Z tego co usłyszałam w wiadomościach(a weszłam do pokoju pod sam koniec reportażu) to Johnny jest nominowany do Oscara:) Mam nadzieje, że w końcu go otrzyma.Chodz jak sam mówił nie chce go dostać bo boi sie stanąć przed publicznoscią:) Mimo wszystko trzymam kciuki.
Bardzo się cieszę, że Johnny jest nominowany, mam nadzieje, że w końcu uda mu się zgarnąć statuetkę. ;) Oprócz tego musical "Sweeney Todd" jest nominowany w trzech kategoriach (o ile dobrze policzyłam), a "Piraci..." w dwóch. ;-)
Pozdrawiam.
Ja uważam, ze Johnny w pełni zasłużył na tę nagrode.Oczywiscie nie potrzebuje on Oscara aby potwierdzić, że jest wszechstronnym, wspaniałym aktorem(bo jego fani doskonale o tym wiedzą;), jednak z pewnością miło jest postawić sobie taką statułetkę na kominku;)
pozdrawiam;)
No, no, a już myślałam, że nie doczekam tej chwili, kiedy Johnny dostanie Oscara :) Oczywiście jeszcze nie dostał ;) ale myślę, że ma duże szanse
Ma duże szanse, bo konkurencja (np.Clooney,Jones) nie robi az takiego wrażenia także trzymam kciuki!! Johnny'emu właściwie tylko tego brakuje do pełni szczęścia
Pozdrawiam
Hmm... Jak to mówią do trzech razy sztuka. Bardzo bym chciała żeby dostał tego Oscara, bo, właściwie on na niego chyba najbardziej zasługuje.
Chyba, bo filmu jeszcze nie widziałam. Ale Johnny na pewno jak zwykle, zawsze i wszędzie niezaprzeczalnie najlepszy!
On już daaaawnoooo powinien dostać oscara i nie mam pojecia dlaczego jeszcze nie musi dorabiać półki na coraz to nowe statuetki! Oby tym razem mu się udało! Tak bardzo mu tego życzę!!!
Ja oglądałem wiadomości i słyszałem że właśnie Depp jest nominowany i KATYŃ
jest nominowany do Oscara.
Ja nie wiem...:( Też bym chciała obejrzeć. A co do Oskara to myślę, że wygra... Chociaż i tak nie jest to ważne.
Ja też bardzo chcę, żeby on w końcu dostał tego Oscara...!Miejmy nadzieję, że tak będzie! A nawet jeśli nie dostanie to dla nas i tak jest i będzie zawsze najlepszy i najcudowniejszy...no nie?
No oczywiście:) Jakby ktoś coś wiedział o transmisji z rozdania to niech rzuci newsa:) Byłabym wdzięczna.
Też wydaje mi się, że ma spore szanse, mimo, iż faworytem jest Daniel Day-Lewis. Walka o oscara rozegra się pomiędzy nimi dwoma. Niespodzianek raczej nie przewiduję...
Ja osobiście kibicuję Danielowi Day-Lewisowi. Sądzę, że bardziej na nią zasługuje.
Chętnie obejrzałabym galę :). Johnny bez oscara był i będzie dla mnie bardzo dobrym aktorem, ale w sumie dobrze, jeśli zostałby doceniony.
No i zamknęłoby to usta tym, dla których "brak oscara" jest argumentem do zniżenia Johnnego to "niższej" kategorii ;)
Zajebiscie.....nalezy mu sie :D za dotychczaoswy dorobek...przynajmniej jest moim faworytem z nominowanych to tegorocznych Oscarów :D TO juz jego 3 nominacja :D do trzech razy sztuka :D ale według mnie za Marzyciela powinien dostac wtedy na stówe...nie widziałem Sweeneya ale napewno tez zasluguje na nagrode :D aa i szkoda ze Burton za rezyserie nie został nominowany :|
Goraace pozdrowienia dla wsyztskich fanek Deppa :D
Dostanie Oscara :))))))))))))))))))))))))
Zależy mi na tym dlatego, że chciałabym zobaczyć jego przemowę :D
Warto byłoby wtedy siedzieć całą noc oglądając na żywo :)
Johnny musi dostac Oscara. Za tyle filmów powinni go nominowac ze jak w najbliższym czasie nie dostanie żadnej statuetki to prędzej czy później będą musieli mu dać Oscara za całokształt;) Już nie moge się doczekac kiedy pojdena Sweeney Todd do kina:)
Napewno w nocy i chyba 20 któregoś tam Lutego o ile się nie myle. Tez jestem ciekawa jaką bedzie miał przemowę jeśli dostanie Oscara:)
Nie mam Canal+....jeśli ktoś byłby tak miły zgrał to na płytke i wrzucił w net byłoby super;)Alebo przechwycił z tv na kompa.:)
Oj, coś mi się zdaje, ze gala bedzie transmitowana na zwykłym programie typu TVP1, zawsze tak było. Inaczej nie miało by to sensu, bo bardzo dużo osób Canalu + nie posiada... ale w sumie to do końca nie wiem..
A co do Oscara Johnnego, ja w niego wierze!
Chyba czegoś nie rozumiesz...po pierwsze Canal+ posiada całkiem sporo osób,a po drugie TVP widocznie nie chciało wydawać tyle kasy na taką "popierdółkę" jak transmisja gali.No i klops bo ja Canal+ też nie posiadam:/:D
Ja nie znam nikogo, kto ma Canal+ xD A transmisja z Oscarow zawsze była na TVP1!! No, w sumie to nie wiem, czy zawsze... :D Ale pamiętam, ze raczej miałam okazje, żeby ja zobaczyć, czyli, ze na Canale+ nie leciało :P :D
No i kur*a TVP1 w tym roku zrezygnowała z transmisji Oskarów (zawsze laciało w nocy, więc mało ludzi oglądało i się nie opłaca im ;/), ale całe szczęście, że jest jeszcze Canal+, a gala jest dokładnie 24 lutego i mam nadzieję, że Johnny da popalić przeciwnikom :)
Nie mam Canal +, mam cyfrowy Polsat... Jakby coś to napiszecie jak tam Oskary :P Ale Johnny powinien dostać Oskara, jak dla mnie to nawet nie jednego, ale 2 albo 3. No więcej raczej nie, bez przesady :P.
oj mam nadzieję,że nie.. zawsze było transmitowane w polskiej tv... chyba bym normalnie obejrzała ,;]
Zgrałabym, ale nistety nie mam takiej możliwości obecnie :( za to na pewno ktoś wrzuci odpowiedni fragment na youtube czy coś w tym stylu :)
O tak... i o byśmy poczeli gdyby nikt nie wrzucił tego momentu... A tak na marginesie to kiedy ma być ta gala?
Ja też nie mam canal+... szkoda :( Chciałabym zobaczyć, co powie, jeżeli dostanie tego oscara trudno trzeba będzie szukać na youtube i prosić żeby ktoś przetłumacył
Mi się wydaje że na tych podstawowych programach też to emitują, ja mam zamiar to nagrać bo w nocy chcę spać
No to ładnie...
Złotych Globów nie pokazują, ale mogliby chociaż Oscary wyemitować, w końcu ta gala nie jest co miesiąc tylko raz na rok. Nie mam Canal+ i coś wątpię, żebym do dwudziestego któregoś lutego dostała. I tak nie mogę spać po nocach, więc z chęcią bym obejrzała, zawsze zresztą oglądam.
Oj zawiodło mnie TVP, zawiodło...
Tym bardziej, że w tym roku jest wiele polskich akcentów.
Johnny'emu Oscar się należy!!!!!!!!!!!! Ja osobiści dałabym mu nie tylko za Sweeney'a ale ogólnie za całokształt :D:D:D przecież to genialny aktor!!!! Żadnej roli się nie boi :D:D:D:D
Nie tylko aktor... Ostatnio przecież dał sporo kasy na jakiś szpital w podziękowaniu za wyleczenie córki, w stroju Jacka Sparrowa opowiadał dzieciom bajki i zaprosił pracowników szpitala na bal... :)
stopklatka.pl
Transmisja z Oscarów 2008 tylko w Canal+
Canal+ przeprowadzi bezpośrednią transmisję z rozdania nagród Amerykańskiej Akademii Filmowej. Jak dowiedzieliśmy się w biurze Rzecznika Prasowego TVP stacje publiczne nie planują transmisji z rozdania Oscarów.
W ostatnich latach to właśnie TVP na swojej antenie przeprowadzała bezpośrednie relacje z rozdania Oscarów, tym razem rozdanie nagród Akademii będzie dostępne w kodowanym Canal+. Wieczorem 24 lutego w nastrój wprowadzi widzów w Canal+ premiera filmu Floriana Henckel-Donnersmarcka "Życie na podsłuchu" (Des Leben Der Anderen), który jest m.in. zeszłorocznym laureatem Oscara w kategorii Najlepszy Film Nieanglojęzyczny.
pooglądane... ;/;/;/;/ :(:(:(:(:(:(
f*****n s**t!!! TVP to mnie zawsze musi tak wnerwić... yhh... i po co ten cholerny abonament?! oni tylko czołówki zmieniają, zamiast puścić coś, co rzeczywiście warto obejrzeć..
A może jak byśmy sie wszyscy rzucili na TVP, Z prośbami o transmisje to by sie coś dało zrobić? bo to jest niedorzeczne! nie każdy ma canal+. Co wy na to?
Bardzo dobry pomysł!!!
Czyli wysyłamy maile, tak?
Może ktoś by opracował tekst i wyślemy wszyscy o tej samej treści
Tak, Johnny (wkońcu) jest nominowany do Oscara! To z wp:
1. George Clooney "Michael Clayton"
2. Daniel Day-Lewis "Aż poleje się krew"
3. Johnny Depp "Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street"
4. Tommy Lee Jones "W dolinie Elah"
5. Viggo Mortensen "Eastern Promises"
A z tym zwróceniem się do tvp - dobry pomysł, Ja się pod tym podpisuję, może dajcie takie temat na głównym forum FilmWebu. :)
Tak, Johnny (wkońcu) jest nominowany do Oscara! To z wp:
1. George Clooney "Michael Clayton"
2. Daniel Day-Lewis "Aż poleje się krew"
3. Johnny Depp "Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street"
4. Tommy Lee Jones "W dolinie Elah"
5. Viggo Mortensen "Eastern Promises"
A z tym zwróceniem się do tvp - dobry pomysł, Ja się pod tym podpisuję, może dajcie takie temat na głównym forum FilmWebu. :)