. Grywa w tak przeróżnych zarówno tematycznie, budżetowo jak i popularnościowo, filmach, że moim zdaniem jeśli ktoś twierdzi, że przestał go lubić za to że zaczął grać w filmach powiedzmy komercyjnych, jest albo nieszczery, albo powiedzmy bardzo mocno przewrażliwiony. Dla mnie osobiście nie liczy się to w Jakich filmach Johnny gra o obeżawszy dokładnie 27 filmów wiem, że jest to aktor którzy może sobie pozwolić na zagranie zarówno w tak ambitnej produkcji jak Arizona Dream jak i w chłamie pokroju Desperado 2 bo i tak swoją rolę zbuduje tak, że szczęka opada :-) Od zawsze cieniłam go bardzo jako aktora i absolutnie nie niepokoi mnie jego dobór ról.

Clever

Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałam i na taką odpowiedź liczyłam! Mam nadzieję, że osoby myślące inaczej to nieliczne wyjatki! Widzę, że również starasz się zaliczyć filmografię Johnny'ego Depp'a i przyznam ze jesteś ode mnie lepsza o jakies 3 czy 4 filmy.... Serdecznie Cie pozdrawiam i cieszy mnie fakt iż zgadzamy się w 100%!

Clever

Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałam i na taką odpowiedź liczyłam! Mam nadzieję, że osoby myślące inaczej to nieliczne wyjatki! Widzę, że również starasz się zaliczyć filmografię Johnny'ego Depp'a i przyznam ze jesteś ode mnie lepsza o jakies 3 czy 4 filmy.... Serdecznie Cie pozdrawiam i cieszy mnie fakt iż zgadzamy się w 100%!