Matko przecież to jest najlepszy i najprzystojniejszy aktor na świecie!!!!
Popieram TK xD
oł noł poprostu ide skoczyć z tego powodu z mostu przez takie coś trafie szybciej do grobu, świat sie zawal..
Jebać ten ranking Dzizys !! ;))
wiesz co nie mam zamiaru skakać z mostu bo nie warto jeżeli coś ci nie pasuje to nie wchodz na takie fora i się nie wypowiadaj!!
Nie wchodźcie na takie fora i się nie wypowiadajcie lepiej ;P
Karola ma ochotę prowadzić monolog ;
Sama sobie zrobi dobrze
Nie jest źle. Pomyśl sobie co przeżywają dziewczyny, dla których najlepszym i najprzystojniejszym aktorem na świecie jest Zakościelny... 343 miejsce. Połowa marzann które wypłyną niedługo w Zatoce Gdańskiej to właśnie te dziewczyny. http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo always look on the bright side of life.. tu du, tudu tudu tudu
Zdanie "Matko przecież to jest najlepszy i najprzystojniejszy aktor na świecie!!!! " bardzo trudno uszanować, biorąc pod uwagę fakt, że było już takich "zdań" na tym forum tyle do ilu nie idzie nawet policzyć i każdy ma głęboko w d... to, czy Depp jest najprzystojniejszy i najlepszy (pomijając już fakt, ze najlepszy nie jest).
"wiesz co nie mam zamiaru skakać z mostu bo nie warto jeżeli coś ci nie pasuje to nie wchodz na takie fora i się nie wypowiadaj!!"
Jestem na tym forum prawie dwa lata i gdybym, zawsze gdy mi coś nie pasuje miała tu nie wchodzić to wyniosłabym się stąd już pierwszego dnia.
Takie myślenie jest na poziomie przedszkolaka, który mówi " Nie baw siem tym, ja ciem siem bawić siam!"
Niestety, nie będziesz "siem bawiła siama" na tym forum- przyzwyczaj się do nas albo droga wolna.
I nie narzekaj, ze to oni pierwsi zaczęli. Trzeba było nie zakładać poje... tematu (choć teoretycznie każdy ma prawo go założyć, pytanie tylko po co?)
nie przeszkadza mi wasze zdanie na ten temat ale jak kogoś wk*****ją takie fora i nie moze ich czytać bo są głupie to po co na nie wchodzi??
żeby poobrażać innych?
jak ktoś jest za to spoko jak nie też każdy ma swoje zdanie!!
Kotuś, to nie fora są głupie, to ludzie na nich piszący są głupi.
Teraz uważaj.
Czasami zdarzają się na forach ludzie mądrzy! :O
I właśnie dla takich się tu wchodzi.
Dotarło?
Chill, potrafisz uszanować cudze zdanie, brawo.
Jesteś z siebie dumny?
Morgana ma nowy avatar.
Uroczy :)
PS. Czy to ja jestem głupia i wcześniej nie zauważyłam, czy dopiero teraz zaczęli wyświetlać na profilach adres email?
Tak maile od dzisiaj i na to konto zmieniłam avatar na kotka.Maile na szczęście maile są widoczne tylko przez użytkownika.
O, no rzeczywiście maile o.O
Ja mam taki, że się mogę z nim lansować. Taki mroczny xd aż się sama siebie boję.
Oczywiście, że jestem z siebie dumny. Pod każdym względem, nie tylko z podanego przez Ciebie powodu. Się skacze, się pływa, ciałko też mam zajebiste.. Jak można nie być z siebie dumny?
PS. Czasem wydaje mi się, że Tok myślenia niektórych ludzi, przechodzi sobie obojętnie obok moich Wypowiedzi, po czym znienacka rzuca się na Nie, kopie, łamie, kroi na części po czym wyrzuca to co mu się do kieszeni nie mieści i odchodzi zadowolony z siebie, bo chyba nie zdaje sobie z prawy z tego, że niepełna wiedza jest dużo mniej niebezpieczna niż całkowita ignorancja..
Ja tam się z tobą zgadzam. Nie przejmuj się tym co piszą inni. Chciałaś wyrazic swoje zdanie i wyraziłaś, no i tyle.
Ta... Jesteśmy strasznie niemili i nietolerancyjni i nie potrafimy słuchać..
Forgive me Delilah I just couldn't take any more.
Postawa godna pochwały: uważasz, że umiesz latać i chcesz udowodnić to skacząc z urwiska. Wszyscy ci mówią: nie, zabijesz się. Chuj z nimi! Masz swoje zdanie, skacz.
To mi przypomina sytuację:
- Kocham ten film! Kocham ten film!
- Nie lubię go.
- OMFG! OMFG! Żal mi ciebie, masz duże stopy, spieprzaj! Jak można nie lubić tego filmu, OMFG!
Nie, nie wiem, czemu. To nie ma związku, ale skoro już tak sobie luźno rozmawiamy...
Źle mnie odebraliście. Nie miałam zamiaru Wam ubliżyć czy pokazać, że jesteście beznadziejni. Wręcz przeciwnie. Chodzi po prostu o to, że dziewczyna wyraziła swoje zdanie i spotkała się z tyloma wrednymi i nieprzyjemnymi komentarzami, chociaż tak naprawdę nic złego nie zrobiła. Każdy jest na Filmwebie interesującą i wyjątkową jednostką, dajmy więc każdemu szansę wyrazić swoje zdanie. Pozdrawiam Was serdecznie. Fajnie, że bronicie swego zdania.
Tylko że nikt tu nie broni swego zdania. Tutaj się po prostu strzela do wszystkich, którzy mają inne zdanie, potem łamie się jego ducha i niszczy człowieka jako jednostkę społeczną, tak żeby już nigdy nie miał odwagi wypowiedzieć się publicznie ;)) Podejrzewam, że wszyscy Cię tutaj dobrze odebrali, tylko że chciałaś zepsuć im zabawę ;) zasłoniłaś na chwilę cel i dostałaś salwą ;)) To forum to istna zatoka rekinów białych, na dodatek w większości rodz. żenśkiego co czyni wodę w tej zatoce jeszcze bardziej czerwoną ;)) a Ty się rzuciłaś na pomoc orce płynąc do niej wpław. To było bardzo nierozważne ;)